• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Boxx Coffee Roasters kahve promosyonu

benim kahveler az önce geldi.

Benim 19 mart kavrum Rwandam da geldi. Haftaya kadar bekliyecek usul usul.

Ben o talihsiz mesajları gördüm, arkadaşımız o konuda haklı... Evet bazen acımasız veya hak etmedikleri eleştirilere tepki vermelerini anlayabiliyorum ancak o üslup doğru değildi... tıpkı diğer site için araştırmadan 'dolandirici mı acaba' değerlendirmesini yapmak gibi... bence herkesin masanın diğer tarafı ile biraz empati yapması lazım... müşteri kusturerek bir yere varılamayacağı gibi sanki diğer herkes ve herşey kusursuzmus da tek kusur diğer sitenin eski tarihli ürünü azıcık daha ucuza satması büyük kusurmuş gibi... hele de şöyle zamanlarda hepimizin birbirimize karşı bira, daha toleranslı olmamız gerekir diye düşünüyorum...

Bu arada kulüpte herkes iyidir umarım...
Beyfendi keşke beni etiketleseydiniz de yazdıklarınızdan haberdar olsaydım. Bu ekip eski sitede güncel kavurucuların eski çekirdeklerini sattığının iddia eden siteler de gördü, bu camiada yeni değilim, rica ederim amatör muamelesi yapmayın. Ve evet, keşke masanın öteki tarafında otururken ‘bu adamın böyle yazmaktaki amacı neydi?’ diye düşünseydiniz.
Lütfen mesaja buradan cevap vermeyiniz zira Suat’ın da dediği gibi konuyu uzatmaya gerek yok ancak anlaşmak ve karşınızdakini tanımak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz. Bir kez daha rica ediyorum eleştirirken kendiniz aynı hataya düşmeyin.

Beyfendi keşke beni etiketleseydiniz de yazdıklarınızdan haberdar olsaydım. Bu ekip eski sitede güncel kavurucuların eski çekirdeklerini sattığının iddia eden siteler de gördü, bu camiada yeni değilim, rica ederim amatör muamelesi yapmayın. Ve evet, keşke masanın öteki tarafında otururken ‘bu adamın böyle yazmaktaki amacı neydi?’ diye düşünseydiniz.
Lütfen mesaja buradan cevap vermeyiniz zira Suat’ın da dediği gibi konuyu uzatmaya gerek yok ancak anlaşmak ve karşınızdakini tanımak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz. Bir kez daha rica ediyorum eleştirirken kendiniz aynı hataya düşmeyin.
Söylenebilecek çok şey var ama yaşadığımız şu günlerin hatırına burada kesiyorum, siz de öyle yaparsanız iyi olur...

M
Merhabalar,
İndirim şimdilik süresiz hale gelmiştir. Geçtiğimiz günlerde bir sürü sorun yaşadığımız için serverımızı ve ödeme sistemi tedarikçimizi değiştirdik. Bundan sonra sistemin daha hızlı ve sorunsuz çalışacağını düşünmekteyiz. Bir sorun olursa iletişime geçebilirsiniz.
Yukarıdaki yanlış anlaşılma için bir not ekleyeyim. 4 ila 6 ay öncesinden kalma bir web satış platformu konu olmuş, güncel olmayan bir içerik; üzerinde çok durmanın bir anlamı yok.

Altuğ Başer
Boxx Coffee Roasters Co.
Merhaba,

Geçen sene satılan Rwanda Titus tekrar gelecek mi? Çok iyiydi o kahve.

Merhabalar,
İndirim şimdilik süresiz hale gelmiştir. Geçtiğimiz günlerde bir sürü sorun yaşadığımız için serverımızı ve ödeme sistemi tedarikçimizi değiştirdik. Bundan sonra sistemin daha hızlı ve sorunsuz çalışacağını düşünmekteyiz. Bir sorun olursa iletişime geçebilirsiniz.
Yukarıdaki yanlış anlaşılma için bir not ekleyeyim. 4 ila 6 ay öncesinden kalma bir web satış platformu konu olmuş, güncel olmayan bir içerik; üzerinde çok durmanın bir anlamı yok.

Altuğ Başer
Boxx Coffee Roasters Co.

Tekrardan hoş geldiniz.

@melih ismail
Sadece Yurtiçi Kargo poşetinin içinde geliyor.

Madem değirmenim geldi o halde çekirdek olarak bende aldım bir tane

Benim 19 mart kavrum Rwandam da geldi. Haftaya kadar bekliyecek usul usul.

merhaba, rwanda'yı deneyebildiniz mi? yorumunuz nasıl? benim 18 mart kavrum. biraz koyu gibi geldi. 17/300 oranı ile az önce demlemedim ama çok hoşuma gitmedi. garip bir bırakıyor damağımda.

merhaba, rwanda'yı deneyebildiniz mi? yorumunuz nasıl? benim 18 mart kavrum. biraz koyu gibi geldi. 17/300 oranı ile az önce demlemedim ama çok hoşuma gitmedi. garip bir bırakıyor damağımda.
Aslında çok alışkın olduğum aromalar değil, ama sevdik evde. Eksi elma tatlari ve mayhoşluk barındırıyor. Koyu derken bitterlik degil de o barındırdığı mayhoşluk , sanirim hoşunuza gitmeyen kısmı o olabilir.

boxxcoffee benim bundan böyle düzenli tedarik edeceğim kavuruculardan biri olacak. hiç değişmeyen tutarlı kavurmaları ve kahvelerinde ki karakteristik özellikleri çıkarabilmeleri hoşuma gidiyor.
Kesinlikle iyiler, bir kac kez kavurumhanelerini ziyâret ettim, işlerini gayet ciddi ve düzgün yapan aydınlık insanlar, ellerindeki ürün ne ise ondan çıkabilecek en iyi sonucu alacak birikim ve ciddiyete de sahipler... Amerikada da bu işe soyunmak kolay göze alınabilecek birşey değil ancak Boxx kendine bu konuda da güveniyor...

Geri