• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık 2021 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç - Gordion Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba #10689 numaralı siparişim için mailimde veya sitede bir kargo bilgisi edinemedim de yardımcı olur musunuz? Acaba geç mi kaldım, önümüzdeki hafta mı gelecek? Kahvem bitti de ona göre ayarlama yapacağım. Toplu alım sırasındaki tutumunuz övülünce katılmak için hızlı içtim bu ay da.

Sağlıklı günler dilerim.
Oğuzhan Bey merhaba,

Siparişinizi bugün kargoya teslim ettik. Akşam saatlerinde mailinize takip linki düşecektir. Siparişiniz için teşekkür ederim. Umarım güzel bir deneyim yaşarsınız.

Selamlar

GÜNCELLEME

Herkese merhaba,

Siparişleri kargoya teslim etmeye devam ediyoruz. Ocak 1. haftada aşırı bir yoğunluk mevcut. Alımın ilk haftasından bu yana Ocağın 1. haftasına sipariş geliyor. Ocağın 2. haftası için sipariş vermek isteyip soranlar çok oldu. Bizde Ocak 2. Hafta kavrumu ve gönderimi seçeneğini sitedeki bütün ürünlere ekledik. Biraz Ocağın ilk haftasını rahatlatacağını düşünüyorum. Elinde stok olanlar içinde güzel bir seçenek olacaktır.

Selamlar

@TarıkTercan Bey, ben de Ocak 1. hafta için sipariş vermiştim. (Sipariş no: 10636)
Eğer elinizi rahatlatacaksa 2. haftaya kaydırabilirsiniz.

@TarıkTercan Merhaba, daha önce konuşulduysa kusura bakmayın görememiş olabilirim, şu an espresso için sadece Santa Rosa var gözüküyor stoklarda. Diğer kahvelerin stokları açılacak mı yoksa böyle bir plan bulunmuyor mu?

Teşekkürler,

Dilerseniz benim siparişimi de 2. haftaya kaydırabilirsiniz. Eğer sizin işinize yarayacaksa, benim için hiç problem olmaz. Sipariş numaram: 10682

Ben çekirdeklerinizi epey beğenmekle birlikte, Hario beyaz, saman kağıt ve cafec th-3 filtrelerinin hepsinde de tıkanma problemi yaşıyor ve 2.45 ten sonra su birikmiş haliyle çöpe atıyorum filtreyi. Tutarak denedim, overextract oluyor.

Comandante 22-24-26 klik, hepsinde. Kolombiya Santa Rosa ve Ethiopia Gedeb Worka satın aldım sizden.

Ben çekirdeklerinizi epey beğenmekle birlikte, Hario beyaz, saman kağıt ve cafec th-3 filtrelerinin hepsinde de tıkanma problemi yaşıyor ve 2.45 ten sonra su birikmiş haliyle çöpe atıyorum filtreyi. Tutarak denedim, overextract oluyor.

Comandante 22-24-26 klik, hepsinde. Kolombiya Santa Rosa ve Ethiopia Gedeb Worka satın aldım sizden.
Bende bahsi geçen kahveler var ve artı olarak th3 filtre kullanıyorum. Anlattığınız sorunları önerilen demleme metodlarında yaşamadım. Molent pocket 20 klik için konuşuyorum.

Maalesef th-3 filtre ile ben de aynı sorunu yaşıyorum. Yeni seri filtreden ve kavrumun da açık olmasından kaynaklı diye düşünüyorum

Benin deneyimlerime göre Gordion'un santa rosa 'sı Clean cup'ın rosasına göre biraz daha geç çözülüyor .Kalın öğütünce daha çabuk çözülüyor .(Harıo japon -Cafec traditional )

#10697 sipariş numarası ile bende katıldım alıma. Pazar günü vermiştim siparişi henüz bir mail gelmedi. Umarım yeni yıl öncesi gelir 😀 herkesin emeğine sağlık. @TarıkTercan emeklerinize sağlık. Şimdiden iyi yıllar 😊

@TarıkTercan Merhaba, daha önce konuşulduysa kusura bakmayın görememiş olabilirim, şu an espresso için sadece Santa Rosa var gözüküyor stoklarda. Diğer kahvelerin stokları açılacak mı yoksa böyle bir plan bulunmuyor mu?

Teşekkürler,
Evet espresso'da şu anda sadece Santa Rosa var. Diğerlerinde daha önce verilen siparişler karşılanacak kalan stoğumuzu da filtre kavrum için ayırdık.

Selamlar

#10684 no lu siparişimi de dilerseniz 2 . haftaya alabilirsiniz.

TEŞEKKÜR VE YENİ YIL MESAJI

Herkese merhaba,

Toplu alımın son gününe geldik. Acısıyla tatlısıyla güzel bir ay geçirdik. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Burada zaten sağolsun bizi takip eden etkileşim içinde olan dostlar vardı fakat bu ay daha fazla kahve severle etkileşime geçmiş olduk herkes kahvelerimizi tattı. Bu durum bizi çok mutlu etti umarım alıma katılanlar da mutlu olmuştur. Elimizden geldiğince sizlere güzel kahveler ve güzel bir hizmet sunmaya çalıştık. Ara sıra ufak pürüzler yaşandı fakat işin doğasında bunlar zaten var. İşin ticari tarafı bir yana gönüllere girebildiysek bu bizim için daha değerli.
Başka gurur duyduğumuz bir husus daha var. Sanırım bu şekilde büyük tadım organizasyonları hep üç büyük ilimizden olmuş. İlk defa üç büyük il dışından Eskişehir'den böyle bir etkinliğe dahil olmamız bizi ayrıca sevindirdi. Eskişehir'imizi de iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum çünkü bu il bunu hak ediyor. Burada kahve kültürü çok gelişkin. Nitelikli kahve konusunda da ilimize naçizane bir katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Yolu buralara düşen kahve severleri de her zaman atölyemizde ağırlamaktan büyük keyif duyarız.
Gelelim yeni yıl dileklerimize. Umarım 2022 senesi hepiniz için sağlıklı, huzurlu ve daha da refaha kavuştuğunuz bir yıl olur. Umarım ülkemiz de artık şu belirsizlik ve istikrarsızlık ortamından bir an önce kurtulur. Bizlerde sizlere daha güzel kahveleri daha ulaşılabilir şekillerde ulaştırırız. Sözlerimi selam ve saygılarla noktalıyorum.

Herkese mutlu yıllar.
Tarık

Siparişimde bazı kahvelerden 2 adet sipariş vermiştim, yanlışlıkla 1 adet gönderilmiş. Mail atmamın üstünden daha 5 dakika geçmeden cevap geldi ve ertesi gün de eksik kahveler elime ulaştı. Bu hızlı çözümü için @TarıkTercan beye teşekkür ederim. Ayrıca kahveleri de çok güzel, daha önce denemediğim bir kavurucuydu ama bundan sonra daha çok birlikte olacağımızı düşünüyorum :)

Geri