• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Son düzenleme:
Kahve kulübü aylık alımı gibi katılımın yoğun olduğu bir kampanyada tüm kahveleri tek seferde 15 kg kavuran bir makine yerine 1 kg kavuran bir makineyle kavurma cesaretinizi takdir ediyorum Ömer Bey zira her ay toplu alımın bir kısmını "Çekirdeğim nerede?" süreci oluşturur ve bu baskıya rağmen bu ay her kavrumun geriye dönük takip ve analiz edilebilir somut bir verisi olması için tahminimce normal iş yükünüzde de "X 6" gibi bir sürece gitmiş olmanız lazım.

Aslında bu süreçle eşzamanlı olarak aynı çuvalın başıyla sonu arasında bile kavurmayı etkileyen bir sürü parametre olabilirken 10'dan fazla çekirdekte bu kadar sayıda mikro kavrum değişen parametrelerin tada nasıl etki ettiğini alıma katılanlarla birlikte gözlemleyebileceğimiz muazzam bir örneklem seti de oluşturmuş oldu. Çabanızı görüyorum ve artırıyorum acaba bu süreci bir su kiti yardımıyla grupların farklı agtron, özkütle ve kavrum tarihlerini kıyaslayabileceği Türkiye çapında bir tadım etkinliğine dönüştürebilir miyiz?
Teşekkürler @weltschmerz dediğiniz gibi cesaret istiyordu aslında biraz ek süreleri tahmin etmiş ve yazmıştım ancak geçen senelerden yüksek gelen siparişler planları zora soktu ve maalesef bazı durumlarda 5 güne varan gecikmeler yaşandı.

Bu gecikmeler beni her olasılıkta çok üzüyor fakat eğer gönderdiğim kavrumlardan memnun olmayanlarınız olsaydı bu daha da üzerdi.

Bu kampanyada bir kısır döngüyü kırdık, kolay olanı değil zor olanı seçtik fakat geri dönüşleriniz doğru yaptığımızı gösteriyor.

En güzel tarafı da bu modelin sürdürülebilir olması. Tutarlılığı sağlayan bir süreci zaten bu kampanyada tasarlamış oldum ve bu ancak başında bulunduğum yüzlerce partiye aynı anda odaklanarak tek oturumda yapabileceğim bir şeydi... Nihayet şimdi kapasite artışı mümkün - o da yakındır.

Bu arada teklifin çok güzel su kiti olabilir veya bizim kahvelerle iyi giden "Pınar (Uludağ)", "Nestle (Uludağ)" kullanarak kahvelerimiz tadılabilir, bu şekilde daha çok katılım sağlayabiliriz.

Aslında özkütle tarafında ilginç bulgulara sahip olmaya başladım ve bu konuda kampanya sonunda bazı paylaşımlarım olacak ancak şimdi en popüler olan Agtron üzerinden yürüyelim derim.

Şimdi tadım zamanı, mümkünse belirttiğim sular ile elinizdeki farklı agtronlarda kahveleri tadarak yorumlarınızı yapabilirsiniz. Şu anda aynı kahveye sahip olanlarınız aralarında bahsettiğim +-6 Agtron skalasında neyden hoşlanıp neyin hoşuna gitmediğini belirtebilir - hem bu da yakında daha dar bir marjda çalışacağım için bize kampanyanın bir hediyesi olmuş olur.

Bu şekilde kahvelerin üzerinde farklı türden bir sohbet geliştirebileceğimizi düşünüyorum.

Değerli ve değerbilir yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Sevgiler

Teşekkürler @weltschmerz dediğiniz gibi cesaret istiyordu aslında biraz ek süreleri tahmin etmiş ve yazmıştım ancak geçen senelerden yüksek gelen siparişler planları zora soktu ve maalesef bazı durumlarda 5 güne varan gecikmeler yaşandı.

Bu gecikmeler beni her olasılıkta çok üzüyor fakat eğer gönderdiğim kavrumlardan memnun olmayanlarınız olsaydı bu daha da üzerdi.

Bu kampanyada bir kısır döngüyü kırdık, kolay olanı değil zor olanı seçtik fakat geri dönüşleriniz doğru yaptığımızı gösteriyor.

En güzel tarafı da bu modelin sürdürülebilir olması. Tutarlılığı sağlayan bir süreci zaten bu kampanyada tasarlamış oldum ve bu ancak başında bulunduğum yüzlerce partiye aynı anda odaklanarak tek oturumda yapabileceğim bir şeydi... Nihayet şimdi kapasite artışı mümkün - o da yakındır.

Bu arada teklifin çok güzel su kiti olabilir veya bizim kahvelerle iyi giden "Pınar (Uludağ)", "Nestle (Uludağ)" kullanarak kahvelerimiz tadılabilir, bu şekilde daha çok katılım sağlayabiliriz.

