Ömer Bey Philos hayırlı olsunBoxx Blend XX
Vadettiğini veren bir blend. Düşük tatlılık, asidite ve orta-yüksek gövde veren bir sabah ayıltgacı... Konik ile daha gövdeli de çıkardı ama bu haliyle çok dengeli... Hafif kakao tatları hakim. Henüz çok da taze ama evde kahve olmadığı için giriş yaptım. İki fırtla uğurladık.
18/36
94°
26 sn.
Philos
Profitec Drive
Standart 9 bar
Ekli dosyayı görüntüle 33847Ekli dosyayı görüntüle 33848
Teşekkürler, hayır maalesef standart fiyat.Ömer Bey Philos hayırlı olsun. Hedeflediğiniz fiyat aralığında mı aldınız?
kahve için değerlendirmenizi alabilir miyizTetra N Roastery
Colombia-casa negra
18-40, 30sn.
RO tds:78
Dalla Corte- Mina
Etiketinde belirtildiği gibi net bir şekilde badem ezmesi tadında, dengeli gövde ve asiditeye sahip, günün her saati içilebilir bir espressso diyebilirim.kahve için değerlendirmenizi alabilir miyiz

Uzun zamandır espresso yapmamıştım bana da sevdirdi bu, gerçekten güzeldiCurve a micro roastery by @weltschmerz
Daha önce denemem için 100 gr gönderdiği kahve meyve suyu gibi tatlı olunca zorla 1 kg kavurttum kendisine teşekkür ediyorum öncelikle
Etiyopya Rumudamo Natural
16.07.24 kavrum
Bianca V3-Mignon Zero-Pullman sepet
93 derece 110 ppm su
18,5 in 42 out 35 sn
Çok pre inf yapmadan pedal ile yavaşça 8 bara çıkıp yarıdan sonra 7 bara sonlarda 6 bara düşerek demlemeyi tamamladım. Hafif degassing acılığı var tazelik kaynaklı ama ona rağmen enfes bir çekirdek tatlı sulu meyve gibi.

Önermeyiz, bu tarz blendler sizi espressodan soğutabilir.Merhaba bu ürünü önerir misiniz?
![]()
Barista Blend Espresso Çekirdek Kahve 250 Gr Espresso Çekirdek Kahveler Coffee Bean Box Altıntelve Çekirdek Kahve
Barista Blend Espresso Çekirdek Kahve 250 Gr Espresso Çekirdek Kahveler CoffeeBeanBox Espresso Çekirdek Kahve Barista Blend 250 GrBarista Blend, Farklı Coğrafyalarda Yetişmiş Arabica Ve Robusta Kahve Çekirdeklerinin Bir Araya Getirilmesi Sowww.coffeebeanbox.com
Heveslendim ama stok bitmiş görünüyor maalesefİçmelere doyulamayacak bir espresso. Düşük-orta gövde, buram buram çiçeksilik, süper tatlı asidite. Bu çekirdeği henüz kötü demlemeyi beceremedim. İçtiğim en iyi 2 espressodan biri.
Ekli dosyayı görüntüle 34472 Ekli dosyayı görüntüle 34473
bildiğiniz uygun fiyatlı f/p çekirdek var mı?Önermeyiz, bu tarz blendler sizi espressodan soğutabilir.
spada'dan motion deneyebilirsiniz, sezy coffee'ye bakabilirsiniz. yolladığınız fiyat seviyelerinde olmaz ama en azından ne içtiğinizi bilirsiniz. illa ticari nitelikli kahve alacaksanız, lavazza'nın sadece arabica çekirdeklerinden oluşan blendleri var, nispeten tazelerini bulabilirseniz.bildiğiniz uygun fiyatlı f/p çekirdek var mı?
spada ve sezy coffee ye baktım, aşırı uçuk değilmiş fiyatları, lavazzadan bunu buldum önerir misiniz?spada'dan motion deneyebilirsiniz, sezy coffee'ye bakabilirsiniz. yolladığınız fiyat seviyelerinde olmaz ama en azından ne içtiğinizi bilirsiniz. illa ticari nitelikli kahve alacaksanız, lavazza'nın sadece arabica çekirdeklerinden oluşan blendleri var, nispeten tazelerini bulabilirseniz.
lavazza'da dediğim gibi kahvenin tazeliği önemli, eğer satıcı ile temasa geçebiliyorsanız kavrum tarihini sormanızda fayda var, yoksa 1 yıllık çekirdek de yollayabilirler. şu ürün %100 arabica :spada ve sezy coffee ye baktım, aşırı uçuk değilmiş fiyatları, lavazzadan bunu buldum önerir misiniz?
![]()
LavAzza Espresso Crema E Aroma Çekirdek Kahve 1 kg Yorumları, Fiyatı - Trendyol
LavAzza Crema E Aroma Çekirdek Kahve 1 Kg %100 Orjinal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl