• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bundan sonraki alıma ortak arayan çıkarsa ben de bir mesaj uzağınızdayım.

Coffea Circulor alımı için ortak arayan var mı?

Ben sipariş verdim. Batıkentte oturuyorum. İsteyen bir arkadaşla ortak olabilirim.

Kawa Coffee'den 1 kg espresso için çekirdek sipariş verip paylaşmak isteyen var mıdır? @NoDRaC 10 Euro değerinde hediye çeki gönderebildiğini söylemişti onu da kullanınca 25-30 Euro arasına 1 kg sipariş verebiliyoruz. Çekirdek seçimini beraber yapabiliriz.

3 Cores Roastery'den 1 kiloluk paketler indirimli satılıyor. Ayrıca İnstagram'da paylaşılan kod ile sepette %10 indirim yapılıyor. Aşağı Ayrancı taraflarında oturan arkadaşlarla kiloluk alım ile hem birden farklı kahve deneyebilir hem de indirimli fiyattan yararlanabiliriz. Düşünen olursa özelden yazışabiliriz.

Özellikle yurt dışı alımları için oluşturulacak gruplarda yer almak istiyorum. Espresso ve filtre için oluşturulacak toplu alım olayları için mesaj kutum açık.

3 Cores Roastery'den 1 kiloluk paketler indirimli satılıyor. Ayrıca İnstagram'da paylaşılan kod ile sepette %10 indirim yapılıyor. Aşağı Ayrancı taraflarında oturan arkadaşlarla kiloluk alım ile hem birden farklı kahve deneyebilir hem de indirimli fiyattan yararlanabiliriz. Düşünen olursa özelden yazışabiliriz.
Hocam buradan, 3 Cores Roastery 'den tek siparişte 4 tane farklı kahve sipariş etmiştim. Hiç birinde KAVRUM TARİHİ YOKTU. Kahve'de aromalar Kenya Mahzhau kahvesi dışında neredeyse hiç yoktu. Kenya Mazhau'su da ortalama bir kahveydi. Alımdan sonra kahvelerini bu forumda olumsuz eleştirdim eleştirdim diye firma sahibi bana cep telefonumdan ulaşıp rahatsız da etmişti. Kesinlikle 3 Cores Roastery Kahve tavsiye etmeyeceğim bir yer .

Son düzenleme:
Hocam buradan, tek siparişte 4 tane farklı kahve sipariş etmiştim. Hiç birinde KAVRUM TARİHİ YOKTU. Kahve'de aromalar Kenya Mahzhau kahvesi dışında neredeyse hiç yoktu. Kenya Mazhau'su da ortalama bir kahveydi. Alımdan sonra kahvelerini bu forumda olumsuz eleştirdim eleştirdim diye firma sahibi bana cep telefonumdan ulaşıp rahatsız da etmişti. Kesinlikle tavsiye etmiyeceğim bir yer .
Evet, aslında firma yetkilisinin tavrı yüzünden evime çok yakın olmasına rağmen kendilerinden hiç kahve satın almamıştım. Ama geçenlerde kendilerine bir şans vermek istedim ve işyerlerinden Etiyopya kahvesini satın aldım. Biraz koyu kavrum olmasına rağmen kahve hiç de fena değildi. Kiloluk alımlarında da site üzerinden indirim yapılınca kahve arkadaşlığı vasıtasıyla birkaç kahvelerini satın alabiliriz diye düşünmüştüm.Tabi, sizin yaşadığınız çok talihsiz bir olay olmuş.

Evet, aslında firma yetkilisinin tavrı yüzünden evime çok yakın olmasına rağmen kendilerinden hiç kahve satın almamıştım. Ama geçenlerde kendilerine bir şans vermek istedim ve işyerlerinden Etiyopya kahvesini satın aldım. Biraz koyu kavrum olmasına rağmen kahve hiç de fena değildi. Kiloluk alımlarında da site üzerinden indirim yapılınca kahve arkadaşlığı vasıtasıyla birkaç kahvelerini satın alabiliriz diye düşünmüştüm.Tabi, sizin yaşadığınız çok talihsiz bir olay olmuş.
Fiyat performans olarak daha yıllar önce coffeehaus deyi bir yer vardı. Elçiliklerin etkinliklerinde kahve ikramlarını yapıyorlardı. Bir kaç kez yıllar önce almıştım. O yıllar için tedarikçi az olduğu zamanlar için iyiydi. Geçenlerde iletişime geçmiştim. Bana yeni alımlarını artık yurt içi ihracaatçılardan değil doğrudan Almanya'dan alacaklarını söylemişlerdi. Bir deneyeceğim bakalım. Tedarikçi ile alım yapan firmalara göre çok daha uygun olabilir.

Kahve buluşması yok mu
Herkes elindeki çekirdekleri getirsin beraber tadalım :)

Kawa Coffee'den 1 kg espresso için çekirdek sipariş verip paylaşmak isteyen var mıdır? @NoDRaC 10 Euro değerinde hediye çeki gönderebildiğini söylemişti onu da kullanınca 25-30 Euro arasına 1 kg sipariş verebiliyoruz. Çekirdek seçimini beraber yapabiliriz.
Hocam merhabalar, üzerinden biraz zaman geçmiş fakat yine de yazayım dedim. Hala düşünüyor musunuz?

Bende Ankara'dayım ve takipteyim :)

Merhaba arkadaşlar tin coffee ve specific coffee ye çok güzel kahveler gelmiş bölüşmek isteyen var mıdır

Maalesef elimde 1 kg'ye yakın kahve var, bende anlamadım niye bu kadar var, bu aralar herhalde performans kaybı söz konusu :) bir daha ki sefere diyelim

Geri