• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara Kahve Festivali 2022

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir sorun çıkmazsa yarın oralardayım üstad:) denkleşirsek çok sevinirim.
Togay beyefendiye uğramadan olmaz tabi.
Haftasonu festivale gelemem ama işyerimiz yakın sanıyorum. Cebeci/Ulucanlar civarı. Birgün davetleşiriz 😀

Yarın baskın basanındır mottosuyla stand surfing yapacağım. Muhtemelen @zebercet i de bu davama ortak edebilirim.
Stand surfing işinde bana güven.

Önce, öğlen güneşinin altında bi kasa Nitro.
Sonra çilek notasını aramaya başlarız(:

Günü tin coffeenin standında açtık. @raistlin Togay beyin güzel planları var, yolu açık olsun. @metin Metin beyin don joaquin espresso yorumunu çok beğendim. Kırmızı meyve asiditesi seven espressocular kaçırmasın. @Sefer Dağ ve @ErdemKD ortamı şovladılar, hamasho, bombe, nitro derken yine kendimizi evimizde hissettirdiler, sağolsunlar güzel adamlar.
Bu arada koca koca adamlar olarak zannetmeyin ki sadece elit elit kahve içtik, bayağı oturduk dedikodu da yaptık. Az daha zorlasak kendiliğinden kola çekirdek ikilisi belirecekti ki, dağıldık. Kovalandık ey forum, unutmayın bizi @zebercet @Tuncay

Bu arada bu festivalin yetkililerinden varsa burayı okuyan, bayağı vizyonlusunuz gerçekten bravo. Müthiş biletleme, süper alakalı standlar. Tam hyundainin espresso yorumunu alacaktım ki, banka kredi vermedi alamadım. Liv hospitali de v60ta denedik, tatları tam oturmamıştı fazla yıkanmış olduğundan herhalde diye düşündük.
Ha bir de sağolsunlar, saat 3 gibi kovaladılar bizi güvenlikli müvenlikli. hatta alanı terk edin diye anons geçtiler ya la. Oğlum, çok profesyonelsiniz valla.

Festival aslında inanılmaz iyiydi vizyon olarak ve planlamalar flan berbattı ama biz bilinçli kahveciler açısından bayağı kahve denedik stand gezdik @zebercet @Eluna @mvguzes @ErdemKD hep beraber buluştuk. Sağolsun @raistlin baya ilgilendi güzel kahveler denettirdi.Ekipmanlrda elinden ne geliyorsa yapmış yapamamışsa bile yanında kahve ikram ederek kimseyi eli boş göndermedi.Kahvelerini zaten biliyorduk ama bugün kendisiyle tanışma fırsatımız oldu çok iyi çok vizyonlu bir kişilik olduğunu daha iyi anladık.Sefer beyin değerli bilgileriyle baya bişey öğrendik @Tetra.n.Roastery nitro brew denedik o neydi öyle dedirtti hakikaten kahve ve şerbetçi otu buluşması ve o meşhur bombe yanlarına eklenince bence festivalin en değişik ve en iyi işi olmuş.Bence bu adam harcanıyor her yerde ismi duyulmalı. @William da çok güzel kahveler vardı honey işlem rubi çok güzel kesin deneyin.Bu festival sayesinde gördük kü kötü kavurucu o kadar çokmuş ki piyasada bu forum olmasa hepsi iş yapacak ve insanları nitelikli kahve satıyoruz diye kandıracak ve en üzüldüğüm konu o meşhur son zamanlarda heyplanan kişinin o meşhur kahvelerinin o kadarda iyi olmadığını gördüm.Bu yazdıklarım dışında birçok yer resmen v60 demlemeyip suyu boca ediyordu kahveleri iyi olsa bile çok çıksın diye suyu fazla koyup iyi kahve beklemek saçmalık olmuş.En son olarak kahve fuarına gelip davinci önünde şuruplu bişey içmek için kapıya kadar sıra olmak nedir anlam veremedim ben.

Bende uzun yazıcam. Heveslendim:)
@Eluna izninle organizatör vizyonuna bende ekleyeceğim.

