Size bir kez daha hayran olduk.Çok teşekkür ederiz her şey için.Çok keyifli bir yayındı, katılan herkese çok teşekkürler. Bilgileri de göndereceğim, yakın takipteyim artık. Sevgiler, selamlar
Saolun çok teşekkürler
Size bir kez daha hayran olduk.Çok teşekkür ederiz her şey için.![]()
Çok çok saolun; beraberizBilgisini ve tecrübesini içten yaklaşımı ve samimiyeti ile pekiştiren ve adeta bizim gibi konunun amatör tarafında da durabilen Asli hanıma bu akşamki sohbet için çok teşekkür ediyorum![]()
Ben sizin sorunuzu kısmen yanıtladım; ama iyi bir Barista olmak isteyenler Kavurma, Yeşil Kahve ve Duyusal Beceriler (tadım/kokular) eğitimleri alırsa da muhteşem olurİyi bir Barista Kavurma eğitimi almalı mı? Ya da ne kadar hakim olmalı? Avantajları ne olur? Teşekkürler
Saolun, çok mutlu oldumSize bir kez daha hayran olduk.Çok teşekkür ederiz her şey için.![]()
Bu soruyu yanıtlamayı unuttumAustralian roast yöntemini ben koyu bir kavurma olarak buluyorum? çekirdeğe göre her şey değişirken Australian roast uygulaması her çekirdeğe nasıl uygulanabiliyor? Bu yöntemi farklı kılan uygulama nedir?
Yayında fark etmedim; Friedhats Hollanda'daki kavurucunun adı: https://friedhats.com/ . Aynı zamanda Romanya BOB Coffee Lab - Alexandru Niculae, unutmadan![]()
Sorunuzu atladık; çok da önemliydi; kusura bakmayınmerhaba , benimde Aslı Hanım'a sorum şu olacak ;
Demleme yöntemi olarak kullandığımız V60 ,kalita vb kahvelere genel olarak filtre kahve deniliyor. Sizce bu genel tanım nitelikli kahvelerle belli bir uğraş sonrası elde edilen kahveler için basit kaçmıyor mu ? alternatif olarak farklı bir isimlendirme bulsak fena olmaz mıydı![]()
çok teşekkür ederim. Donanım şart. Hızlı dönüşünüz ilginiz ve yayına kattıklarınız için minnettarım. Sevgiler sağlıklı keyifli günler Aslı hanım.Ben sizin sorunuzu kısmen yanıtladım; ama iyi bir Barista olmak isteyenler Kavurma, Yeşil Kahve ve Duyusal Beceriler (tadım/kokular) eğitimleri alırsa da muhteşem olur. Kavurma ve Yeşil kahve dersi alınmazsa, Sensory Skills mutlaka tavsiye ediyoruz. Biz bu iki eğitimi birleştirerek yapıyoruz.
Çok saolun, sevgiler sağlıklı günlerçok teşekkür ederim. Donanım şart. Hızlı dönüşünüz ilginiz ve yayına kattıklarınız için minnettarım. Sevgiler sağlıklı keyifli günler Aslı hanım.
Umarım tüm yayın keyifli olmuştur ; ben de bakacağımKisa bir dilimine katilabildim, kalani da sonra izlicem.
Tecrübe ve bilgilerinizi paylaştığıniz için sonsuz teşekkürler Aslı hanım![]()
Çok Saolun; selamlarÇok Güzel bir yayın oldu @Asliyaman Teşekkür Ederiz![]()