@Ömer Aydın hocam whatsapptaj da yazdım ama, #35288 nolu siparişim kargoya verildi mi acaba?
Merhaba @Mkaraagac Atakan Bey bilgi vermiş sanırım biraz önce ama evet bugün çıkacak.@Ömer Aydın hocam whatsapptaj da yazdım ama, #35288 nolu siparişim kargoya verildi mi acaba?
Teşekkür ederim hocam, aynen size mesaj attıktan sonra öğrendimMerhaba @Mkaraagac Atakan Bey bilgi vermiş sanırım biraz önce ama evet bugün çıkacak.
Merhaba @emirsavas Bu akşam Ruanda ve Pacamara sayımını yapıp bir çuval dibi güncellemesi yapacağım.merhabalar, stoklarda güncelleme olacak mı?
Teşekkürler, beklemedeyim.Merhaba @emirsavas Bu akşam Ruanda ve Pacamara sayımını yapıp bir çuval dibi güncellemesi yapacağım.
Cevabınız için teşekkür ederim.Merhaba @erayerinc Aslında espresso için optimize edilmişler dahil tüm kahvelerimizi filtre olarak rahatlıkla tüketebilirsiniz. Aynı şekilde bazı kahvelerimiz de espresso için optimize edilmese de iyi sonuçlar veriyor örneğin Alto Cielo Geisha'yı bir süredir keyifle tüketiyorum, sütlü / sütsüz gayet iyi bir seçenek olabilir bu sebepten onu da espresso seçkisine eklemiştim. Espressoda yeterli bir gövde ve dengeli bir asiditeye ihtiyacımız var fakat bu asidite bazen zorlayıcı olabiliyor optimizasyonlarda özellikle asiditenin dengeli hale gelmesi için kavurma süresi ile de oynadığımı belirteyim. Elbette beğeniyorsanız iyi kavrulmuş her kahve her yöntemle de olur bunun için bir engel göremiyorum.
Afiyetler olsun şimdiden.
Arkadaşlar an itibarı ile "Sonraki Kavrum Tarihi" 03.01.25 Cuma olarak güncellenmiştir.
Böylelikle son alımların olacağı son bölüme giriyoruz. Yoğun ilginiz için teşekkür ederim.
İleri görüşlülükte de benYeni yıl gelecek aylık alım kapanacak @Ömer Aydın sonraki kavrum tarihi güncellemesi 03.01.2025
İşin esprisi bir yana süreci o kadar iyi yönettiniz ki bu ay çok takdir ettim sizi emeğinize sağlık Ömer bey.![]()
Alım yapmamak için hala kendimle mücadeledeyimArkadaşlar güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, ne mutlu bana hem neşemiz yerinde hem keyfimiz gıcır daha ne isteyelim bir kampanyadan eksik olmayın![]()
Evet doğrudur.Slm. Burundi FW15+ espresso hasat yılı doğrumudur künyede @Ömer Aydın