• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aylık kahve harcamamız ne kadar? Kahve gerçekten lüks mü?

Aylık kahve için ne kadar harcıyorsunuz?

• 0-250

Oy: 122 38.4%
  • 250-500

Oy: 102 32.1%
  • 500-750

Oy: 48 15.1%
  • 1000-1500

Oy: 31 9.7%
  • 1500 üstü

Oy: 15 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    318
300 gram kahve 550 lira
th3 100 lük filtre 250 lira
1,5 litre buzdağı 12 lira.

1 bardak kahve:
15 gram 36 lira
1 filtre 2,5 lira
240 ml su 2 lira

Toplam 40,5 lira

Günde 2 tane içsen 80 lira.

30x80= 2400 lira aylık.

CMD-V60-elektrikli ısıtıcı-terazi vs göz ardı ettik.

Hiçte ucuz değil.

Sanırım artık misafirler için menü oluşturma zamanı geldi 🥹🥲😅

Nitelikli kahve arayışıma bu ekonomide mecburen son verdim, zamanında uzak durduğumuz zincir kahvecilerin çekirdekleri hem daha tutarlı hem bir nebze uyguna geliyor, kiloluk alımda hangisi uyguna geliyorsa gözü karartıp alıyorum malesef.

Nitelikli kahve arayışıma bu ekonomide mecburen son verdim, zamanında uzak durduğumuz zincir kahvecilerin çekirdekleri hem daha tutarlı hem bir nebze uyguna geliyor, kiloluk alımda hangisi uyguna geliyorsa gözü karartıp alıyorum malesef.
Sanalbaharat Tavsiye ederim Cold Brew ve Japanese için abonesi olduk çekirdekler daha iyi kavrumla birlikte. Favori çekirdek Brezilya Alta Mognia hatta yeni hasadı geldi.

Geri