Bugüne kadar verdiğim her siparişi, istisnasız olarak, siparişi verdigim saate göre aynı gün yahut ertesi gün kargoya vermişlerdir, vermediyseler de vardır bir nedeni, ayrıca her türlü sorgu/sualimi eksiksiz olarak telefondan yanıtlamışlardır. Sizin de bahse konu gecikme hakkinda arayip bilgi edinmenizi tavsiye ederim, esen kalınHaftasonu verdiğim siparişi bugün kargoya veremediler. Bunu yaşadığım ilk kavurucu, benim açımdan ilk izlenim iyi değil.
Kenya bolivar Burundi Ruanda Ethiopia olarak sıraladım ben de kendi zevkime gore ama 1 kg bolivar aldimyeri gelmişken belirtelim, son alımdan gelen bütün kahvelerinden istisnasız memnun kaldım. hele ki kenya'yı çok beğendim. bolivar ise fiyatına göre fazlasıyla güzel bir kahve.
Açıkcasi kavurma profilleri ve sonuçları benim beklentim ile uyuşuyor. Genelde hep memnun kalıyorum.Boxx candır![]()
Tekrar stoğa girse 1kg sipariş veririm netEtiyopya oromia çok iyiydi elimde çok az kaldı. Keşke bitmese
Asidite sevmeyenler bizi tefe koyabilirRuanda, Etiyopya, Peru keyfini yaşarken sıra Kenya'ya gelince aldığım lezzet gerçekten gün geçtikçe katlanmaya başladı. Kenya Kirinyaga SL28, SL34 harika çalışılmış melez kahveler. Farkını gösterdi kesinlikle. Her gün akşamları iki bardak içmeden, harika greyfurt ve limon tadını almadan duramıyorum.
Ben de Etiyopya takımındanımAsidite sevmeyenler bizi tefe koyabilirama ben de Kenyayı tek geçerim tabii ki kardeşi Etiyopyayı da es geçmeyelim çünkü her türlü öne çıkıyolar bence diger ülkelere nazaran