• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Boxx Coffee Roasters kahve promosyonu

teşekkürler Denizhan abi,
merakımdan Rwandayı tercih edeceğim sanırım, aylık alımda Etiyopya var, Kenya da var ama bir paket de Kungpowdan sipariş geçerim sanırım, o da Kenya olur muhtemelen.
evet evet Rwanda siparişi geçiyorum.

kungpow'un kenya'sı müthiş. o kadar yoğun bir çekirdekki demleme oranımı 16/300 çekmek durumunda kaldım. şiddetle tavsiye ederim.

kungpow'un kenya'sı müthiş. o kadar yoğun bir çekirdekki demleme oranımı 16/300 çekmek durumunda kaldım. şiddetle tavsiye ederim.
KungPow, Probador, Petra, şimdi Boxx, Story, Kahve Fabrikası vs vs piyasada son dönemde çıkan bir çok Kenyayi deneme şansım oldu... tabii bu işler tamamen kişisel ancak Boxx'unki hem çekirdek kalitesi hem kavurum profili, hem de fincandaki sonuç açısından en iyilerden biri!

Bu zaman kadar unutamadığım kahvelerden biri Sehe yıkama istasyonundan çıkmıştı. Tatlılığının ve portakal asiditesinin zarifliğini, aftertaste’ini unutamıyorum. Boxx’ın şuan satmakta olduğu Burundi’de Sehe’den. Deneyen bilen var mıdır acaba?
Gerçi Boxx’ın paylaşımlarında Oromia’yı ön planda görünce bende onu sipariş ettim.

Bu zaman kadar unutamadığım kahvelerden biri Sehe yıkama istasyonundan çıkmıştı. Tatlılığının ve portakal asiditesinin zarifliğini, aftertaste’ini unutamıyorum. Boxx’ın şuan satmakta olduğu Burundi’de Sehe’den. Deneyen bilen var mıdır acaba?
Gerçi Boxx’ın paylaşımlarında Oromia’yı ön planda görünce bende onu sipariş ettim.
Çok keyfli vanilya vanilya bir kahve Burundi

Sadece bir çeşit alma imkanım var, yoksa evdekiler bayatlayacak. Kafam o kadar karıştı ki 😊

Verilen bilgiler için forum üyelerine teşekkür ederim. Bu vesileyle bazı siteler kendilerini güncelleme yoluna gidecek belli ki.

Ayrıca, bu konu altında, konuya ismini veren firmanın yetkilisi ilk mesajımı alıntılayıp, "isteyen istediği fiyata satar kardeşim" temalı bir cevap yazıp arkasından silmiş. Bu tip çıkışlar bizleri değil üreticileri zedeler, nitekim bende durum böyle oldu. Nazik bir dille bilgilendirilip, ne nedir, ne değildir anlatılabilirdi. Mailime gelen bildirim ile haberdar oldum o mesajdan bu sabah, bildirim kısmını atlamış olmalı silerken. Kendilerinden alışveriş yapmayacağım. Genel olarak bu tip tartışmalara sebep olacak sohbetleri hiç sevmeyen biri olarak, böyle bir tutuma sebebiyet verip meşgul ettiğim üyelerden kusura bakmamalarını rica ederim.

Verilen bilgiler için forum üyelerine teşekkür ederim. Bu vesileyle bazı siteler kendilerini güncelleme yoluna gidecek belli ki.

Ayrıca, bu konu altında, konuya ismini veren firmanın yetkilisi ilk mesajımı alıntılayıp, "isteyen istediği fiyata satar kardeşim" temalı bir cevap yazıp arkasından silmiş. Bu tip çıkışlar bizleri değil üreticileri zedeler, nitekim bende durum böyle oldu. Nazik bir dille bilgilendirilip, ne nedir, ne değildir anlatılabilirdi. Mailime gelen bildirim ile haberdar oldum o mesajdan bu sabah, bildirim kısmını atlamış olmalı silerken. Kendilerinden alışveriş yapmayacağım. Genel olarak bu tip tartışmalara sebep olacak sohbetleri hiç sevmeyen biri olarak, böyle bir tutuma sebebiyet verip meşgul ettiğim üyelerden kusura bakmamalarını rica ederim.
Rica etsek paylaşabilir misiniz, hepimiz tavır alalım.

Espresso özelinde beğenip rahatlıkla önerebileceğiniz bir çekirdeği var mı bu kavurucunun acaba?

