• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Brownberry (Sanalbaharat)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karanfil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir kiloluk Natural El Jardin bayatlamaya karşı, hem espressoda çok stabil hem de sütlüde gayet iyi gidiyor. İki kere natural bir kere anaerobik aldım, naturallerde şu ana kadar sorunlu bir şey göremedim. Biraz kumar, ama hep kahve stoğum olsun diye bulunduracağım konfor kahvesine dönüşmeye başladı.

Americano'ya gidecek çekirdek tavsiyesi olan olur mu? Çok gövdeli değil de daha asidik meyvemsi farklı bir çekirdek?

Gurme Blend aldım en son ama zift gibi kavurmuşlar.

Bir kiloluk Natural El Jardin bayatlamaya karşı, hem espressoda çok stabil hem de sütlüde gayet iyi gidiyor. İki kere natural bir kere anaerobik aldım, naturallerde şu ana kadar sorunlu bir şey göremedim. Biraz kumar, ama hep kahve stoğum olsun diye bulunduracağım konfor kahvesine dönüşmeye başladı.

İki tane el jardin var hangisi? Anaerobic olan mı olmayan mı?

Son aldığım honduras shg ep den çok memnun kaldım 13/02 kavrumdu, hafta sonu açtım paketi gayet iyi sonuç verdi

Yakın zamanda natural el jardin alan var mı? Geçen ay aldığım el jardin ve kenya aa içilemeyecek kadar kötüydü

Yakın zamanda natural el jardin alan var mı? Geçen ay aldığım el jardin ve kenya aa içilemeyecek kadar kötüydü
Hocam Sanal'da o sorun var malesef genel olarak eskiye oranla artık o kadar sıkıntı olmasa da olabiliyor arada.

Geri