• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

10tl cüzdan aktive etme hediyesi
10tl cüzdana bakiye yükleme hediyesi
25tl hoşgeldin kuponu

Bensa diima 44tlye aldım. ;)
Şaka gibi.
25 TL hoşgeldin değil ama süpermarket indirim kuponu vardı, bende affetmedim 44 TL'ye :) Teşekkürler!

Graef cm702 modeli amazonda 980 TL espresso için zamanında kullananlar memnundu bu fiyata elektrikli Espresso değirmeni arayanlar düşünebilir

10tl cüzdan aktive etme hediyesi
10tl cüzdana bakiye yükleme hediyesi
25tl hoşgeldin kuponu

Bensa diima 44tlye aldım. ;)
Şaka gibi.
hoşgeldin kuponu olmadan sipariş verdim 70 liraya geldi umarım çekirdek gelir ve kavrum tarihi eski değildir.

Ben de biraz önce Haru Dhillge aldım ancak profil ya da öğütüm seçeneği yoktu, standart çekirdek ve filtre prifili mi gönderiyor Petra acaba?
Benzer sorular benim kafamda da var. Çekirdek olduğu yazıyor ürün başlığında ama yavrum profili yok maalesef.. Petra'ya yazdım trendyol üzerinden, cevap gelince bu mesajı editlerim..

Şimdi aradılar görüştüm. Bensa Diima özelinde,kahve filtre profilinde kavrulmuş. Eğer özellikle sipariş notu düşülmediyse, kahveler çekirdek olarak gönderilecekmiş.

Özel mesajdan çok soru geldi.

Dün akşam üye olmuştum bugün kupon vardı.

Ekli dosyalar

• 27E5B004-8F62-4C4E-971E-80F20DFB25BB.jpeg
    27E5B004-8F62-4C4E-971E-80F20DFB25BB.jpeg
    80.1 KB · Görüntüleme: 136
espresso için acme aldım bi tane ben, 30tl gibi bi rakama geldi. özellikle sordum kavrumunu ortak kavurum yapıyoruz dediler yani omni diye cevap geldi.

Geri