Şurada bahsetmiştim. Blend anlayışı biraz farklı. Yanlış kavrulan veya eskiyen çekirdekleri ortaya "blend" yapıyorGurme Blend aldım en son ama zift gibi kavurmuşlar.
Şurada bahsetmiştim. Blend anlayışı biraz farklı. Yanlış kavrulan veya eskiyen çekirdekleri ortaya "blend" yapıyorGurme Blend aldım en son ama zift gibi kavurmuşlar.
Normal Sadece Natural olan. Anaerobic olan kötü.İki tane el jardin var hangisi? Anaerobic olan mı olmayan mı?
Tam tersi değil miydi hocam?Normal Sadece Natural olan. Anaerobic olan kötü.
Yok Hocam Aneorobic olan isli tütsülü bir tadı var. Natural olan iyi tavsiyem filtre içinTam tersi değil miydi hocam?Ama filtre için konuşuyorum. Sizin tavsiyeniz espresso için mi?
Natural olanı espresso için de tavsiye eder misiniz?Yok Hocam Aneorobic olan isli tütsülü bir tadı var. Natural olan iyi tavsiyem filtre için
El Jardin natural çok dengeli ve bitter notaları alıyorum. Her zaman dolabımda bulunur.Natural olanı espresso için de tavsiye eder misiniz?
Espresso'da denemedim ama Espresso için de güzel çıktı verebilir profildeNatural olanı espresso için de tavsiye eder misiniz?
Espresso için meyvesi tadı olan deneyimlediğiniz çekirdek var mı?El Jardin natural çok dengeli ve bitter notaları alıyorum. Her zaman dolabımda bulunur.
Güncel filtre önerisi olan var mı? Çoğu kahve stokta yok
Hocam Sanal'da o sorun var malesef genel olarak eskiye oranla artık o kadar sıkıntı olmasa da olabiliyor arada.Yakın zamanda natural el jardin alan var mı? Geçen ay aldığım el jardin ve kenya aa içilemeyecek kadar kötüydü
Her ikisini de aldım. Fakat ben anaerobik natural olan El Jardin aldım. Henüz açmadım, degas bekliyorum. Kenya'nın yıkanmış olduğunu bilerek denediniz, değil mi?Yakın zamanda natural el jardin alan var mı? Geçen ay aldığım el jardin ve kenya aa içilemeyecek kadar kötüydü
Bir daha nasıl sanalbaharattan kahve alayım pekiHocam Sanal'da o sorun var malesef genel olarak eskiye oranla artık o kadar sıkıntı olmasa da olabiliyor arada.
Daha önce içtiğim yıkanmış kenyalarla alakası yok. Zor içiyorum kahveyiHer ikisini de aldım. Fakat ben anaerobik natural olan El Jardin aldım. Henüz açmadım, degas bekliyorum. Kenya'nın yıkanmış olduğunu bilerek denediniz, değil mi?
Paketin son porsiyonunu beğenirsiniz. Sanalda böyleDaha önce içtiğim yıkanmış kenyalarla alakası yok. Zor içiyorum kahveyi
1 ayı geçti ilk aldığımda daha iyiydi. Sanalbaharattan zor kahve alırım artık. Aylık toplum alımları takip edeceğim bundan sonraPaketin son porsiyonunu beğenirsiniz. Sanalda böyle
Amazon mamazon takıldığım zamanlarda 2. ayını göremeden yıkılıyordu aldığım kahveler. SB kahvesi paketinde bi ay geçirince kendine geliyor.
O zaman pert partiye denk gelmişsiniz. Evet, oluyor öyle şeyler.1 ayı geçti ilk aldığımda daha iyiydi. Sanalbaharattan zor kahve alırım artık. Aylık toplum alımları takip edeceğim bundan sonra
Toplu alım kahveleri çok mu iyi de sanki1 ayı geçti ilk aldığımda daha iyiydi. Sanalbaharattan zor kahve alırım artık. Aylık toplum alımları takip edeceğim bundan sonra