• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Buradan da ayrıca herkese belirtmek isterim tüm sorularınız için bize Kahvesever Whatsapp hattımızdan (+90 (533) 075 75 42) bana ulaşabilirsiniz. Her zaman anında dönüş yapamasam da mutlaka dönüş sağlıyorum :)

Son düzenleme:
#34812 , Merhabalar, 1 yıl sonra sizinle tekrar buluşmak güzel.. Bir ricam olacak.. v60 için kaç mikronda öğütüm daha sağlıklı olur bilgi verebilir misiniz? K-ultra öğütücüm var, harionun 100'lü filtre kağıdını kullanıyorum. Etiyopya Hambela Bontiana Natural ve Kolombiya Luis Anibal Pink Bourbon sipariş ettim.
Hocam bende de k-ultra var ama bu mikron ayarı biraz kafamı karıştırdı açıkçası. Örneğin genelde 7.0 civari ogutuyorum v60 için ve her click 20 mikron civarında yazıyor. Dolayisiyla 1400 mikron mu oluyor bu ogutum? Yoksa böyle direkt bir dönüşüm değil mi mikron hesabı?

Hocam bende de k-ultra var ama bu mikron ayarı biraz kafamı karıştırdı açıkçası. Örneğin genelde 7.0 civari ogutuyorum v60 için ve her click 20 mikron civarında yazıyor. Dolayisiyla 1400 mikron mu oluyor bu ogutum? Yoksa böyle direkt bir dönüşüm değil mi mikron hesabı?
Bende K-Ultra yeni aldım, mikron ayarı benimde kafamı karıştırdı, benim anladıgım her click 20 mikron değil, her click 20 mikron değişim yaratıyor ancak bir click kaç mikron? Bir click bu durumda 20 mikron mu.

Mikron olayına takılmayın. 1 klik 20 mikron, 20 klik 400 mikron diye bir hesap yok.

Çünkü böyle bir hesaplama yaparsak örneğin 660 mikronluk bir öğütüm için her adımı 30 mikron olan Comandante'de 22 klik, her adımı 22 mikron olan KPro'da ise 30 klik ayarlamanız gerekir. Bu ayarlar comandante'de filtre, kpro'da espresso öğütümü demek.

Bu fark da muhtemelen 0 kliğin 0 mikron olmamasından kaynaklı. Her değirmende başlangıç noktasında bıçakların arasındaki uzaklık farklı olabilir.

#34844, Benden de bir sipariş. DiFluid Omix+ hayırlı olsun hem size hem de bize. Bu sipariş özelinde kahvelerden çok renk ve özkütle parametreleri için heyecanlanıyorum desem yeridir. Böyle bir deneyim için şimdiden çok teşekkürler Ömer Bey! En yakın zamanda kahvelerin kuantum spinlerini de bekliyoruz demlememizi ne kadar etkiliyor merak etmekteyiz.

#34844, Benden de bir sipariş. DiFluid Omix+ hayırlı olsun hem size hem de bize. Bu sipariş özelinde kahvelerden çok renk ve özkütle parametreleri için heyecanlanıyorum desem yeridir. Böyle bir deneyim için şimdiden çok teşekkürler Ömer Bey! En yakın zamanda kahvelerin kuantum spinlerini de bekliyoruz demlememizi ne kadar etkiliyor merak etmekteyiz.
Çok teşekkür ederim @BerkaU ben de heyecanlanıyorum deneyleriniz için, bu hepimize bir hediye oldu, o yüzden hepimize hayırlı olsun, şu anda konunun bu tarafı haliyle sessiz, zannımca 1 hafta sonra şenlenecek buralar.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün ilk kavrumlara başladım ve yarın ilk kutular yola çıkıyor. Siparişlerden bizi özlediğiniz anlaşılıyor, geçen senelerden hızlı bir başlangıç oldu, bunun için ve notlardaki güzel sözleriniz için ayrıca teşekkür ederim. Ayın ortasına doğru düşünüyordum ama bu Çarşamba ilk biteceklerle ilgili bir stok duyurusu yapmak iyi olacak, şimdiden haber vermek istedim.

Sevgiler, selamlar

Merhaba arkadaşlar, gelen sorulara istinaden açıklama yapıyorum:

Comandante çekilişi için sitemize üye olmanız, mail listemize eklenmeniz, instagramımızı takip etmeniz veya bir yere yazmanız gibi bir şart yok sadece sipariş vermiş olmanız yeterlidir.

Bilginize.

Bende K-Ultra yeni aldım, mikron ayarı benimde kafamı karıştırdı, benim anladıgım her click 20 mikron değil, her click 20 mikron değişim yaratıyor ancak bir click kaç mikron? Bir click bu durumda 20 mikron mu.
Kafa karışıklığına bir nebze olsun çözüm olabilmek adına buradaki sayfadan öğütüm aralıkları ve mikron değerlerini referans alabilirsiniz. Başka değirmenlerde denendi, çalışıyor.

Sevgili @Ömer Aydın

Espresso demleme yöntemi için optimize ettiğiniz çekirdeklerden Burundi için kaç gün degass süreci önerirsiniz? Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.

Sevgili @Ömer Aydın

Espresso demleme yöntemi için optimize ettiğiniz çekirdeklerden Burundi için kaç gün degass süreci önerirsiniz? Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.
Merhabalar Vural Bey, espresso için ise 1 hafta yeterli olur, ben beklemeden deniyorum genellikle fakat optimize sürelerle ilgili önümüzdeki günler daha bilimsel konuşabilmeyi umuyorum;)

Herkese lezzetli bir alım diliyorum.
CoffeeNutz benim de favori kavurucularım arasında.
34880 ve 34881 numaralı siparişlerim ile katıldım.

Arkadaşlar, Brezilya Klem Farms'dan 10 paket daha kalmış çuvalın dibinde açtım stoğu.

Geri