• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Brownberry (Sanalbaharat)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karanfil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son aldığım honduras shg ep den çok memnun kaldım 13/02 kavrumdu, hafta sonu açtım paketi gayet iyi sonuç verdi

Yakın zamanda natural el jardin alan var mı? Geçen ay aldığım el jardin ve kenya aa içilemeyecek kadar kötüydü

Yakın zamanda natural el jardin alan var mı? Geçen ay aldığım el jardin ve kenya aa içilemeyecek kadar kötüydü
Hocam Sanal'da o sorun var malesef genel olarak eskiye oranla artık o kadar sıkıntı olmasa da olabiliyor arada.

Paketin son porsiyonunu beğenirsiniz. Sanalda böyle😂

Amazon mamazon takıldığım zamanlarda 2. ayını göremeden yıkılıyordu aldığım kahveler. SB kahvesi paketinde bi ay geçirince kendine geliyor.
1 ayı geçti ilk aldığımda daha iyiydi. Sanalbaharattan zor kahve alırım artık. Aylık toplum alımları takip edeceğim bundan sonra

1 ayı geçti ilk aldığımda daha iyiydi. Sanalbaharattan zor kahve alırım artık. Aylık toplum alımları takip edeceğim bundan sonra
O zaman pert partiye denk gelmişsiniz. Evet, oluyor öyle şeyler.

Fiyatları yüzünden "riks budur" deyip alıyorum ben. Dediğim gibi dandik paketler de denk geliyor ara ara ama diğerlerinin yarı fiyatına (bazan daha da hesaplı) olunca bu riski alıyorum. Şu ana kadar da, ayrıntılı muhasebesini yapmadım ama tahminimce kat kat kârdayım.

Geri