90TL
Bigfckin90Türkişliras
Şaşırmışlar, internette 60liralık bilet kapıda 90. Hemde 3de güvenlikler eğilip koluna bakıyorlar utana sıkıla, anons resmen yüzümüze sövüyor terkedin sahayı ey fakirler diye. Müthişti. Neyse. Baksınlar işlerine.

Güne @Tetra.n.Roastery la başladım. @ErdemKD elleriyle taze el salvador demlemiş, bunda şeftali notası yok uyarısını yaparak verdi, ben gidiyorum dedim ama olmaz bi bombe Espresso içirmeden bırakmam dedi:) biliyoruz ki onda da şeftali notası yoktu. Erdeme hiç yakıştıramadım❤️
Peşinden düştük @raistlin standına, beni nerden bilsin, sizde çilekli kahve varmış dedim, içebilir miyim? Derin nefes aldı, olgunlukla aslında öyle olmadığını fermente derken, ben olduğum ayyuka çıktı:) sağolsun, geçti origaminin başına üstad, çıkardı zuladan 120h fermente kolombiyayı, ağzımıza patladı fermente kırmızı meyveler 🤌 Yakında gelir siteye. Ailecek bekleyeceğiz. Uzunca kaldık tin standda, allah var keyifli insan Togay bey, bir ara çoraplarımızı gösteriyorduk birbirimize. @asait ‘in elinden Coe-NW pacamara 🤌
Sonra @mvguzes @Tuncay yardırdık standlara
@cemtolgaizm Kenya 🤌
@LotCoffeeRoastery yıkanmış gatta 🤌
@metin don hoakin(fena yanlış yazdım) espresso, ki adı değil tadı aklımda kaldı. Hakikaten meh kahveydi. Elinize sağlık.
@pacamara ya uğramadan olmaz dedik. Nisan Ağca standda yoktu, barista dostlarımız costa rica demlediler bize, o ara Nisan beyefendi geldi, uzaktan bize festival gözlükleriyle ateş etti😅 Olaysız dağıldık.
@SpadaCoffeeRoastery duwancho (ki hem nutz hem k.pow sevdiğim çekirdektir) ve boreta içerek ve “yahu bu mikrolot işi nedir” diye kendilerini kelepçeye aldık. Cevap gayet tatmin etti. Biz tedarikçiyi değil Daye Bensa’yı biliriz😎 Spada şu nitelikçi işlerde harbiden hiç üzmedi bizi. Saygılarımızı sunduk ayrıldık.
@Sefer Dağ hocanın nitro dersinde ön sıralara oturduk, bizide oyuna dahil etti Nitro’yu anlatırken, @Eluna nın dediği gibi, evimizde hissettirdi, uzunca oturduk, nitroları gömdük, nitroyu içerken kendi kendime dedim zaten, bu bile girişte verdiğim 90a değer:) Helal olsun.
Kaçırdığım birşey var mı diye düşünüyorum. @tanertan ile tanıştık. Selam olsun buradan da:) bir sonraki ankara buluşmasına sözlendik🤟
Zaten 4 oldu saat ordan oraya savrulurken. Organizatörlere “siz kovmuyorsunuz, biz istifa ediyoruz” diyip, başımız yukarıda çıktık alandan.
Gider ayak el rubi almak istesemde tin’den. Yağmalanmıştı. Forumdaşlarıma şifa olsun:)
Sonrası belli
İstiklal marşı. Kapanış.

Seviyorum ha sizi iyi ki geldiniz. Ama lütfen artık alanı terk edin🙃

Deneysel demlemelerime eşlik eden herkese teşekkürler.
Tin coffee stant açmasın lütfen kahve alırken mutlaka başka bir şey satın alası geliyor insanın. Neyse ki ikawa alacak limitim yoktu ☺️

@SpadaCoffeeRoastery boretası da muhteşem di alacaktım ki el rubi aklımı çeldi 😅 @metin beyin güzel kahvelerinide es geçmişim don joqaini espressoda farklı bir yorum katmıştı

Geri