• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aylık kahve harcamamız ne kadar? Kahve gerçekten lüks mü?

Aylık kahve için ne kadar harcıyorsunuz?

• 0-250

Oy: 122 38.4%
  • 250-500

Oy: 102 32.1%
  • 500-750

Oy: 48 15.1%
  • 1000-1500

Oy: 31 9.7%
  • 1500 üstü

Oy: 15 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    318
Maalesef pek bir bilgim yok bu konuda henüz ama bir başlangıç setiyle başlamayı düşünüyordum. Ama mesela o sette sadece kit gelirken malt özü şerbetçi otu gibi ekstra gereklilikler var onlardan mı bahsediyorsunuz?
Kitin olayı zaten tüm bileşenlerin doğru oranlar ile içinde olması. Size sadece yapmak kalıyor.

Aylık alımlar dışında kahve almıyorum pek. Aylık 750-1000 gram arası kahve alıyorum duruma göre. İlk yaptığım kahveden tüm aileye ikram ediyorum. Kahve azaldıkça hangi aile bireyini daha çok sevdiğime karar veriyorum.

Kahve 20-23 günde bitmiş oluyor. Ondan sonra 1 hafta 10 gün arası gergin bekleyiş başlıyor. Şu an o günlerdeyim mesela. Probadoru bekliyoruz

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ortalama ayda 750gr tüketiyorum. Herhalde grubun en az tüketim yapan üyesi olabilirim :)
Sadece akşamları evde olduğum için ve dışarıda para vereceğime evde içerim mantığıyla ilerliyorum :)

Ailemdeki bireylerin henüz 3 saat önce içtikleri granül kahvenin tadı damaklarındayken “ee bize yok mu?” deme adetleri sonucu 250-500 diyebilirim.

Aynen öyle, bu kesmiyor deyip duruyorlar. En sonunda 1:5 demleyip koyacağım önlerine ama sonunda olan bana olacak 😄

Ailemden biri benim kahvelere ekşi deyip moka pot istiyordu daha yoğun oluyormuş diye. Ayrıca öyle 1-2 cuplık yetmez o küçücük bir şey ben bir kupalık istiyorum diyordu. Ben de o öyle bi kupa içilecek bir şey değil dememe rağmen 4 cup moka pot aldık şimdi ben bu kadar yoğun içemem deyip sütle karıştırıyor her seferinde :D

Geri