melih ismail
Barista
25tl hoşgeldin kuponu ?10tl cüzdan aktive etme hediyesi
10tl cüzdana bakiye yükleme hediyesi
25tl hoşgeldin kuponu
Bensa diima 44tlye aldım.
Şaka gib
25tl hoşgeldin kuponu ?10tl cüzdan aktive etme hediyesi
25tl hoşgeldin kuponu
Şaka gib
25 TL hoşgeldin değil ama süpermarket indirim kuponu vardı, bende affetmedim 44 TL'ye10tl cüzdan aktive etme hediyesi
25tl hoşgeldin kuponu
Şaka gibi.
hoşgeldin kuponu olmadan sipariş verdim 70 liraya geldi umarım çekirdek gelir ve kavrum tarihi eski değildir.10tl cüzdan aktive etme hediyesi
25tl hoşgeldin kuponu
Şaka gibi.
sanıyorum yeni bir hesap oluşturarak o kuponu da alabilirdiniz, neyse sağlık olsun afiyet olsunhoşgeldin kuponu olmadan sipariş verdim 70 liraya geldi umarım çekirdek gelir ve kavrum tarihi eski değildir.
biraz üşendim yeni hesap açmaya. artık yeni gelen petra çekirdeğine yaparım.sanıyorum yeni bir hesap oluşturarak o kuponu da alabilirdiniz, neyse sağlık olsun afiyet olsun
Ben de biraz önce Haru Dhillge ve Samii Urago Raro aldım ancak profil ya da öğütüm seçeneği yoktu, standart çekirdek ve filtre prifili mi gönderiyor Petra acaba?Bakalım Trendyol'daki tüm Petra stoklarını ne kadar sürede bitirecekler.
Benzer sorular benim kafamda da var. Çekirdek olduğu yazıyor ürün başlığında ama yavrum profili yok maalesef.. Petra'ya yazdım trendyol üzerinden, cevap gelince bu mesajı editlerim..Ben de biraz önce Haru Dhillge aldım ancak profil ya da öğütüm seçeneği yoktu, standart çekirdek ve filtre prifili mi gönderiyor Petra acaba?
benim için yeterli teşekkürlerÖzel mesajdan çok soru geldi.
Dün akşam üye olmuştum bugün kupon vardı.
Petra acme tavsiye edermisiniz
Ben etmem.Petra acme tavsiye edermisiniz