• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Brownberry (Sanalbaharat)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karanfil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kargo fiyatı kg ile belirleniyor anladığım kadarıyla, ilk kg 9 lira ( 1 kg altıda 9 lira), ağırlık arttıkça kargo fiyatı da artıyor

Merak edip eldorado denedim şubat toplu alım kahvelerimi beklerken. Kavrum bana göre bir tık koyu . Defect çok çok az. Koku sütlü çikolata çok hoş.
V60
cafec filtre
nestle pure life
2. 35 bitiş
1/20 200 ml 10 gr koyu kavrumda 1/20 yaparım.
Sonuç. Gövde yoğun . İçim kadifemsi, hafif ince sitrik asit rahatsız etmiyor. agızda kalıcı tat. Keyifli bir kahveydi başarılıydı. Potansiyeli yüksek çekirdek kavrumdan dolayı gölgelemiş ve kreması çok yoğun . şahsi fikrim espressoya çok yakışır.

Acme vardı elimde kıyasladım eldorado daha iyiydi.

Sanalbaharat ufak bir kavurma makinesi alıp kahve klübü özel kavurma yapması lazım potansiyel var bu kulübte.

Merak edip eldorado denedim şubat toplu alım kahvelerimi beklerken. Kavrum bana göre bir tık koyu . Defect çok çok az. Koku sütlü çikolata çok hoş.
V60
cafec filtre
nestle pure life
2. 35 bitiş
1/20 200 ml 10 gr koyu kavrumda 1/20 yaparım.
Sonuç. Gövde yoğun . İçim kadifemsi, hafif ince sitrik asit rahatsız etmiyor. agızda kalıcı tat. Keyifli bir kahveydi başarılıydı. Potansiyeli yüksek çekirdek kavrumdan dolayı gölgelemiş ve kreması çok yoğun . şahsi fikrim espressoya çok yakışır.

Acme vardı elimde kıyasladım eldorado daha iyiydi.

Sanalbaharat ufak bir kavurma makinesi alıp kahve klübü özel kavurma yapması lazım potansiyel var bu kulübte.
Standart kavrumlar filtre için koyu gelecektir abi, su sıcaklığını düşürebilirsiniz ancak açık kavrum kadar verimli olmayacaktır.

Ben standard kavrum bir kahve icin siparis notunda acik kavrum talep ettigimde; Istedigim kahvenin yalnizca standard kavrumunun oldugunu, eger farkli bir kavrum almak istiyorsam en az 30kg siparis vermem gerektigini soylemislerdi.

Ben standard kavrum bir kahve icin siparis notunda acik kavrum talep ettigimde; Istedigim kahvenin yalnizca standard kavrumunun oldugunu, eger farkli bir kavrum almak istiyorsam en az 30kg siparis vermem gerektigini soylemislerdi.
Toplu alım yapalım ☺

Mustafa bey az miktarda getirmiş o yüzden yeni makinede tek tip kavurma yapıyor. Açık yok . Beğenilirse bu şekilde kahveler getireceğim dedi. Omni kavurmaya donucek gibi. Yeni makinedeki kavrumlarda o yanık isli koku çok yok.
Şans işi biraz . Ama eldorado denenir. Brezilya kahvesi sade bişey bekliyorsun ama bir karekteri var.

Mustafa bey az miktarda getirmiş o yüzden yeni makinede tek tip kavurma yapıyor. Açık yok . Beğenilirse bu şekilde kahveler getireceğim dedi. Omni kavurmaya donucek gibi. Yeni makinedeki kavrumlarda o yanık isli koku çok yok.
Şans işi biraz . Ama eldorado denenir. Brezilya kahvesi sade bişey bekliyorsun ama bir karekteri var.
Omni kavursun ama Probador gibi olmasın valla Probador espresso da leş gibi birşey çıkıyor

Hocam ekşi diyip yolluyorlar yorumlar hep öyle 😁 Türkiye de kahve kültürünü öldürdüler. Kucumlugumde nenem kahveyi kendi kavurur çekerdi. Çok kavurmadigini hatırlıyorum sonra o kültür bitti. Yeni yeni tekrardan bilincleniyoruz. İşin sonu para oluncada genele yanık kahveyi sat talep böyle.
Geçen arkadaşlara huabal yaptım çay nane tadımı var bariz alıyorsun net yani ve bu hoşlarına gitmedi kahve tadı yok diyor. Bunu kırmak çok zor.

Sizce neden açık kavurmuyorlar bu kadar puanı olan bir kahveyi.

Hocam ekşi diyip yolluyorlar yorumlar hep öyle 😁 Türkiye de kahve kültürünü öldürdüler. Kucumlugumde nenem kahveyi kendi kavurur çekerdi. Çok kavurmadigini hatırlıyorum sonra o kültür bitti. Yeni yeni tekrardan bilincleniyoruz. İşin sonu para oluncada genele yanık kahveyi sat talep böyle.
Geçen arkadaşlara huabal yaptım çay nane tadımı var bariz alıyorsun net yani ve bu hoşlarına gitmedi kahve tadı yok diyor. Bunu kırmak çok zor.
Ben de kahveyi sevdiğini düsünen bir arkadaşıma Clean Cup Santa Rosa demlediğimde tadını beğendi ama bu kahve değil diyor :) Damak tadı alışkanlığından dolayı kahvenin tadının yanık, acı ve bitter olduğu zannediliyor.

El Dorado espresso olarak denedim az önce. Greyfurt tadı aldım gibi @Secron, biraz kuruluk hissi bırakan, aftertaste uzun sayılır. İlk denemem ama bu kahve sanki nitelikli kahve denilebilir, diğer aldığımız kahvelerden pek aşağı kalır yanı yok. V60'da da deneyeceğim. Standart kavrum çok koyu değildi, coffee departmant filtre kavrumuna benzettim ben.

Tanzanya'da istemiştim numune filtre de denemiştim gideri vardı onun da. Bu zamana kadar geç kalmışım burayı denemek için, önyargılı olmamak lazım evet.
Bu çekirdekten bende aldım ve espresso olarak denedim, yoğun greyfurt asiditesi vardı. Sonra sanalbaharatin sahibini bulup WhatsApp dan durumu yazdım, ekşi olduğunu söyledim. Kavrumunu v60 da da içilebilsin diye ona göre kavurduklarini söyledi bir nevi omni kavrum yapmışlar, ama espresso da pek içilecek gibi olmadi, kavrum yeni daha 10 gün sonra tekrar deneyecegim ekşilik ne alemde diye.

Bu çekirdekten bende aldım ve espresso olarak denedim, yoğun greyfurt asiditesi vardı. Sonra sanalbaharatin sahibini bulup WhatsApp dan durumu yazdım, ekşi olduğunu söyledim. Kavrumunu v60 da da içilebilsin diye ona göre kavurduklarini söyledi bir nevi omni kavrum yapmışlar, ama espresso da pek içilecek gibi olmadi, kavrum yeni daha 10 gün sonra tekrar deneyecegim ekşilik ne alemde diye.
Fırsatınız olursa çekirdeklerin resmini yükleyebilir misiniz?

1 Mart kavrumlu Eldorado espressoda gayet dengeliydi. Çok hafif bir narenciye asiditesi vardı ama herhangi bir ekşilik alamadım. Fiyatına göre başarılı.

20210304_141042.jpg

Geri