• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu gün Papayo denedim başarılı asiditesi yuksek ağızda kalan tat uzun . 10. Gun ama daha tam oturmamış hafif bir ham tat geliyor. Tatli ekşi bir arada sevneler için ideal bir çekirdek.

#35506 ile katıldım ama sanırım henüz çıkmadı kargolar...​

Aldığım kahvelerden degassing süresi nedeniyle sadece Ruanda'yı deneyebildim. Ruanda tam bir fiyat performans kahvesi içimi çok rahat çok leziz her gün içilebilecek bir kahve

1 aydır şehir dışında yoğun bir tempo da çalıştığım için forumda yazılanları neredeyse hiç takip edemedim. Espresso için en meyvemsi, floral tatlara sahip kahve çeşitleri olarak hangilerini önerirsiniz @Ömer Aydın (özellikle espresso kavrum olmasına gerek yok) Eğer önceden açılmış konularda bahsedildiyse alıntı olarak hatırlatabilirseniz çok makbule geçer. Şimdiden herkese teşekkürler.

1 aydır şehir dışında yoğun bir tempo da çalıştığım için forumda yazılanları neredeyse hiç takip edemedim. Espresso için en meyvemsi, floral tatlara sahip kahve çeşitleri olarak hangilerini önerirsiniz @Ömer Aydın (özellikle espresso kavrum olmasına gerek yok) Eğer önceden açılmış konularda bahsedildiyse alıntı olarak hatırlatabilirseniz çok makbule geçer. Şimdiden herkese teşekkürler.
Merhaba @mono mandalina tarafında kuvvetli Kolombiya Alto Cielo Geisha ve bir miktar floral tarafı da olan Etiyopya Wamena deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar, degas öncesi de olsa bir bardak denemenizde fayda var, sitede verilen degas süreleri şu anda hala geliştirme aşamasında ve çoğunlukla tahmini sürelerdir.

Coffenutz
Ruanda Ruhango Gisanga Washed
Hario Immersion SWITCH hario deneme Kağıdı
Pınar madran 93 derece 240ml su
15gr kahve
1zpresso ZP6 3. Klik
40ml su 30sn bloom ( sadece bloom da mandal kapalı) iyice karıştırın 30sn ile 45 sn arsında 100ml su 15sn bekle 15 sn de 240 tamamla
Tadimda : kahveyi içerken tatli portakal ama ağızda kalan tat cevizi andırıyor orta gövdeli düşük asidite günün her saati içilecek bi kahve

#35629 ile kampanya bitmeden bu ay 2.siparişimi vermiş oldum. ilk aldığım kahveleri de çeyiz gibi saklıyorum, hepsini özenle demleyip deneyeceğim.
1735573317240.png

Alım yapmamak için hala kendimle mücadeledeyim 😂
Excel listemden sevgiyle bana bakan 42 kg kahvem var vakumda 🫢 Sizin Mantiquera ve birkaç kahveniz de mevcut.
Gerek seçkiniz, tüketici memnuniyeti açısından elinizden geleni fazlasıyla yapmanız, kahveye yaklaşımınız, özeniniz takdire şayan.
Bu ay henüz katılmamış olsamda yılın aylık toplu alımlarında aklımda kalacak firmaların en başlarında oldunuz. Ben yine bir bakayım kahvelere 😂 ha 42 ha 43
Kendime cevap 😂😂😂
#35607 ve #35634 ile dayanamayıp alıma katıldım. Özellikle espressoları merakla bekliyor olacağım @Ömer Aydın
Sonraki kavrum seçtim tümünü. Hepsi için kavrum tarihi sanırım 3 Ocak doğrumudur ?
Bu arada iki farklı günde 2 alışverişim oldu. Tek kargo da yollayabilirsiniz hepsini. Sizin için sistemsel olarak vs uygunsa benim için de uygundur. Kargo yükünüzü azaltalım 😍

1000154664.jpg1000154662.jpg

Son düzenleme:
Kendime cevap 😂😂😂
#35607 ve #35634 ile dayanamayıp alıma katıldım. Özellikle espressoları merakla bekliyor olacağım @Ömer Aydın
Sonraki kavrum seçtim tümünü. Hepsi için kavrum tarihi sanırım 3 Ocak doğrumudur ?
Bu arada iki farklı günde 2 alışverişim oldu. Tek kargo da yollayabilirsiniz hepsini. Sizin için sistemsel olarak vs uygunsa benim için de uygundur. Kargo yükünüzü azaltalım 😍

Ekli dosyayı görüntüle 36805Ekli dosyayı görüntüle 36808
Merhaba Bülent Bey, evet iki siparişiniz de 3 Ocak kavrumu, 2 sipariş olmasında hiçbir sakınca yok hatta çekiliş için artı bile olabilir;)

