• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık 2021 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç - Gordion Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar 100'er gramlık tadımlık alacağım hepsinden, fakat kavrum tipi "filtre" yazıyor hepsinde. Bu orta derece mi yoksa açık kavrum mu oluyor? espresso ile demliyorum kahvelerimi. bir de özellikle espresso için tavsiyeniz var mı?

edit: espresso diye ayrı menü varmış, şimdi gördüm :)

edit2: 4 kahveden de 100'er gram sipariş verdim. teşekkürler. barkod no:10596

Son düzenleme:
BİLGİLENDİRME

Herkese merhaba,

Toplu alımdaki ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince sizleri memnun etmeye çalışıyoruz. Öyle bir döneme denk geldi ki ülkedeki en derin ekonomik krizin tam göbeğinde bu alımı acısıyla tatlısıyla geçiriyoruz. Herkes için büyük bir şanssızlık. Ama ümit ediyorum ki Türkiye Cumhuriyeti elbet tekrar silkenecektir. Bunun bir dönüş noktası olacağını düşünüyorum. Fakat o noktaya varmamız ne kadar sürecek ve boyutları nasıl olacak bu soruların cevabı hiçbirimizde yok.
Kulübe özel kampanyamıza başladığımızda dolar kuru 13.50 idi. O günden bu güne yükselişler olmasına rağmen rakamlarımıza dokunmadık. Hatta geçtiğimiz Cuma günü rakamları güncelleyecektik fakat biraz daha önceki rakamlardan istifade edilmesine salık verdik. Ta ki bugüne kadar. Alımın başında da açıkladığım gibi alım ekibiyle de ortak kararımızla rakamlarda güncelleme yapma mecburiyeti doğdu. Bir kaç güne doların 20TL olması içten bile değil. Durum bu şekilde. İndirim oranı %30 olarak devam ediyor. Herkesin artık bir şeylerin farkında olduğunu düşünüyorum. Anlayışınız için şimdiden çok teşekkürler.

Selamlar

Bu devirde artık "neden zam yaptın" deme lüksümüz kalmadı kimseye. Hele kahve gibi 100% ithal bir ürün için. Hesap sorulması gereken şahıslar belli zaten, onların kulaklarını çınlatıyoruz her gün aralıksız. Size kulübe özel indiriminiz için ayrıca teşekkür ederim.

En basta ay sonu alim yapmayi planliyordum. Ancak bu gidisati gorunce ve ocak ilk haftasi icin siparisimi olusturmustum.

Suanki fiyatlara gore 64tl daha uyguna almisim. Keske yanilsaymisim. 😔

Ben de dün sepete atmıştım bugün alacaktım, fiyatları görünce üzdü. Alacağım ürünler stoktaki ürünler olduğu için zam geleceğini düşünmedim, hani yeni çekirdek olsa anlarım da.. neyse kısmet değilmiş

Zaten alınan stoklarınızda bekleyen ürünler değilmiydi. Beklerken de mi dolarla bekliyor bu ürünler.
#karaliste
Maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz gibi bir soru olmuş sizinkisi. Adem Bey biz bu ürünü tekrar alıp yerine nasıl koyacağız? yada yerine ikame bir ürünü nasıl koyacağız? Sadece kahvede değil ki ambalaja, pakete, kargoya, etikete, kargo kolisine, elektriğe, tüpe daha sayamayacağım bin tane şeye zam geldi. Kiliti vuralım o zaman kapatalım gidelim. Bizde sıkıldık inanın. Keşke o kadar basit olsa. Bu işin keyfi olmadığını daha nasıl anlatalım. Biraz anlayış istirham ediyorum.

Selamlar

Son düzenleme:
Bu devirde artık "neden zam yaptın" deme lüksümüz kalmadı kimseye. Hele kahve gibi 100% ithal bir ürün için. Hesap sorulması gereken şahıslar belli zaten, onların kulaklarını çınlatıyoruz her gün aralıksız. Size kulübe özel indiriminiz için ayrıca teşekkür ederim.
Anlayışınız için biz teşekkür ederiz. Keşke herkes sizin gibi sağ duyulu olsa.

Bütün girdilerin en az %50 zamlandığı bir ortamda aldığın fiyata göre sat demek ayıp cidden çok ayıp. Hayatın olağan akışına aykırı. Ticareten de iş bilmezlik.
Paket, kutu, enerji, kira, kargo, çalışan giderleri vb yanında kahve fiyatları da malum. Hepsi teker teker arttı. Dövizi ve ekonomiyi 10 yaşındaki çocuk dahi takip eder oldu. İşletme sahibi de ev geçindiriyor. Belirli bir miktarı evine harcayamayacaksa neden çalışacak? Eskiden 10 bine dönen ev şimdi 15e dönüyor.
Bu giderlere ek olarak sermayeden yememek için kâr da etmesi lazım.
Ayda 500 kg kahve satan biri aynı kalitedeki kahveyi yerine koyabilecek kadar tutarı kenara koyamayacaksa dükkanı kapatsın. Sermayeden yiye yiye nereye kadar dayansın? Yenisini alacağı fiyattan satması normal ve doğal hakkı. Yapması gereken de bu sürdürülebilirlik için.

Maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz gibi bir soru olmuş sizinkisi. Adem Bey biz bu ürünü tekrar alıp yerine nasıl koyacağız? yada yerine ikame bir ürünü nasıl koyacağız? Sadece kahvede değil ki ambalaja, pakete, kargoya, etikete, kargo kolisine, elektriğe, tüpe daha sayamayacağım bin tane şeye zam geldi. Kiliti vuralım o zaman kapatalım gidelim. Bizde sıkıldık inanın. Keşke o kadar basit olsa. Bu işin keyfi olmadığını daha nasıl anlatalım. Biraz anlayış istirham ediyorum.

Selamlar

Bence her boş beleş mesaja cevap vermemelisiniz. Yakında ülkeye kahve girişi olmayınca ya da girenler 1000 TL'den satılmaya başlar belki o zaman anlar tüm maliyetlerin dolarla olduğunu.

Son düzenleme:
Bütün girdilerin en az %50 zamlandığı bir ortamda aldığın fiyata göre sat demek ayıp cidden çok ayıp. Hayatın olağan akışına aykırı. Ticareten de iş bilmezlik.
Paket, kutu, enerji, kira, kargo, çalışan giderleri vb yanında kahve fiyatları da malum. Hepsi teker teker arttı. Dövizi ve ekonomiyi 10 yaşındaki çocuk dahi takip eder oldu. İşletme sahibi de ev geçindiriyor. Belirli bir miktarı evine harcayamayacaksa neden çalışacak? Eskiden 10 bine dönen ev şimdi 15e dönüyor.
Bu giderlere ek olarak sermayeden yememek için kâr da etmesi lazım.
Ayda 500 kg kahve satan biri aynı kalitedeki kahveyi yerine koyabilecek kadar tutarı kenara koyamayacaksa dükkanı kapatsın. Sermayeden yiye yiye nereye kadar dayansın? Yenisini alacağı fiyattan satması normal ve doğal hakkı. Yapması gereken de bu sürdürülebilirlik için.
15bin₺ dönen ev, geçinmek anlamında dönmek mi yoksa altında motor takılı o 360° panoramik mi dönderiyor evi.
İlk şıksa saygı duyarım çünkü benim "zamlı" maaşımın 4 katı bir miktar!
İkincisi ise evet herşey gibi elektrikte zamlandı!

15bin₺ dönen ev, geçinmek anlamında dönmek mi yoksa altında motor takılı o 360° panoramik mi dönderiyor evi.
İlk şıksa saygı duyarım çünkü benim "zamlı" maaşımın 4 katı bir miktar!
İkincisi ise evet herşey gibi elektrikte zamlandı!
Elbetteki farazi bir rakam. Oraya size göre bir rakam da yazılabilir. İnsanların standardına göre değişir. 3 bin de olur bu rakam 30 bin de. Eleştirmek kimseye düşmez. Ben işsiz güçsüz bir insanım atanmaya çalışıyorum. Değil 10 bin, 10 lira gelirim yok yani dert buysa. Mevzuya odaklanmayıp verdiğim farazi bir sayıya takılmanız gereksiz. Biri de çıkıp aylık 500 kg ne 50 kg ancadır dese benzer bir komedi çıkar ortaya.

Selamlar
Madem ki siz maliyet fiyatlaması yapıyorsunuz o zaman bende maliyet fiyatlaması yaparak sizle alışverişi kesme kararı aldığımı söylüyorum. Bunda bir şey yok. Siz müşterisiz kalmazsınız ben de kahvesiz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Elbetteki farazi bir rakam. Oraya size göre bir rakam da yazılabilir. İnsanların standardına göre değişir. 3 bin de olur bu rakam 30 bin de. Eleştirmek kimseye düşmez. Ben işsiz güçsüz bir insanım atanmaya çalışıyorum. Değil 10 bin, 10 lira gelirim yok yani dert buysa. Mevzuya odaklanmayıp verdiğim farazi bir sayıya takılmanız gereksiz. Biri de çıkıp aylık 500 kg ne 50 kg ancadır dese benzer bir komedi çıkar ortaya.
Hem fikire sahip olduğumuza sevindim. Maaşın o kadarsa kahve içme kardeşim falan diye cevaplar bekliyordum şahsen

Bence her boş beleş mesaja cevap vermemelisiniz. Yakında ülkeye kahve girişi olmayınca ya da girenler 1000 TL'den satılmaya başlar belki tüm maliyetlerin dolarla olduğunu.
ben boş beleş mesajınıza cevap vereyim mi. :)
Ayrıca sen şimdi böle dersin sonra başka bkz: zümrüt karaca geisha

Eskişehir de ikamet ettiğim için alışverişimi direk mekanlarından yapıyorum. Bu ay oylama sonuçları belli olduğunda Tarık beye hem hayırlı olsun dedim hem de seçilebilecek en kötü zamanda seçildin demiştim. Yaşanılan ekonomik sıkıntılar sonrası bunu görmemek mümkün değildi. Tüm görüşlere saygı duyuyorum ne denile bilinir ki. Tüketici olarak bizlere , esnaf olarak sizlere sabır diliyorum. Üzmeyelim birbirimizi ...

cafec'in sorunlu bir th2 serisi vardı. belki ona denkgeldiniz.
Kendisiyle düzeyli bir ilişkimiz var. Ne zaman kendisini kullanacak olsam french press ayarında öğütüyorum.

Shantawene ve worka'dan elimdeki filtrelerden dolayı hiç verim alamadım. Bir demlemem 9 dakika sürdü hatta, kahveye küstüm :) cafec dışında önerdiğiniz bir filtre var mı @TarıkTercan

Geri