Michael
Barista
- İsim
- Michael
Daha fazla
- İsim
- Michael
- Espresso Makinesi
- (Rancilio Silvia 2009) V60 + Flair Pro 2
- Değirmen
- (Santos 06) 1zpresso K-max / Pietro Pro
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
Las Flores Natural (16.08) konusunda çoğunuz beğendiniz. Bence bir şeyler "fazla". Fazla mı kavuruldu, fazla mı fermente oldu (edit: tadında). Bazılar gerçekten çok koyu. Bilemedim.
Bir şey eklemem gerekirse. Çok işlem görmüş çekirdekler pek homojen olmayabildiğini biliniyor, ama fark ettim ki o tür kahvelerde, aslında olgunlanmamış çekirdek (quaker) çok fazla (yüzde 30-40). Hepsini karıştırıyorlar, sonra işlem yaptırıyorlar. Önemli mi? belki değil, çünkü o kadar işlemden sonra hissedilmiyor bile. Yinede sadece quakerlerle cupping yaptım, saman tadı var. (Denemeye tavsiye ederim)
Aynı pakette bulunan çekirdek fotoğrafı göstereyim. Solda normal olanlar (çok koyu değil mi ama?), sağda olgunlanmamış (bence.)

Beğen bulurum, onlara içiririm. Guzel deneyim yine de.
Bir şey eklemem gerekirse. Çok işlem görmüş çekirdekler pek homojen olmayabildiğini biliniyor, ama fark ettim ki o tür kahvelerde, aslında olgunlanmamış çekirdek (quaker) çok fazla (yüzde 30-40). Hepsini karıştırıyorlar, sonra işlem yaptırıyorlar. Önemli mi? belki değil, çünkü o kadar işlemden sonra hissedilmiyor bile. Yinede sadece quakerlerle cupping yaptım, saman tadı var. (Denemeye tavsiye ederim)
Aynı pakette bulunan çekirdek fotoğrafı göstereyim. Solda normal olanlar (çok koyu değil mi ama?), sağda olgunlanmamış (bence.)

Beğen bulurum, onlara içiririm. Guzel deneyim yine de.
Son düzenleme: