• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Boxx Coffee Roasters kahve promosyonu

Aslında çok alışkın olduğum aromalar değil, ama sevdik evde. Eksi elma tatlari ve mayhoşluk barındırıyor. Koyu derken bitterlik degil de o barındırdığı mayhoşluk , sanirim hoşunuza gitmeyen kısmı o olabilir.

koyuluk derken aslında kavrum derecesinden bahsetmek istemiştim. bana renk olarak biraz koyu gibi geldiler. ilk yaptığım demlemede 17/300 oranını kullandım. toplam demleme sürem 2:10. bana biraz kısa gibi geldi. dün akşam biraz daha ince öğütüp açıkta beklettim. bu arada oranımı da 16/300'e çektim. bakalım bugün nasıl olacak :)

koyuluk derken aslında kavrum derecesinden bahsetmek istemiştim. bana renk olarak biraz koyu gibi geldiler. ilk yaptığım demlemede 17/300 oranını kullandım. toplam demleme sürem 2:10. bana biraz kısa gibi geldi. dün akşam biraz daha ince öğütüp açıkta beklettim. bu arada oranımı da 16/300'e çektim. bakalım bugün nasıl olacak :)
burundi rusenda çekirdeğini ince öğütüp suyu 4-5 parçaya bölerek döktüm kasuya yöntemi gibi süre 3.40 da bitti acılık beklerken tam tersi bir tatlılık oldu çok başarılı kavuruyorlar çekirdekler koyu görünsede tadınca fikri değişiyor insanın :)

burundi rusenda çekirdeğini ince öğütüp suyu 4-5 parçaya bölerek döktüm kasuya yöntemi gibi süre 3.40 da bitti acılık beklerken tam tersi bir tatlılık oldu çok başarılı kavuruyorlar çekirdekler koyu görünsede tadınca fikri değişiyor insanın :)

hemen deniyorum :)

demledim ve geldim. blooming hariç 4 parçada suyu ekledim. aynen toplam demleme sürem 3:40 oldu. sizin de belirttiğiniz gibi çok acı olmasını bekliyordum ama o kadar acı olmadı. yine de bir parça acılığın olduğunu söyleyebilirim. yeşil elma vs. alamadım ama asidik bir ekşilik var. soğudukça daha belirginleşiyor. kötü değil ama o acılık beni rahatsız ediyor.

muhtemelen demlemeyi yaptığım suda bir sorun var. bir de nestle pure life ile deneyeceğim.

Ruandasını içiyorum şuan güzel çekirdek ama üzerinde yazan süper clean bir fincan elde edemedim şuana kadar. Yeşil elma asiditesinin de daha belirgin olmasını bekliyordum bu tip durumlarda sorunu demlememde arıyorum hep ama doğru demlemeyi tutturana kadar kahve bitiyor :D

demledim ve geldim. blooming hariç 4 parçada suyu ekledim. aynen toplam demleme sürem 3:40 oldu. sizin de belirttiğiniz gibi çok acı olmasını bekliyordum ama o kadar acı olmadı. yine de bir parça acılığın olduğunu söyleyebilirim. yeşil elma vs. alamadım ama asidik bir ekşilik var. soğudukça daha belirginleşiyor. kötü değil ama o acılık beni rahatsız ediyor.

muhtemelen demlemeyi yaptığım suda bir sorun var. bir de nestle pure life ile deneyeceğim.
pınar madranla demledim :)

Kavrumlarını çok beğendim ilk kez aldım ama inşallah bozmaz boxx suan favorim

Kurulduğu yıldan beri 5 senedir ara ara kahvelerini alırım ve beni şu zamana kadar pişman etmeyen kavuruculardandır Boxx. Damak tadıma uymayan kahveleri tabi ki oldu ama genel memnuniyetsizlik hiç yaşamadım. Yaşarsanız, Mert Bey ve @Altug Bey de çözüm odaklılar.

Geri