• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baristatus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaç dakika kaldı kaç dakika kaldı kaç dakika kaldı

Sabah saat 8 civarı uyku sersemiyle alım yaptım :)

Öğlene kadar biter belki diye bekledim ama bitmedi maalesef 😞. Bu sefer maliyet tablosunu paylaşmamışsınız @hasimsolmaz . Yoksa @Oguzhan sonunda aklınızı çelmeyi başardı mı?
Bu kez tüm parayı cebe atıp kaçalım diyoruz :) Yok, Oğuzhan'ın bir suçu yok, rapor ürünle beraber yine ulaşacaktır her bir kişiye.

Abi genel olarak yayınlamamınızın özel bir sebebi var mıdır?

Yani kaçırdığım bir güncelleme var mı demek istiyorum aslında.

Şimdiden teşekkür ederim.
SCA/COE skorunu da çıkardım bu seride özellikle.

Detaylıca bahsedeceğim bu kahvenin hikayesi videosunda her iki konudan da. Ancak şunu söylemek doğru olur bu aşamada; Şeffaflık konusundan 2 temel neden var;

ilki "bu iş işte böyle yapılır, diğer firmalara da selam olsun!" algısına girme durumu vardı, benzer sorguya tüketici de girmeye başlamıştı. Hatta az önce bir başka yerlerde "rapor gelsin bir bakalım" diye ben bile bu akımdan nasibimi aldım 😄 Bundan ben şahsen hazzetmem çünkü sektörde bu işten ekmek yiyen ve bizim yaptığımız gibi 3-5 paketle gönül eğlendirmenin dışında ev geçindirip istihdam sağlayan onlarca firma/kavurma evi var. Şeffaflık bir işi kar gözetmeksizin yapmak değildir, biz öyle yapıyor olsak bile. Bu algıyı kırmak istedim. "Adamlar web sitesine çarşaf çarşaf koyuyorlar, siz?" konusu tatsız. Ama The Pledge üyesi olarak "şeffaflık" başlığında her kahvenin özgün formatta dönemsel şeffaflık raporu bilgileri yer alacak, o zaten zorunluluk. O bilgilerin doğruluğundan denetime de açık oluyorsunuz The Pledge içinde.

İkincisi ise satın alan bir kişiye şeffaflık borcum var evet ama ürünle uzaktan yakından ilgilenmeyen bir kişi için "dur bakalım napmışlar?" mantığında benim için ciddi önemli bir konunun içi boşalsın istemiyorum. Ben şeffaflık konusunu kahvede 4. nesil olarak görüyorum ve olacak da, yaşayıp göreceğiz. Ama kastettiğim -yeniden söyleyeyim- maliyetine iş yapmak değil.

Detaylıca bahsedeceğim bu kahvenin hikayesi videosunda her iki konudan da. Ancak şunu söylemek doğru olur bu aşamada; Şeffaflık konusundan 2 temel neden var;

ilki "bu iş işte böyle yapılır, diğer firmalara da selam olsun!" algısına girme durumu vardı, benzer sorguya tüketici de girmeye başlamıştı. Hatta az önce bir başka yerlerde "rapor gelsin bir bakalım" diye ben bile bu akımdan nasibimi aldım 😄 Bundan ben şahsen hazzetmem çünkü sektörde bu işten ekmek yiyen ve bizim yaptığımız gibi 3-5 paketle gönül eğlendirmenin dışında ev geçindirip istihdam sağlayan onlarca firma/kavurma evi var. Şeffaflık bir işi kar gözetmeksizin yapmak değildir, biz öyle yapıyor olsak bile. Bu algıyı kırmak istedim. "Adamlar web sitesine çarşaf çarşaf koyuyorlar, siz?" konusu tatsız. Ama The Pledge üyesi olarak "şeffaflık" başlığında her kahvenin özgün formatta dönemsel şeffaflık raporu bilgileri yer alacak, o zaten zorunluluk. O bilgilerin doğruluğundan denetime de açık oluyorsunuz The Pledge içinde.

İkincisi ise satın alan bir kişiye şeffaflık borcum var evet ama ürünle uzaktan yakından ilgilenmeyen bir kişi için "dur bakalım napmışlar?" mantığında benim için ciddi önemli bir konunun içi boşalsın istemiyorum. Ben şeffaflık konusunu kahvede 4. nesil olarak görüyorum ve olacak da, yaşayıp göreceğiz. Ama kastettiğim -yeniden söyleyeyim- maliyetine iş yapmak değil.
Açık bilgilendirme için teşekkür ederim abi.

Forum, forumlarımız :)

Gelişiyor güzelleşiyoruz.

İlk defa Baristatus'tan siparişimi geçmiş bulunmaktayım. Ninety Plus'tan sonra hayatımda satın almış olduğum en pahalı 2.kahve oldu.. Şimdiden ellerinize sağlık @hasimsolmaz içtikten sonra yorumlarımı paylaşıyor olacağım 😀
@Oguzhan Seninde zihnine sağlık senide es geçmek istemedim 😀

Arkadaşlar bu bir çıldırtma postudur.
Bugün son el-injerto kargosunun ağzını sırladıktan sonra; @hasimsolmaz ile birlikte, Baristatus koleksiyonu standında bulunan, artık sadece görsel bir anı hüviyeti taşıyan 6 aylık Villa Rosita paketini patlattık. 😀 Afiyet olsun di mi bize? Olsun olsun. 🥸

Screenshot_2022-09-01-14-53-23-18_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpgScreenshot_2022-09-01-14-53-11-01_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Son düzenleme:

Haşim hocam hiç bir şey anlamadım. Daha doğrusu anladım da anladığımı düşündüğüm şeyi anlamış olmak istemiyorum. Adeta bir manifesto, bir karşı duruş, bir devrimci tavır benimsemiş gibi yazmışsınız. İki sebep de birbirinden değişik olmuş. Katılamayacağım ikisine de. Alt tarafı kahvedir ve ona ilişkin bilgilere isteyenlerin ulaşabilmesi gerekir. Neyse girişim sizin, mal sizin, canınız sağolsun.

Arkadaşlar bu bir çıldırtma postudur.
Bugün son el-injerto kargosunun ağzını sırladıktan sonra; @hasimsolmaz ile birlikte, Baristatus koleksiyonu standında bulunan, artık sadece görsel bir anı hüviyeti taşıyan 6 aylık Villa Rosita paketini patlattık. 😀 Afiyet olsun di mi bize? Olsun olsun. 🥸

Ekli dosyayı görüntüle 21798Ekli dosyayı görüntüle 21799
Oğuzhan bey, gerek çekirdek çıtlamaları olsun, gerek hüplettiğiniz kahveler olsun. Renk kattınız Baristatus'a

Ankaradan sevgilerle

Geri