linkten uygulamayı indirip oradan alabilirsiniz hocam.Biletleri nereden alabiliyoruz
dsmbilet.comBiletleri nereden alabiliyoruz
bir soralım bakalımForuma özel indirim davetiye gibi bir oluşum var mıdır
denemelerden tadım yapabiliyor muyuz..Ben Cuma tüm gün orada olacağım. Gelenler olursa denemelerin tadına baktırmak isterim. Aeropress yarışması 14:00'de başlayacak. 10:30'da denemelere başlayacağız.
yapabiliyormuşuz.denemelerden tadım yapabiliyor muyuz..
iki kişi geliyoruz..gelin valla benimkinin tadını kontrol ettirmek istediğim için tadımcı lazım bana arkadaşlar![]()
Eskişehire de beklerizBen Cuma tüm gün orada olacağım. Gelenler olursa denemelerin tadına baktırmak isterim. Aeropress yarışması 14:00'de başlayacak. 10:30'da denemelere başlayacağız.
ekimde inşallah oraya da geleceğim hocamEskişehire de bekleriz![]()
Var mı bi gelişmebir soralım bakalım
yok hocam valla dönüş yapan yok. biraz isyanda ettik instagramdan sanırım ban bile yiyebilirim. sinirlendim açıkçası. konserle festivale gelen arasında ciddi farklar var bunu anlamaları lazım. ben hayatımda hiç bir kahve festivali konserine kalmadım ama festival bitene kadar bekledim standlar kapanana kadar. konsere katılmak isteyene ayrı bilet satarsın sadece festivale katılmak isteyen ayrı. olay bu kadar basit. ben yine soracağım bugünde bakalım.Var mı bi gelişme![]()
çok büyük çile ya bu konser işi. hele cumartesi pazar öğleden sonra umarım bir çözüm olur.yok hocam valla dönüş yapan yok. biraz isyanda ettik instagramdan sanırım ban bile yiyebilirim. sinirlendim açıkçası. konserle festivale gelen arasında ciddi farklar var bunu anlamaları lazım. ben hayatımda hiç bir kahve festivali konserine kalmadım ama festival bitene kadar bekledim standlar kapanana kadar. konsere katılmak isteyene ayrı bilet satarsın sadece festivale katılmak isteyen ayrı. olay bu kadar basit. ben yine soracağım bugünde bakalım.
gidenlerin çoğu ortam-şekil-iniştağiram'a foti atmak için gitmesi, kahve üzerine bilinçli olmaması ya da öğrenmek istememesi de ayrı bir mevzu. keşke bunu da ayırarak alsalar festivale.