• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Açıkçası beğendim çünkü döviz öyle deli seviyelere çıktı ki üreticiler de ürün satanlar da kar mı ediyor zarar mı ediyor bilemiyorlar şu anda öyle acayip bir durum.
Benim 650 psikolojik sınırım vardı orayı bekliyordum o yüzden benim beklentimin altında kaldı açıkcası, yoksa belirttiğiniz durumlar malum tabi ki :) Ekim indiriminden açıkcası az çok belliydi indirimin bu miktarda olacağı.

Fakir Aroma Master amazon da 1600 tl.

Trendyol da “Complexx Coffee” kahvelerinde yapılan indirim fırsatını kaçırmamanızı tavsiye ederim.Bir süre önce Burtukaana denemiştim.Gerek iletişimleri gerek kavurma profilleri olsun, gayet başarılı bir İzmir kavurucusu.

Trendyol da “Complexx Coffee” kahvelerinde yapılan indirim fırsatını kaçırmamanızı tavsiye ederim.Bir süre önce Burtukaana denemiştim.Gerek iletişimleri gerek kavurma profilleri olsun, gayet başarılı bir İzmir kavurucusu.

Bu ara elimde çok Etiyopya kahvesi var Colombia el obraje kahvesini merak ettim ondan sipariş verdim bende

Bu ara elimde çok Etiyopya kahvesi var Colombia el obraje kahvesini merak ettim ondan sipariş verdim bende
Burtukaana siparişimde El Obraje den numune göndermişlerdi.Tatlılık ve moyhoşluk bir arada, hoşuma gitmişti.Ben de Chelchele,İnga Aponte ile beraber sipariş verdim.

Euro'nun 50 kuruş düştüğü gün ;)

Ekli dosyalar

• B608E0F2-00B7-475C-9176-824822B207E6.jpeg
    B608E0F2-00B7-475C-9176-824822B207E6.jpeg
    51.2 KB · Görüntüleme: 231
Euro'nun 50 kuruş düştüğü gün ;)
Bu biraz kurnazlık olmuş sanki. Hoş değil. Ama dediğim gibi sadece bu değil benim n11 sepetimde bir çok farklı türden ürün vardı hemen hemen hepsi %10 zamlandı bu süreçte.

Bu biraz kurnazlık olmuş sanki. Hoş değil. Ama dediğim gibi sadece bu değil benim n11 sepetimde bir çok farklı türden ürün vardı hemen hemen hepsi %10 zamlandı bu süreçte.

Sepette 2 ürün vardı.
Gaggia New Classic ve Siemens Eq500.
Gaggia zamlandı, Siemens düştü.
:)

Şuanda 4 bin TL gözüküyor gaggi Gelburanın sitesinde.

Merhabalar,

indirimler gelbura, n11.com, hepsiburada, gittigidiyor, trendyol gibi yerlerden olacak. Önceden anlaştığımız fiyatlardan çıkacaklar ama bu süreçte hepsinin çalışma şekilleri farklı. Ondan dolayı yükselen de olacak inende ama nihai fiyat kampanya başlayınca olacaktır.
Ayrıca, bizim şansızlığımızdan ithalat gümrük ödemelerini çoğu üründe euro: 10,20 tl den yaptık :(

zararımız olsada indirimler yapacağız. Bu anlık yükselişleri dikkate almayınız sistemsel olması gerekenler

saygılar

Baristocrat3rd instagram sayfasından %15 indirim (9-10-11 Kasım) olduğunu duyurmuş.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Petra kahveleri de trendyolda %11 indirime girmiş. İlk kullanımda da para yükleyince trendyol cüzdan 10 lira hediye ediyor

Bensa alayım bari fırsattan istifade.
Yeni tarihli gönderirler inşallah.

10tl cüzdan aktive etme hediyesi
10tl cüzdana bakiye yükleme hediyesi
25tl hoşgeldin kuponu

Bensa diima 44tlye aldım. ;)
Şaka gibi.

Geri