Elimde birkaç kilo çekirdek olmasına rağmen denemek isterim.
Evet, XX Blendi tavsiye ederim. Özellikle süt ile içecekseniz önerim XX Blend olur. Genel olarak tatlı bir tadı var.
Colombia Bolivar’ını da deneme fırsatım oldu.
Meyvemsi ve hafif tuzlu karamel diyebileceğim bir tadı var. Bolivar ile ideal bir shot almam daha zor oldu XX’e göre. Americano içecek birisine tavsiyem Bolivar olurdu.
Afiyetle..

Tatsal tercihlerinize göre bir değerlendirme yapabilirsiniz
Hepsini tercih ediyorum, beğenmem dediğim kahveleri bir deniyorum, beğenmişim. :) Sanırım Rwanda alacağım oldukça merak ettim.

Ben o talihsiz mesajları gördüm, arkadaşımız o konuda haklı... Evet bazen acımasız veya hak etmedikleri eleştirilere tepki vermelerini anlayabiliyorum ancak o üslup doğru değildi... tıpkı diğer site için araştırmadan 'dolandirici mı acaba' değerlendirmesini yapmak gibi... bence herkesin masanın diğer tarafı ile biraz empati yapması lazım... müşteri kusturerek bir yere varılamayacağı gibi sanki diğer herkes ve herşey kusursuzmus da tek kusur diğer sitenin eski tarihli ürünü azıcık daha ucuza satması büyük kusurmuş gibi... hele de şöyle zamanlarda hepimizin birbirimize karşı bira, daha toleranslı olmamız gerekir diye düşünüyorum...

Bu arada kulüpte herkes iyidir umarım...

Moderatörün son düzenlenenleri:

Konuyu açan kişinin firma ile alakası yok yalnız.Firma ile bağlantılı olduğunu nereden anladınız?

Konuyu açan kişinin firma ile alakası yok yalnız.Firma ile bağlantılı olduğunu nereden anladınız?
"Konuya ismini veren"den kastım, konuyu açan kişi değil tabii ki, kahve firmasının ismi.
Rica etsek paylaşabilir misiniz, hepimiz tavır alalım.
Yazıp sildikten sonra demek ki hatasını anlamış diye düşündüğüm için, tekrar kopyala yapıştır yapıp mahçup duruma düşürmek istemiyorum. Ama dediğim gibi tavır yukarıdaki mesajımda bahsettiğim gibiydi.

Rwanda Nyamasheke ve Oromia organic natural siparişlerimi verdim indirim süresi bitmeden.Teşekkür ederim. :coffee:

"Konuya ismini veren"den kastım, konuyu açan kişi değil tabii ki, kahve firmasının ismi.

Yazıp sildikten sonra demek ki hatasını anlamış diye düşündüğüm için, tekrar kopyala yapıştır yapıp mahçup duruma düşürmek istemiyorum. Ama dediğim gibi tavır yukarıdaki mesajımda bahsettiğim gibiydi.
Pardon yanlış anlamışım.

Şimdi şöyle bir durum oluştu: Firmadan bir yetkilinin uygun olmayan bir üslup kullandığını ifade ediyorsunuz ama ortada hiç bir kanıt yok.Diğer forumda Altu ismiyle kayıtlıydı, bu forumdaki kullanıcı isminin @Altug olduğunu tahmin ediyorum.Kendisi en son sabah 06.20'de görülmüş forumda.Siz bu saatten sonra bir çok şey yazmışsınız ancak bu konuyu yeni dile getirmişsiniz.Şu durumda yazdıklarınız havada kalıyor kusura bakmayın.

Pardon yanlış anlamışım.

Şimdi şöyle bir durum oluştu: Firmadan bir yetkilinin uygun olmayan bir üslup kullandığını ifade ediyorsunuz ama ortada hiç bir kanıt yok.Diğer forumda Altu ismiyle kayıtlıydı, bu forumdaki kullanıcı isminin @Altug olduğunu tahmin ediyorum.Kendisi en son sabah 06.20'de görülmüş forumda.Siz bu saatten sonra bir çok şey yazmışsınız ancak bu konuyu yeni dile getirmişsiniz.Şu durumda yazdıklarınız havada kalıyor kusura bakmayın.

Durumun daha da uzamasına gerek yok. @Altug Bey yorumunu silmiş, @florence kullanıcımız da bu durumu anlayışla karşılayıp üstelememiştir.

Yalancı konumuna koymayın kimseyi lütfen, bu tartışmanın bitmesini diliyoruz.

Konu kapandı uzatmanın kimseye faydası yok. Bende blendxx aldım bugün bakalım nasıl çıkacak güncel blend

Geri