Bende uzun yazıcam. Heveslendim
@Eluna izninle organizatör vizyonuna bende ekleyeceğim.
90TL
Bigfckin90Türkişliras
Şaşırmışlar, internette 60liralık bilet kapıda 90. Hemde 3de güvenlikler eğilip koluna bakıyorlar utana sıkıla, anons resmen yüzümüze sövüyor terkedin sahayı ey fakirler diye. Müthişti. Neyse. Baksınlar işlerine.
Güne
@Tetra.n.Roastery la başladım.
@ErdemKD elleriyle taze el salvador demlemiş, bunda şeftali notası yok uyarısını yaparak verdi, ben gidiyorum dedim ama olmaz bi bombe Espresso içirmeden bırakmam dedi

biliyoruz ki onda da şeftali notası yoktu. Erdeme hiç yakıştıramadım

Peşinden düştük
@raistlin standına, beni nerden bilsin, sizde çilekli kahve varmış dedim, içebilir miyim? Derin nefes aldı, olgunlukla aslında öyle olmadığını fermente derken, ben olduğum ayyuka çıktı

sağolsun, geçti origaminin başına üstad, çıkardı zuladan 120h fermente kolombiyayı, ağzımıza patladı fermente kırmızı meyveler

Yakında gelir siteye. Ailecek bekleyeceğiz. Uzunca kaldık tin standda, allah var keyifli insan Togay bey, bir ara çoraplarımızı gösteriyorduk birbirimize.
@asait ‘in elinden Coe-NW pacamara

Sonra
@mvguzes @Tuncay yardırdık standlara
@cemtolgaizm Kenya
@LotCoffeeRoastery yıkanmış gatta
@metin don hoakin(fena yanlış yazdım) espresso, ki adı değil tadı aklımda kaldı. Hakikaten meh kahveydi. Elinize sağlık.
@pacamara ya uğramadan olmaz dedik. Nisan Ağca standda yoktu, barista dostlarımız costa rica demlediler bize, o ara Nisan beyefendi geldi, uzaktan bize festival gözlükleriyle ateş etti

Olaysız dağıldık.
@SpadaCoffeeRoastery duwancho (ki hem nutz hem k.pow sevdiğim çekirdektir) ve boreta içerek ve “yahu bu mikrolot işi nedir” diye kendilerini kelepçeye aldık. Cevap gayet tatmin etti. Biz tedarikçiyi değil Daye Bensa’yı biliriz

Spada şu nitelikçi işlerde harbiden hiç üzmedi bizi. Saygılarımızı sunduk ayrıldık.
@Sefer Dağ hocanın nitro dersinde ön sıralara oturduk, bizide oyuna dahil etti Nitro’yu anlatırken,
@Eluna nın dediği gibi, evimizde hissettirdi, uzunca oturduk, nitroları gömdük, nitroyu içerken kendi kendime dedim zaten, bu bile girişte verdiğim 90a değer

Helal olsun.
Kaçırdığım birşey var mı diye düşünüyorum.
@tanertan ile tanıştık. Selam olsun buradan da

bir sonraki ankara buluşmasına sözlendik

Zaten 4 oldu saat ordan oraya savrulurken. Organizatörlere “siz kovmuyorsunuz, biz istifa ediyoruz” diyip, başımız yukarıda çıktık alandan.
Gider ayak el rubi almak istesemde tin’den. Yağmalanmıştı. Forumdaşlarıma şifa olsun

Sonrası belli
İstiklal marşı. Kapanış.