• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık 2021 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç - Gordion Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çekirdekler geldi. İlk izlenimlerim kavrumlar bariz bir şekilde açık. Elimde başka kavurucunun gedeb worka'sı vardı. Onunla da kıyasladım. Tada da güzel olarak yansıyacağını düşünüyorum. Özellikle iki worka yı direkt karşılaştırmak benim için iyi olacak.

Eskişehir'de olmanın avantajını değerlendirip bugün Gordion Coffee'yi eşimle birlikte ziyaret ettik. Yoğun bir tempoyla çalışıyorlardı. Kavrulmakta olan kahvelerin kokusu mest etti. @TarıkTercan Bey ile tanışmış olduk. Hazırladığı farklı kahveleri deneyimledik, çok keyifliydi. Daha keyiflisi hoş sohbeti ve gülen yüzüydü. Misafirperverliği için teşekkür ediyorum.

Eskişehir'de olmanın avantajını değerlendirip bugün Gordion Coffee'yi eşimle birlikte ziyaret ettik. Yoğun bir tempoyla çalışıyorlardı. Kavrulmakta olan kahvelerin kokusu mest etti. @TarıkTercan Bey ile tanışmış olduk. Hazırladığı farklı kahveleri deneyimledik, çok keyifliydi. Daha keyiflisi hoş sohbeti ve gülen yüzüydü. Misafirperverliği için teşekkür ediyorum.
@Erdal Bey biz teşekkür ederiz, ayağınıza sağlık. Her zaman bekleriz, bizim için de çok keyifliydi. Esenlikler dilerim. :giggle:

Merhaba foruma yeni katıldım. Etkinlik ben katılmadan önce organize edilmiş. Ben de indirimli kahve alabiliyor muyum?

Merhaba foruma yeni katıldım. Etkinlik ben katılmadan önce organize edilmiş. Ben de indirimli kahve alabiliyor muyum?

Selamlar @31hasansefirci

Topluma alıma katılma hakkına tüm forum ahalisi sahip yani sizde bu hakka sahipsiniz,foruma ne zaman dahil olduğunuzun bir önemi yok.Bu ay toplu alımda Gordion Coffee seçildi ve bu başlığın ilk postunda indirim kodu yer almaktadır.

Selamlar @31hasansefirci

Topluma alıma katılma hakkına tüm forum ahalisi sahip yani sizde bu hakka sahipsiniz,foruma ne zaman dahil olduğunuzun bir önemi yok.Bu ay toplu alımda Gordion Coffee seçildi ve bu başlığın ilk postunda indirim kodu yer almaktadır.
Teşekkür ederim belki forum üyelerinin sayılarına göre kod verilmiştir falan diye korktum kimsenin hakkına girmek istemedim.

Teşekkür ederim belki forum üyelerinin sayılarına göre kod verilmiştir falan diye korktum kimsenin hakkına girmek istemedim.
Hoşgeldiniz Hasan bey, böyle ince düşünen birine helali hoş olsun demekten gayrı ne denir?

Digerlerine gore pahali bir kahve olan EL SALVADOR LA REFORMA da 250 gr alimda kargo ucreti cikmadigi fakat diger tum kahvelerde kargo ucreti ciktigi icin asagi yukari ayni fiyata geliyorlar. Pahali bulup almaktan vazgecen olursa diye bu bilgiyi vermis olayim. (Bu soyledigim sadece tek paket 250 gr. alimda boyle oluyor.)

GÜNCELLEME

Merhabalar,

Aralık 3. haftanın ikinci partisi bugün kargoya teslim edildi. Maillere takip numaraları da gönderildi.
Bu haftanın son partisinin gönderim günü 17.12.2021 Cuma günüdür.

Selamlar

Merhabalar,

Sipariş #10548 ile aranıza katıldım.İnşallah keyifli sonuçlar alırım 😊
Tüm çeşitleri filtre olarak 100’er gramlık aldım deneme amaçlı.
Şimdiden ellerinize sağlık @TarıkTercan bey.
Emeği geçen herkeze teşekkürler

Merhabalar,

Sipariş #10548 ile aranıza katıldım.İnşallah keyifli sonuçlar alırım 😊
Tüm çeşitleri filtre olarak 100’er gramlık aldım deneme amaçlı.
Şimdiden ellerinize sağlık @TarıkTercan bey.
Emeği geçen herkeze teşekkürler
Serkan Bey merhaba,

Siparişiniz için teşekkür ederim. Aramıza hoşgeldiniz. 🤗 Umarım keyifli bir deneyim olur sizin için. :)

Selamlar

Daha önceden deneyen arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi bize fikir olsun :) Başka bir başlıkta mı var yoksa bunlar?

Daha önceden deneyen arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi bize fikir olsun :) Başka bir başlıkta mı var yoksa bunlar?

Buradan firma ile ilgili genel ve kahve bazlı tecrübelerini paylaşanları bulabilirsiniz :) https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/gordion-coffee-roastery.1698/page-18#post-131063

Buradan da bu ayki toplu alıma özgü deneyimleri bulabilirsiniz https://www.kahvekulubu.net/sosyal/...teler-toplu-tadim-etkinligi.4821/#post-131388

Benim şahsi tavsiyem espresso için Santa Rosa filtre için Gedeb Worka mutlaka denenmeli (y)

Şimdiden afiyet olsun🤟

Geri