• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Uzun süredir değirmen almak için bekliyorum. Kampanya olacak diyor markalar ama ortada bir şey yok. Aliexpresste 11.11 ile Timemore C2 470 TL civarına iniyor. Vergisi ile 580 liraya geliyor sanırım. Daha fazla beklemek yerine alacağım sanırım. Suanda gelbura.com'da siyahının stoğu yok beyazı da 700 TL. İlgilenenler bakabilir...

@Cabur Bu hafta başlar indirimler (11.11)
Ay sonu da black friday var acele etmeyin biraz daha bekleyin derim

@Globally black friday da blackmirror indirimi olmazsa olmaz ama :ROFLMAO:
Bugün aliexpresste ben de tartılara baktım. timemore tartı indirime girmiş ama asıl dikkatimi çeken aynı ürünün markası farklı olanları 240 civarıydı. Birebir ürün diye geçiyor sanırım. incelenebilir.

@Globally önce kargoları paketlerken adresi doğru girsin. İndirimini sonra konuşalım. Bir haftadan beri kargom iade ediliyor teslim ediliyor. Adres kısmına eski adresimi yazdıkları için. Bir de MNG ile çalışıyor ki düşman başına.

Screenshot_2020-11-08-00-52-07-66.jpgmolentde indirim vardi fakat biraz daha indirim yapicak gibiler

2 ayrı filtre kahve makinesinde nispeten fırsat diyebileceğimiz kampanya denk geldi. Paylaşmak istedim.

Birincisi Moccamaster. Hipicon sepette %11 indirim duyurmuş, aynı zamanda da alışveriş sonrası %11 tutarında indirim çeki tanımlıyor. Moccamaster kırmızı da bu ay indirimli ürünlerde.
Kuponu kullanınca (HIP11) fiyat 2390 TL ye düşüyor ve aynı zamanda da 300TL lik hediye çeki kazanılmış oluyor.

Diğeri de benim hep merakla baktığım Sagenin filtre kahve makinesi. Enplus indirime sokmuş ürünü.
https://www.n11.com/urun/sage-sdc40...wer-kahve-makinesi-inox-1281070?magaza=enplus
N11 de 2500 TL ye 250TL gibi kupon bulunabiliyor, bu makine için de indirimli fiyattan 250 tl daha düşüp 2350 TL gibi bir rakama yararlanabilirsiniz.

@1healthpoint acaba postlarda listelenen fırsatları ilk postta sıralama şansın olur mu?​

2 ayrı filtre kahve makinesinde nispeten fırsat diyebileceğimiz kampanya denk geldi. Paylaşmak istedim.

Birincisi Moccamaster. Hipicon sepette %11 indirim duyurmuş, aynı zamanda da alışveriş sonrası %11 tutarında indirim çeki tanımlıyor. Moccamaster kırmızı da bu ay indirimli ürünlerde.
Kuponu kullanınca (HIP11) fiyat 2390 TL ye düşüyor ve aynı zamanda da 300TL lik hediye çeki kazanılmış oluyor.

Diğeri de benim hep merakla baktığım Sagenin filtre kahve makinesi. Enplus indirime sokmuş ürünü.
https://www.n11.com/urun/sage-sdc40...wer-kahve-makinesi-inox-1281070?magaza=enplus
N11 de 2500 TL ye 250TL gibi kupon bulunabiliyor, bu makine için de indirimli fiyattan 250 tl daha düşüp 2350 TL gibi bir rakama yararlanabilirsiniz.

Bu iki kampanya çok iyi. Uzun dönem kullanıcıları olarak @kahveanalisti bir yorumda bulunabilir belki

Saat 5 ten sonra bir hediye çeki kampanyası var

Ekli dosyalar

• 2A3EAA8D-45B5-4006-9C49-DA5DA7478EE3.png
    2A3EAA8D-45B5-4006-9C49-DA5DA7478EE3.png
    274.5 KB · Görüntüleme: 106
Ben de böyle bir cihaz almayı planlıyordum ancak kararsız kaldım, hangisini önerirsiniz? Sage precision brewer mı yoksa moccamaster mı?

Ben de böyle bir cihaz almayı planlıyordum ancak kararsız kaldım, hangisini önerirsiniz? Sage precision brewer mı yoksa moccamaster mı?

İkisinin de kendi içerisinde birbirlerine karşı üstünlükleri var. Bende kararsızım

@kahveanalisti ikinürüne de sahipti, hatta mocca’yı zamanında güzel bir fiyata satmıştı. Neyse yorumunu bekleyelim @kahveanalisti

Papara ya güvenip (malum bu aralar hakkında söylentiler var )ödemeyi onun kartıyla yaparsanız belli oranda anında iade de yapıyor

şimdi sevgili arkadaşlar moccamaster ve Sage konusunda bir video yapıyım daha pratik olacak. yazmaya üşendim :D

Geri