• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara Kahve Festivali 2022

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biletleri nereden alabiliyoruz
linkten uygulamayı indirip oradan alabilirsiniz hocam.

Kombine 500 TL -Tam gün 1.gün 190 TL 2. Gün 210 TL 3. Gün 210 TL.

Biletsiz giriş mümkün mü? Konsere katılmak istemesek bile bilet almak zorunda mıyız?

gelin valla benimkinin tadını kontrol ettirmek istediğim için tadımcı lazım bana arkadaşlar :D

Var mı bi gelişme :)
yok hocam valla dönüş yapan yok. biraz isyanda ettik instagramdan sanırım ban bile yiyebilirim. sinirlendim açıkçası. konserle festivale gelen arasında ciddi farklar var bunu anlamaları lazım. ben hayatımda hiç bir kahve festivali konserine kalmadım ama festival bitene kadar bekledim standlar kapanana kadar. konsere katılmak isteyene ayrı bilet satarsın sadece festivale katılmak isteyen ayrı. olay bu kadar basit. ben yine soracağım bugünde bakalım.

@kahveanalisti hocam teşekkür ederim şahsım adına uğraşınız için. İsyan etmekte haklısınız bence. Festivale katılan firmalar nitelikli kahve dünyasından kuşkusuz ama organizatör için konserli para kazanma organizasyonu sanırım. Türkiyenin en büyük kahve forumuna olumlu veya olumsuz dönüş yapmamaları garip. Ben çok gitmek istiyorum ama tüm festivalin workshoplarına katılmak büyük bi maddi yük. Tek gün tek seans iki kişi gitmeyi düşünüyorum ama o fiyata kahve mi alsam diye tereddütteyim. Keşke fiyatlar daha makul ve konseri ikinci plana atan kahve severlerin buluştuğu bir organizasyon olsaymış.

yok hocam valla dönüş yapan yok. biraz isyanda ettik instagramdan sanırım ban bile yiyebilirim. sinirlendim açıkçası. konserle festivale gelen arasında ciddi farklar var bunu anlamaları lazım. ben hayatımda hiç bir kahve festivali konserine kalmadım ama festival bitene kadar bekledim standlar kapanana kadar. konsere katılmak isteyene ayrı bilet satarsın sadece festivale katılmak isteyen ayrı. olay bu kadar basit. ben yine soracağım bugünde bakalım.
çok büyük çile ya bu konser işi. hele cumartesi pazar öğleden sonra umarım bir çözüm olur.

Şimdi uygulamaya bir göz gezdirdim bu festival özelinde uygulama üzerinden ödeme yapılamayacakmış. Sadece nakit ve kart ile ödeme alınacakmış. Uygulama cüzdanınıza para yüklemeyin bir de iade için uğraşmak zorunda kalırsınız.

gidenlerin çoğu ortam-şekil-iniştağiram'a foti atmak için gitmesi, kahve üzerine bilinçli olmaması ya da öğrenmek istememesi de ayrı bir mevzu. keşke bunu da ayırarak alsalar festivale.

Ekli dosyalar

• 19A77EA3-95B4-4581-81B9-E4C080609780.jpeg
    19A77EA3-95B4-4581-81B9-E4C080609780.jpeg
    27.4 KB · Görüntüleme: 98
Geri