• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafec Filtre ve Dripper'lar Türkiye'de - Tin Coffee!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben preon çekirdeklerimi CDT 20-21 ile demlemeye başlamıştım, paketin ortasında filtreyi değiştirince 23ün altına inince sanırım direkt olarak tıkandı ve demleme süresi 20-30 saniye attı bende de. Yani evet sonrasında öğütümümü kalınlaştırıp demlemeye devam edebilirim, ama böyle bir davranış sergilemesi okay midir, ve böyleyse neden hario kullanmayı bıraktık sormadan edemiyorum, açıkçası kabul de edemiyorum güya premium olarak aldığım hiçbir üründe böyle şeyleri tolere edemiyorum, kızgınım biraz.

Son aldığım Cafec Th3 ten inanılmaz derecede memnuniyetsiz kaldım. Abaca favori filtrem oldu , Th-2 de bazı kahvelere çok yakıştı ama hızlı filtre kullanma durumum iyice suya düştü. Abaca ve Hario40lı Japonya filtreleri arasında gidip geliyorum. Th3 için önerilebilecek bir seri vs.var mı ?

Yurtdışı kaynaklı sitelerde bambaşka isimlerle 8-10 çeşit Cafec Filtre satılıyor. Farkları ne, isimlendirmeleri neden farklı ve daha bir sürü cevapsız soru...
bkz: Envai Çeşit Cafec Filtreler
Cevaplandırılmış soru. Aynı filtreler farklı isimler. 8-10 çeşit de satılmıyor. Buraya sadece 2-4 cup versiyonlar getirilmiş, kawa'da 1-2 cup da satılıyor. Deep 45 ise V60 filtresi değil.
TH serisi önyargısız kullanım için bizim seçtiğimiz isim. Roast Level Filtreler ilk ismiyle.

Aynı filtreler farklı isimler. 8-10 çeşit de satılmıyor. Buraya sadece 2-4 cup versiyonlar getirilmiş, kawa'da 1-2 cup da satılıyor. Deep 45 ise V60 filtresi değil.
Böyle bir isimlendirme olduğunu bilmiyodum, başarılı bir çalışma olmuş. Deep 45, Abaca (Brown) ve Forest Paper seçenekleri de var, onları da dahil ettim soruma. Cevap için teşekkürler bu arada 🖖

Ne zaman Cafec almak istesem ne alacağıma karar veremeyip 40'lı Hario alıyorum. Şimdi Abaca + da çıkmış. Karar verememe havuzum genişledi. : )
Benim kafam çok karıştı galiba harioya oy vericem 😂

Geri