SLF26H eski seri, sizdeki yeni seri büyük ihtimalleCafec TH-3’ün eski seri ya da yeni serinin numarası nedir bilen var mı? SLN6H hangisine denk geliyor acaba![]()
kazıklandık ey halkımSLF26H eski seri, sizdeki yeni seri büyük ihtimalle
Uhh konu tazeymişkazıklandık ey halkım
İnanın bilmiyorum, aynı şartlar altında ve 5 farklı Preon çekirdeğiyle yaptığım demlemelerde açık ara (min: -20 sn) bir hız farkı sağladı Hario 100'lü Kutu.Benimkinin kodu SLN6H memnunum demeye çekindim sanki ??
Daha bu sabah X lite 13 klikte demleme yaptım.
Cevaplandırılmış soru. Aynı filtreler farklı isimler. 8-10 çeşit de satılmıyor. Buraya sadece 2-4 cup versiyonlar getirilmiş, kawa'da 1-2 cup da satılıyor. Deep 45 ise V60 filtresi değil.Yurtdışı kaynaklı sitelerde bambaşka isimlerle 8-10 çeşit Cafec Filtre satılıyor. Farkları ne, isimlendirmeleri neden farklı ve daha bir sürü cevapsız soru...
bkz: Envai Çeşit Cafec Filtreler
TH serisi önyargısız kullanım için bizim seçtiğimiz isim. Roast Level Filtreler ilk ismiyle.
Böyle bir isimlendirme olduğunu bilmiyodum, başarılı bir çalışma olmuş. Deep 45, Abaca (Brown) ve Forest Paper seçenekleri de var, onları da dahil ettim soruma. Cevap için teşekkürler bu aradaAynı filtreler farklı isimler. 8-10 çeşit de satılmıyor. Buraya sadece 2-4 cup versiyonlar getirilmiş, kawa'da 1-2 cup da satılıyor. Deep 45 ise V60 filtresi değil.
Ben hep Cafec+ kısmına giriyodum tr sitelerindeki açıklamalarını okumuş olduğum için, Filtre kısmında bu kadar detaylı açıklama olduğunu şu an fark ettim. TeşekkürlerBu kaynak güzel
![]()
FILTER PAPER
CAFEC by SANYO SANGYO. Your tools really give life to your roasted coffee beans? CAFEC has the best answer.cafec-jp.com
Benim merak ettiğim konu Abaca+ Türkiyeye gelir mi? Bahaneyle soralım @raistlin
Abaca klasik, Abaca Plus ve Abaca Trapezoid olarak bu seri genişliyor.
Benim kafam çok karıştı galiba harioya oy vericemNe zaman Cafec almak istesem ne alacağıma karar veremeyip 40'lı Hario alıyorum. Şimdi Abaca + da çıkmış. Karar verememe havuzum genişledi. : )
Yeni Abaca Plus gayet iyi tavsiye ederim.Ne zaman Cafec almak istesem ne alacağıma karar veremeyip 40'lı Hario alıyorum. Şimdi Abaca + da çıkmış. Karar verememe havuzum genişledi. : )
Yeni Abaca Plus yavaş, tıkanıyor tavsiye etmem.Ne zaman Cafec almak istesem ne alacağıma karar veremeyip 40'lı Hario alıyorum. Şimdi Abaca + da çıkmış. Karar verememe havuzum genişledi. : )
Yavaş değil ya 100 filtre kullandım bir tanesi bile tıkanmadı acaba seri sorunu olabilir miYeni Abaca Plus yavaş, tıkanıyor tavsiye etmem.