• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Boxx Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan htlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haftasonu verdiğim siparişi bugün kargoya veremediler. Bunu yaşadığım ilk kavurucu, benim açımdan ilk izlenim iyi değil.
Bugüne kadar verdiğim her siparişi, istisnasız olarak, siparişi verdigim saate göre aynı gün yahut ertesi gün kargoya vermişlerdir, vermediyseler de vardır bir nedeni, ayrıca her türlü sorgu/sualimi eksiksiz olarak telefondan yanıtlamışlardır. Sizin de bahse konu gecikme hakkinda arayip bilgi edinmenizi tavsiye ederim, esen kalın :)

yeri gelmişken belirtelim, son alımdan gelen bütün kahvelerinden istisnasız memnun kaldım. hele ki kenya'yı çok beğendim. bolivar ise fiyatına göre fazlasıyla güzel bir kahve.
Kenya bolivar Burundi Ruanda Ethiopia olarak sıraladım ben de kendi zevkime gore ama 1 kg bolivar aldim :) belki en düz kahvesi ama benim hoşuma gitti açıkçası...

Etiyopya oromia çok iyiydi elimde çok az kaldı. Keşke bitmese

Boxx bence de övgüyü fazlasıyla hakediyor.İletişimleri çok iyi,fiyatları da makul ve kargo olayı gerçekten çok hızlı.Kenyasını şiddetle tavsiye ederim,asidite sevenler için tabi.

Ruanda, Etiyopya, Peru keyfini yaşarken sıra Kenya'ya gelince aldığım lezzet gerçekten gün geçtikçe katlanmaya başladı. Kenya Kirinyaga SL28, SL34 harika çalışılmış melez kahveler. Farkını gösterdi kesinlikle. Her gün akşamları iki bardak içmeden, harika greyfurt ve limon tadını almadan duramıyorum.

Ruanda, Etiyopya, Peru keyfini yaşarken sıra Kenya'ya gelince aldığım lezzet gerçekten gün geçtikçe katlanmaya başladı. Kenya Kirinyaga SL28, SL34 harika çalışılmış melez kahveler. Farkını gösterdi kesinlikle. Her gün akşamları iki bardak içmeden, harika greyfurt ve limon tadını almadan duramıyorum.
Asidite sevmeyenler bizi tefe koyabilir😂 ama ben de Kenyayı tek geçerim tabii ki kardeşi Etiyopyayı da es geçmeyelim çünkü her türlü öne çıkıyolar bence diger ülkelere nazaran

Ekli dosyayı görüntüle 1865

Biraz da ben öveyim.😀

Geçtiğimiz günlerde bir siparişim olmuştu ve çekirdek yerine öğütülmüş kahve seçmişim.Kendi siparişimi kontrol etmeden bir mail yazdım ben çekirdek istemişim siz öğütülmüş göndermişsiniz diye.Takribi bir saat sonra telefonla ulaştılar ve benim öğütülmüş istediğimi belirttiler ama istersem çekirdek olarak hediye edeceklerini beyan ettiler.Tabi bu sırada kendi siparişimi kontrol ettim ve mahçup kaldım.Sağolsunlar çekirdek olarak da gönderim yaptılar.Lezzet açısından zaten gerkenler söylenmiş.

Toplu alımdaki Ruanda ve Etiyopya Chelelektu'dan çok memnun kaldım. Diğer üç çekirdekten ikinci demleyişte daha iyi performans alacağımı düşünüyorum.

2 adet 5'li deneme paketi almıştım ve hızlı tükettim. 1-2 fincanlık kahve kaldı :) Belki kalan 3-4 gramları birleştirip kendime bir Boxx deneme paketi blendi yaparım :) @Altug

Benim sevdiğim, güvendiğim ve tercih ettiğim kavuruculardan birisidir.

Bütün kahveleri "Günün Kahvesi" konusunda da yorumlamaya çalıştım. Tabi bunlar benim damak tadıma göre kendi tecrübelerim. Umarım faydalı olur.

Boxx paketleri değiştirmiş. Gayet güzel olmuş, siyah paket hoşuma gitmiyordu.

Ayrıca Kahve Fabrikası Ana Sora sevenler boxx’tan Etiyopya Adado alabilirler. Tatları inanılmaz benziyor, hatta aynı çekirdek bile olabilir.

Ekli dosyalar

• AD257279-3D67-40A1-AE28-E74F721EF6C0.jpeg
    AD257279-3D67-40A1-AE28-E74F721EF6C0.jpeg
    83.3 KB · Görüntüleme: 70
Geri