Merhaba Bülent Bey, evet iki siparişiniz de 3 Ocak kavrumu, 2 sipariş olmasında hiçbir sakınca yok hatta çekiliş için artı bile olabilir;)
Hımm çekiliş aklımdan uçmuş😍
Sakınca yoksa tamamdır o zaman 😂😍❤️
Aşırııı kahvem olmasına rağmen açıkçası siz olduğunuz, süreci nasıl başarılı yönettiğinizi gördüğüm için atlamak istemedim bu ayı. Özellikle espressoları merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Ayın son gününde bir sipariş daha patlattım, güzel bir vedalaşma oldu. 😃

Kavrum 3 Ocak'ta olacakmış. Seneye gelir mi kahveler @Ömer Aydın (Bayat da olsa güzel espri, ben güldüm.)

Sevgili Arkadaşlar,

Çekilişi geceyarısı 00:05'te yani yeni yılın 5. dakikasında yapmayı planlıyorum.

Çekiliş ödülü 1 adet Comandante Trailmaster x25 öğütücüdür ve kampanya kodunun kullanıldığı ilk sipariş numarasından 24:00'da kullanıldığı son sipariş numarasına kadar olan numaralar arasından rastgele seçim yapılacaktır. Bunun için geçen senelerde olduğu gibi online bir numaratör kullanıp görüntüsünü sizlerle paylaşacağım.

Son dakikalarda kodu kullanarak alım yapanlar merak etmesin iyice kontrol edip kodu kullanmış olan herkesi dahil edeceğim.

Şimdiden şanslı arkadaşımızı tebrik ediyorum.

Selamlar.

Merhaba, son gün alıma, biri görece ucuz Burundi diğeri nispeten uygun Kolombiya Luis Anibal’la ben de katıldım.

Elimde fazla kahve olmasına rağmen daha önce hiç alışveriş yapmadığım kavurucudan, hem Ömer Aydın’ın yaklaşımı hem de çekirdeklerle ilgili olumlu yorumlar alım yapmamda etkili oldu.

Bu vesileyle herkesin yeni yılını kutluyorum, sevdiklerinizle birlikte mutlu sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum.

Son gün ben de #35659 ile alıma katıldım.

Etiyopya Hambela Bontiana Natural / 250G
Espresso İçin Optimize Edilmiş: Burundi FW15+ / 1KG

Değerli Arkadaşlarım, Kahveseverler,

Kim beğendiği kahveyi tekrar satın alırken önceki tecrübesini yaşayacağından emin olmak istemez ki?

İşte bu yüzden bu ayın gizli teması aslında “Tutarlılık”tı. Bunun ön şartı olan “Bilimsellik” ise eminim hepimizin daha fazla görmek istediği bir olgu, bir bakış açısıydı. Buna eşlik ettiğiniz ve benimle birlikte heyecanımı ay boyunca yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.

Açıkçası ben çok keyif aldım ve aldığım tutarlı sonuçlar keyfimi katbekat artırdı hatta bu işi ilk başta niye kurduğumu (ve bunun ne doğru bir karar olduğunu) tekrar hatırladım.

Bu kampanyada önemli sorular da sorduk ve elbette parçaları birleştirince bazı cevaplar da geldi bunları yine vakit buldukça buradan yazarım.

Şimdilik hepinize mutlu, sağlıklı, bereketli yeni yıllar diliyorum.

Ömer

35219 - Atilla Eminoğlu’nu tebrik ediyoruz.

Merhaba Arkadaşlar, hızlandırılmış video sözüm vardı, kampanyamızda büyük makina ile yapılan kavrumlar haricinde bundan 591 kere yapmış oldum: IG Bağlantısı

Ayrıca 3 Ocak kavrumu atölyeden teslim seçenleri yarın 2-4 arası beklerim modbar'dan espressoları yuvarlarken bir sohbet edelim bakalım.

Son düzenleme:
@Ömer Aydın hocam merhaba, 27 aralık siparişlerinin(sonraki kavurma) tarihi 15 ocak mıydı? Sipariş verirken tarihe dikkat etmedim :)

sip no: #35545

@Ömer Aydın hocam merhaba, 27 aralık siparişlerinin(sonraki kavurma) tarihi 15 ocak mıydı? Sipariş verirken tarihe dikkat etmedim :)

sip no: #35545
Merhaba @emirsavas,

Siparişinizin kavrulma tarihi 03.01.2025, bu kavrum tarihinden olan siparişlerin tamamını bir aksilik olmazsa en geç Salı günü kargoya vereceğiz.

Geri