nuclearmoonrise
Barista
Çoğu kişi istedikleri şeyi indirim günlerinde ucuza almak için bekliyor ama o indirim kur sayesinde çoktan eridi...
Bugün aliexpresste ben de tartılara baktım. timemore tartı indirime girmiş ama asıl dikkatimi çeken aynı ürünün markası farklı olanları 240 civarıydı. Birebir ürün diye geçiyor sanırım. incelenebilir.
Beta tea da her gün indirim var yersenBeta tea’de de indirim var
Aliexpresde var, 55 dolar olacakTimemore değirmenlerde indirim olacak mı acaba bir de ne zaman başlıyor kara cuma![]()
Umarım gerçekten bir indirim olurEkli dosyayı görüntüle 5822molentde indirim vardi fakat biraz daha indirim yapicak gibiler
bunu düşünmemiştim ama elimden geldiğince ilk mesajı güncellerim.@1healthpoint acaba postlarda listelenen fırsatları ilk postta sıralama şansın olur mu?
Çok teşekkürler! Elimden geldiğince bende yardımcı olabilirim, özel mesaj ile güncel halini yollayabilirim size isterseniz..bunu düşünmemiştim ama elimden geldiğince ilk mesajı güncellerim.
2 ayrı filtre kahve makinesinde nispeten fırsat diyebileceğimiz kampanya denk geldi. Paylaşmak istedim.
Birincisi Moccamaster. Hipicon sepette %11 indirim duyurmuş, aynı zamanda da alışveriş sonrası %11 tutarında indirim çeki tanımlıyor. Moccamaster kırmızı da bu ay indirimli ürünlerde.
Kuponu kullanınca (HIP11) fiyat 2390 TL ye düşüyor ve aynı zamanda da 300TL lik hediye çeki kazanılmış oluyor.![]()
Moccamaster - Metalik Kırmızı Select Filtre Kahve Makinesi Cam Potlu | Hipicon
Moccamaster tasarımcısının Select Filtre Kahve Makinesi Cam Potlu ürününü ve daha birçok yaratıcı tasarımı hipicon.com güvencesiyle satın alabilirsiniz.www.hipicon.com
Diğeri de benim hep merakla baktığım Sagenin filtre kahve makinesi. Enplus indirime sokmuş ürünü.
https://www.n11.com/urun/sage-sdc40...wer-kahve-makinesi-inox-1281070?magaza=enplus
N11 de 2500 TL ye 250TL gibi kupon bulunabiliyor, bu makine için de indirimli fiyattan 250 tl daha düşüp 2350 TL gibi bir rakama yararlanabilirsiniz.
Ben de böyle bir cihaz almayı planlıyordum ancak kararsız kaldım, hangisini önerirsiniz? Sage precision brewer mı yoksa moccamaster mı?
Papara ya güvenip (malum bu aralar hakkında söylentiler var )ödemeyi onun kartıyla yaparsanız belli oranda anında iade de yapıyor2 ayrı filtre kahve makinesinde nispeten fırsat diyebileceğimiz kampanya denk geldi. Paylaşmak istedim.
Birincisi Moccamaster. Hipicon sepette %11 indirim duyurmuş, aynı zamanda da alışveriş sonrası %11 tutarında indirim çeki tanımlıyor. Moccamaster kırmızı da bu ay indirimli ürünlerde.
Kuponu kullanınca (HIP11) fiyat 2390 TL ye düşüyor ve aynı zamanda da 300TL lik hediye çeki kazanılmış oluyor.![]()
Moccamaster - Metalik Kırmızı Select Filtre Kahve Makinesi Cam Potlu | Hipicon
Moccamaster tasarımcısının Select Filtre Kahve Makinesi Cam Potlu ürününü ve daha birçok yaratıcı tasarımı hipicon.com güvencesiyle satın alabilirsiniz.www.hipicon.com
Diğeri de benim hep merakla baktığım Sagenin filtre kahve makinesi. Enplus indirime sokmuş ürünü.
https://www.n11.com/urun/sage-sdc40...wer-kahve-makinesi-inox-1281070?magaza=enplus
N11 de 2500 TL ye 250TL gibi kupon bulunabiliyor, bu makine için de indirimli fiyattan 250 tl daha düşüp 2350 TL gibi bir rakama yararlanabilirsiniz.