• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Teşekkürler Arkadaşlar yeni yıla keyifle girelim diye...

Yeni yıl gelecek aylık alım kapanacak @Ömer Aydın sonraki kavrum tarihi güncellemesi 03.01.2025 ☺️

İşin esprisi bir yana süreci o kadar iyi yönettiniz ki bu ay çok takdir ettim sizi emeğinize sağlık Ömer bey.👏🏻
Hocam bizde 30 unda sipariş veririz 2025 de gelir . Biraz bayat bir espri olacak ama 1 yıl sonra gelir artık siparişimiz 🤣🤣🤣

Arkadaşlar, bir de yeni bir ürünümüz var ama yeni bir kahve değil tanıştırayım adı: Süper Harman

Mikro kavrumlarda ölçüm sonrasında minik gramlar birikiyor ve bunlar yüzlerce partide 250 gram paketleri doldurabiliyor. Renkler tam bir cümbüş haliyle ve her partide farklı tat garantili fakat hepsi mikro kavrum kahveleri. Tutarlılık sağlanması mümkün olmayan (ofis harmanı dışında) bir kahve olduğu için de fiyatı bir miktar daha makul düzeyde.

Her zaman bulamayacağınız esprili bir ürün oldu oldukça ekleyeceğim şu anda geçen haftanın kavrumlarını ekledim, farklı bir deneyim olabilir.

İlginizi çekebilir diye düşündüm.

Ruanda Ruhango ve Etiyopya Hambela Bontiana nın degas süreleri dolar dolmaz demlemeye başladım. Firmanın verdiği referans reçetelere göre vaadettiği tadları aldım diyebilirim. İki kahve de çok keyifli bence. Özellikle Etiyopya Hambela Bontiana da çikolata notaları çok belirgin. Diğer iki kahve Etiyopya Hambela Wamena ve Kolombiya La Loma için 15 günlük degas sürelerini heyecanla bekliyorum. Ömer beye teşekkür ederim, ellerine sağlık.

Hocam Hambela Bontiana için reçeteniz nedir? Degas süresi bittikten sonra demledim birkaç kez, her seferinde acayip düz hiç tatlılık veya aroması olmayan acayip bitter bir kahve elde ettim. Su olarak buzdağı kullanıyordum suyu Abant ile değiştirdim th3 filtre ve döküş sayısını azaltınca daha makul bir kahve oldu ama hala potansiyeline ulaşamadım.

Hocam Hambela Bontiana için reçeteniz nedir? Degas süresi bittikten sonra demledim birkaç kez, her seferinde acayip düz hiç tatlılık veya aroması olmayan acayip bitter bir kahve elde ettim. Su olarak buzdağı kullanıyordum suyu Abant ile değiştirdim th3 filtre ve döküş sayısını azaltınca daha makul bir kahve oldu ama hala potansiyeline ulaşamadım.
Kavurucunun önerdiği reçete ile demledim. Sadece su buzdağı.
93°/ 15g/ 240ml/ Cmd 20
30ml bloom, 30-45 100ml tamamla, 01-01:30 240ml tamamla. Süre 2.15

Merhaba @SantaRosa Acaba "Pınar (Uludağ)" veya "Nestle (Uludağ)" ile de denemeniz mümkün müdür? Her durumda kahvesever hattı ile durumu görüşebilirsiniz, probleminizin giderilmesi için Atakan Bey ve ben elimizden gelen gayreti gösteririz mutlaka.

Sevgili @Ömer Aydın'in sitede vermiş olduğu reçete gayet güzel çalışıyor ben su olarak yine @Ömer Aydın'in önermiş olduğu pınar Uludağ suyu kullanıyorum ve çok tatlı ve meyvemsi verilen notalardan tatlı dutu andıran tatlar aldım çokta keyifliydi gerçekten 😁 Pınar Uludağ su kullanın güzel sonuçlar elde edeceksinizdir muhtemelen

Sevgili @Ömer Aydın'in sitede vermiş olduğu reçete gayet güzel çalışıyor ben su olarak yine @Ömer Aydın'in önermiş olduğu pınar Uludağ suyu kullanıyorum ve çok tatlı ve meyvemsi verilen notalardan tatlı dutu andıran tatlar aldım çokta keyifliydi gerçekten 😁 Pınar Uludağ su kullanın güzel sonuçlar elde edeceksinizdir muhtemelen
Cozunmedigini düşünen de nestle kullansın nestle pınara göre kahveyi daha çok çözüyor.

Fiyat performans kahvesi isteyenlere tavsiyem ( benim yeni fiyat performans kahvem)
Ruanda Ruhango Gisanga Washed
Taze ceviz tadi var . Biz filik deriz . Daha ağaçtan yeni koparılmış ceviz tadı var .cold brew için de ideal bence
@Ömer Aydın elinize sağlık hocam

hocam bizim 35257 spariş ne zaman kargoya verilir bir önceki siparişte 3 hafta bekletmiştiniz

hocam bizim 35257 spariş ne zaman kargoya verilir bir önceki siparişte 3 hafta bekletmiştiniz
Merhaba @tuboalican,

Bahsettiğiniz 2023’e ait sipariş kayıtlarımızda istenen gönderim tarihinden 2 gün sonra kargoya teslim edilmiş görünüyor. Şimdiki 23.12.24 kavrum tarihli siparişiniz de planlandığı gibi bugün ve yarın sıraya alınarak gönderimleri yapılacaklar içerisindedir.

Selamlar, sipariş vereceğimde esperesso için sadece "Espresso için optimize edilmiş" ibaresi olanları mı tercih edebilirim? Yoksa "Espresso için uygun" altındakilerin hepsini mi değerlendirmeliyim? Bunu sormamın nedeni "filtre için uygun" seçince Espresso olanlarda geliyor. O nedenle sormak istedim.

Selamlar, sipariş vereceğimde esperesso için sadece "Espresso için optimize edilmiş" ibaresi olanları mı tercih edebilirim? Yoksa "Espresso için uygun" altındakilerin hepsini mi değerlendirmeliyim? Bunu sormamın nedeni "filtre için uygun" seçince Espresso olanlarda geliyor. O nedenle sormak istedim.
Merhaba @erayerinc Aslında espresso için optimize edilmişler dahil tüm kahvelerimizi filtre olarak rahatlıkla tüketebilirsiniz. Aynı şekilde bazı kahvelerimiz de espresso için optimize edilmese de iyi sonuçlar veriyor örneğin Alto Cielo Geisha'yı bir süredir keyifle tüketiyorum, sütlü / sütsüz gayet iyi bir seçenek olabilir bu sebepten onu da espresso seçkisine eklemiştim. Espressoda yeterli bir gövde ve dengeli bir asiditeye ihtiyacımız var fakat bu asidite bazen zorlayıcı olabiliyor optimizasyonlarda özellikle asiditenin dengeli hale gelmesi için kavurma süresi ile de oynadığımı belirteyim. Elbette beğeniyorsanız iyi kavrulmuş her kahve her yöntemle de olur bunun için bir engel göremiyorum.

Afiyetler olsun şimdiden.

Geri