Bu demleme evrenin misafirleri olmaktan memnun olan insanlar olarak görüyoruz ki dünya devi, kendi alanında bir numara olmayı başarmış ürünleri Türkiye'ye getirdiniz. Cafec için de
@batugen ile beraber çalıştığınızı görmek bizim için de sevindirici.
Trendyol'da Cafec Traditional satışı için almak isteyen arkadaşları aydınlatmak adına satıcıya ürünle ilgili soru sordum, 24 Nisanda cevaplandı ama hala yayınlanmadı normalde iki gün içinde yayınlanır, Trendyol'a da sordum aksaklık olmuştur tekrar sorun dendi.
@batugen 'den de ricam, aşağıdaki görüldüğü gibi, Clean Cup için trendyolu yöneten kişi, neden filtrelerle ilgili sorduğum soruya böyle cevap verdi ve bu sorunun cevabı neden yayınlanmadı? Daha önce kullanmadıysanız sizin için sorun olmayacaktır dendi ama benim için de birçok kişi için de sorun oldu ve süreler değiştiği halde sonuçlar iyi olmadı, bu konu hakkında ne diyorsunuz?
Merhaba,
Hiç bir zaman ticari gözle bakmayıp hep kulüpten biri kalarak ve sizlerle olmaktan memnun olarak, bende bu sıkıntılı süreçte bizlere anlayış gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Cevabını bildiğiniz bir soruyu yine cevabını veren firmaya sorarak neyi aydınlatmaya çalıştığınızı ve aldığınız cevabı da, kimseyi aydınlatamadığınızı düşünerek burada ne amaçla paylaştığınızı anlayamadım. Neyi öğrenmek istiyorsunuz şuan? Trendyol muhattabınız ve size açıklama yapmış, aydınlatmak istediğiniz kişiler Trendyol müşterileri ise orada tekrar sorun denmiş. Trendyol bilemezken ben nasıl bilebilirim neden yayınlanmadığını ve ne kadar sürede yayınlanması gerektiğini? Sorunuzu trendyolda tekrar sormak yerine neden burada cevap arıyorsunuz? Telefon, özel mesaj yada sosyal medya ile bana sormak yerine neden cevabın yayınlanmadığını ve neden böyle cevap verildiğini burada soruyorsunuz? Burada konuyla ilgilendiğimizi ve çözmeye çalıştığımızı yazmamıza rağmen Trendyol da başka satıcı yokmuş gibi yine bana sorup burada paylaşmanızın sebebi Trendyol müşterilerini aydınlatmak mıdır?
Buradaki durum zaten belli, anlayışınızı rica etmiştik. Sorunun cevabına gelirsek de sizce belli değil mi? Üretici kesin bir cevap vermeden biz yorum yapsak da hata olur. Biliyoruz ki sıkıntılı bir durum var ve herkes hem cevap hem de çözüm bekliyor. Biz de boş oturmadan hergün testler yapıp üretici ile görüşme halindeyiz. Nihayet bugün bir açıklama üretici tarafından geldi ve biz de bu akşam Togay
@raistlin ile bunu sizlerle paylaşıyor olacağız. Böylece o cümlelerle neyi anlatmak istediğimi anlamış olacaksınız.
Yazım biraz sert görülebilir ancak amacım o değil. Şaşkınlığım ve üzüntümün bir yansıması olarak görebilirsiniz. Yoksa dilediğiniz soruyu sorup dilediğiniz platformda paylaşmakta özgürsünüz.
Bugüne kadar hem
@raistlin hem ben herhangi bir konuda ve herhangi bir üründe elimizden geleni yaptık, genel olarak da değil sadece kulübe özel. Her yeni fikri, projeyi ve ürünü ilk sizlerle paylaştık ve destek sağladık. Gece gündüz nereden ne sorarsanız sorun cevapladık, her zaman ürünlerimizin arkasında durduk ve durmaya da devam ediyoruz. Örneğin hiç var mıdır ben bunu aldım şu sorun çıktı muhattap bulamadım, sorunum çözülmedi diyen?
Bu konuda da sizlere karşı çıktık mı? Çözüm üretmeyeceğimizi, cevaplamayacağımızı, umurumuzda olmadığını düşünen var mı gerçekten?
Sorularımın hiçbiri cevap verilsin diye değil bu arada, dediğim gibi ne amaçladığınızı ve ne ile itham etmeye çalıştığınızı anlamadım, şaşkınım, iki farklı platformun karışmasına ve amacınızın Trendyol müşterilerini aydınlatmak olduğunu yazmanıza ithafen cevap vermem gerektiğini hissettim. Trendyoldan cevabı verdim, size ulaştı, gerisi Trendyol ile sizin aranızda. Tekrar sorarsanız tekrar cevap veririm bu arada, umarım bu sefer 2 günde cevap yayınlanır.
Sevgi ve Saygılarımla