Aslında özkütle tarafında ilginç bulgulara sahip olmaya başladım ve bu konuda kampanya sonunda bazı paylaşımlarım olacak ancak şimdi en popüler olan Agtron üzerinden yürüyelim derim.

Şimdi tadım zamanı, mümkünse belirttiğim sular ile elinizdeki farklı agtronlarda kahveleri tadarak yorumlarınızı yapabilirsiniz. Şu anda aynı kahveye sahip olanlarınız aralarında bahsettiğim +-6 Agtron skalasında neyden hoşlanıp neyin hoşuna gitmediğini belirtebilir - hem bu da yakında daha dar bir marjda çalışacağım için bize kampanyanın bir hediyesi olmuş olur.

Bu şekilde kahvelerin üzerinde farklı türden bir sohbet geliştirebileceğimizi düşünüyorum.

Değerli ve değerbilir yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Sevgiler
Ben çok keyif aldım bu ayki alimdan . Cekirdek olarakda şuana kadar sadece Geisha denedim oda harikaydı. Daha cok bu bilgi paylaşımı hoşuma gitti. Kahve özelinde sanırım bilgiye açım.
Hersey için çok teşekkürler hocam elinize emeğinize yüreğinize sağlık

35366 selamlar tam 15 ay sonra ilk toplu alıma katıldım çok heyecanlı yine

@Ömer Aydın kolay gelsin iyi günler kalita ekipmanı kullansam v60 a göre daha gövdeli kahveler alabilirmiyim ? kahve kavrumundan sonra kahve tazeliğini aroma ve notalarını ne kadar süre korur acaba ?

@Ömer Aydın kolay gelsin iyi günler kalita ekipmanı kullansam v60 a göre daha gövdeli kahveler alabilirmiyim ? kahve kavrumundan sonra kahve tazeliğini aroma ve notalarını ne kadar süre korur acaba ?
Merhaba @izmirkahvesi,

Evet, kalita ile genellikle daha gövdeli kahveler elde edebiliyoruz. İkinci soru ise kahveden kahveye ve kavrum tarzına göre değişmekle birlikte bizim kahvelerimiz özelinde tazelik süresi ortalamada 1.5-2 ay diyebilirim. Benim önerim Çoğu kahveyi 1.5 ay içerisinde tüketmeniz yönünde.

#35358 Nolu siparişim ile 5.kez coffenutz alımına katıldım. Son iki aydir coffenutz'a doyamadım gerçekten 😁 seçkilerinden neredeyse denemediğim kahveleri kalmadı. Her kahve birbirinden harika 👌 kavrumdaki tutarlılık (renk ve boyut) kargo paketini açar açmaz etrafı saran mükemmel kahve kokuları ve vaat ettiği tüm tadım notalarını veren inanılmaz kahveler 🙏🙏 @Ömer Aydın

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241219_224947.jpg
    Screenshot_20241219_224947.jpg
    57.8 KB · Görüntüleme: 135
#35378 nolu sipariş ile bir alım daha yaptım.

Arkadaşlar güzel haber Kolombiya La Loma Karbonik Maserasyon devamı stoğa girdi bu gelişme bana da güzel bir sürpriz oldu 5 çuvaldan 3 kalmıştı hemen kaptım stoğunu şimdi açtım.

Arkadaşlar an itibarı ile "Sonraki Kavrum Tarihi" 27.12.24 Cuma olarak güncellenmiştir. Yoğun ilginiz için teşekkür ederim.

Ruanda Ruhango ve Etiyopya Hambela Bontiana nın degas süreleri dolar dolmaz demlemeye başladım. Firmanın verdiği referans reçetelere göre vaadettiği tadları aldım diyebilirim. İki kahve de çok keyifli bence. Özellikle Etiyopya Hambela Bontiana da çikolata notaları çok belirgin. Diğer iki kahve Etiyopya Hambela Wamena ve Kolombiya La Loma için 15 günlük degas sürelerini heyecanla bekliyorum. Ömer beye teşekkür ederim, ellerine sağlık.

Arkadaşlar an itibarı ile "Sonraki Kavrum Tarihi" 27.12.24 Cuma olarak güncellenmiştir. Yoğun ilginiz için teşekkür ederim.
Yeni yıl gelecek aylık alım kapanacak @Ömer Aydın sonraki kavrum tarihi güncellemesi 03.01.2025 ☺️

İşin esprisi bir yana süreci o kadar iyi yönettiniz ki bu ay çok takdir ettim sizi emeğinize sağlık Ömer bey.👏🏻

Gecenin bir vakti olmasına rağmen hızlıca geri dönüş yapıp talebimi karşıladıkları için çok memnun kaldım. Zaten oy verirken de müşteri memnuyetinin önde olduğu bir kavurucu olduğunu bildiğim için oy vermiştim seviliyorsunuz
CoffeNutz ❤️

Geri