• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

merhabalar, stoklarda güncelleme olacak mı?

Merhaba @erayerinc Aslında espresso için optimize edilmişler dahil tüm kahvelerimizi filtre olarak rahatlıkla tüketebilirsiniz. Aynı şekilde bazı kahvelerimiz de espresso için optimize edilmese de iyi sonuçlar veriyor örneğin Alto Cielo Geisha'yı bir süredir keyifle tüketiyorum, sütlü / sütsüz gayet iyi bir seçenek olabilir bu sebepten onu da espresso seçkisine eklemiştim. Espressoda yeterli bir gövde ve dengeli bir asiditeye ihtiyacımız var fakat bu asidite bazen zorlayıcı olabiliyor optimizasyonlarda özellikle asiditenin dengeli hale gelmesi için kavurma süresi ile de oynadığımı belirteyim. Elbette beğeniyorsanız iyi kavrulmuş her kahve her yöntemle de olur bunun için bir engel göremiyorum.

Afiyetler olsun şimdiden.
Cevabınız için teşekkür ederim.

Değerli Arkadaşlar,

Sondan 5. gün biterken Ruanda çuval dibinden 18, Pacamara 6 paket çıkıyor, stoğa şimdi girdim.

Bu arada Endonezya azalan stoklardan ve elinde olup espresso için değerlendirmeyen varsa mutlaka tavsiye ederim, espressoda nota süt reçeline dönüyor - sütlüsü de tavsiye olunur.

Sevgiler

Son düzenleme:
Arkadaşlar an itibarı ile "Sonraki Kavrum Tarihi" 03.01.25 Cuma olarak güncellenmiştir.

Böylelikle son alımların olacağı son bölüme giriyoruz. Yoğun ilginiz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar an itibarı ile "Sonraki Kavrum Tarihi" 03.01.25 Cuma olarak güncellenmiştir.

Böylelikle son alımların olacağı son bölüme giriyoruz. Yoğun ilginiz için teşekkür ederim.
Yeni yıl gelecek aylık alım kapanacak @Ömer Aydın sonraki kavrum tarihi güncellemesi 03.01.2025 ☺️

İşin esprisi bir yana süreci o kadar iyi yönettiniz ki bu ay çok takdir ettim sizi emeğinize sağlık Ömer bey.👏🏻
İleri görüşlülükte de ben😅

Sonlara yaklaştık sayılır. Benim bu zamana kadar katıldığım toplu alımlar arasında bilgilendirme ve müşteri memnuniyeti açısından en fazla hoşuma giden coffeenutz oldu. Tekrar tebrikler.

2024 un son kahvesi ve 2025 in ilk kahvesi Coffenutz 👌👌👌 umarım 2025 de keyifli fincanlarimiz olur

Çok güzel yönetilen bir ay oldu @Ömer Aydın teşekkür ederiz.
Ancak bir ricam olacak. Sanıyorum birçok kişi bana katılır.
Kahveler siparişten en az 3-4 gün sonra kavrulup gönderildiği için birçok kahvede hâlâ degassing bekliyoruz. Mesela espresso için optimum süre 15 gün. Ben test edebilmek adına 7. Gün denemek durumunda kaldım.
Ay sonunda beğendiğim çekirdeklerden sipariş vermek istiyordum. Ancak çekirdeklerin degas süresi dolmadan ay bitecek. Sizden ricam indirimin Ocak ayının ilk 8-10 günü de devam etmesi 🙏

bundan önce geçen yıl nisan ayındaki fam'ın aylık toplu alımına katılmıştım.

bu yıl da zaman zaman coffeenutz'dan deneyimlerim oldu. 1,5 yıl sonra denediğim 2. pulped natural çekirdek olan brezilya mantiqueira yellow bourbon olsun, resmen kağıt helva - waffle benzer kokusuyla bence demleme için daha uzun süre beklenilmesi gereken klem farms naturel olsun keyifli ve güzel çekirdeklerdi.

geçen haftadan 23 kavrumu seçerek dorado pacamara ile sidra ile ben de alıma katıldım, çekirdekler bugün geldi. aslında daha sonraki kavrumu seçmeyi düşünüyordum ama pacamara hem fonetik olarak söylemesi olsun ve benim sevdiğim bir varyete olduğu için azaldığını görünce elimi çabuk tutayım dedim :D

şahane bir yönetim, harika bir süreç. cömert, iyi niyetli ve harika bir insan olmanızın yanı sıra çalışkanlığınız ve ders niteliğinde bir aylık alım oluyor. bu işi başarıyla sürdürdüğünüz için çok teşekkürler.

emeği geçen herkese de teşekkürlerimi sunuyorum.

Arkadaşlar güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, ne mutlu bana hem neşemiz yerinde hem keyfimiz gıcır daha ne isteyelim bir kampanyadan eksik olmayın 🙏

Arkadaşlar güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, ne mutlu bana hem neşemiz yerinde hem keyfimiz gıcır daha ne isteyelim bir kampanyadan eksik olmayın 🙏
Alım yapmamak için hala kendimle mücadeledeyim 😂
Excel listemden sevgiyle bana bakan 42 kg kahvem var vakumda 🫢 Sizin Mantiquera ve birkaç kahveniz de mevcut.
Gerek seçkiniz, tüketici memnuniyeti açısından elinizden geleni fazlasıyla yapmanız, kahveye yaklaşımınız, özeniniz takdire şayan.
Bu ay henüz katılmamış olsamda yılın aylık toplu alımlarında aklımda kalacak firmaların en başlarında oldunuz. Ben yine bir bakayım kahvelere 😂 ha 42 ha 43

#35572 ile alıma ben de katıldım. Aslında elimde baya bir kahve var şu anda fakat Ömer Bey’in kavrumunu denemeyi çok istedim. Hazır elimdeki filtre kâğıtları da azalmışken hem kahve hem filtre kâğıdını halletmiş oldum 😂

1000039074.jpg
Bir önceki alımda içtiğim Guatemala Maracco içtiğim en iyi kahvelerden biriydi☺️. Bu sefer Guatemala Dorado'yu merak etsemde 🤔 bir şu karbonik maserasyonu denemek lazımdı.🤨 Emeğinize sağlık.🙂

Slm. Burundi FW15+ espresso hasat yılı doğrumudur künyede @Ömer Aydın

Geri