• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bir Garip Değirmen Sorunsalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son cümlenizdeki öneriyi duyduktan sonra ben de Tchibo seramik değirmeni emekliye ayırdım bir molent pocket siparişi verdim heyecanla beklemekteyim 😄
Pocket ı 1 hafta önce aldım. Heyecanla günde 2-3 kez öğütmeler yaptım. Türk kahvesi zehir gibi asla içmem derken kendimi pudra gibi kahve çekip cezvenin başında beklerken buldum. Ben çok memnunum sizi de pişman edeceğini sanmam. Sadece öğütmeler biraz uzun sürüyor. Keyifli kahveler.

Pocket ı 1 hafta önce aldım. Heyecanla günde 2-3 kez öğütmeler yaptım. Türk kahvesi zehir gibi asla içmem derken kendimi pudra gibi kahve çekip cezvenin başında beklerken buldum. Ben çok memnunum sizi de pişman edeceğini sanmam. Sadece öğütmeler biraz uzun sürüyor. Keyifli kahveler.
Türk kahvesi için pek kullanacağımı sanmıyorum belki başta bir iki denemek için. Daha çok V60 için kullanırım. Şu anki değirmenle yaklaşık 2 dakika sürüyordu kol kası yaptım iyice resmen bundan daha uzun olamaz sanırsam 😂 tek eksik belki de en önemli eksik çelik burrlu bir değirmendi böylelikle gözümü karartıp bu eksikliği de tamamladım. En son aldığım güzel bir çekirdekte tıkanmalar ve istenilen tadı elde edemeyince bir de fiyatların artış ihtimalini düşününce direkt sipariş verdim artık heyecanla bekliyorum bugün 3. Gün hala kargoya verilmedi 😕

Türk kahvesi için pek kullanacağımı sanmıyorum belki başta bir iki denemek için. Daha çok V60 için kullanırım. Şu anki değirmenle yaklaşık 2 dakika sürüyordu kol kası yaptım iyice resmen bundan daha uzun olamaz sanırsam 😂 tek eksik belki de en önemli eksik çelik burrlu bir değirmendi böylelikle gözümü karartıp bu eksikliği de tamamladım. En son aldığım güzel bir çekirdekte tıkanmalar ve istenilen tadı elde edemeyince bir de fiyatların artış ihtimalini düşününce direkt sipariş verdim artık heyecanla bekliyorum bugün 3. Gün hala kargoya verilmedi 😕
İsterseniz WhatsApp numaralarından iletişime geçin. Yardımcı olurlar.

Geri