Ben anlatsam da biraz karışık olacak ama anlatmış olayım

.
1) 3.90$ ile 4.70$ arasında dalgalanan fiyatlar ile 20$lık indirim kuponunu sanal kartınızla alıyorsunuz. Hemen ilgili site size aliexpress kuponun yüklü olduğu hesap bilgilerini veriyor.
2) Cep telefonunuzdan (ev ağını kullanmayın; kullanacaksanız türkiye üzerinden vpn yaparak kulanın.. IP Türkiye'ye ait olmalı..), uçuş moduna alıp tekrar açarak operatörünüzün ağı üzerinden yeni ip alarak internete bağlanın.
3) Opera browser üzerinde gizli sekme açıp, aliexpress'te satın alma sonrası verilen hesap bilgilerini kullanarak yeni müşteri gibi giriş yapıyorsunuz. 4) Bundan sonraki en kritik nokta daha önce hiç kullanmadığınız bir kredi kartı ile(sanal kart mantıklı..enpara senede 10 karta kadar izin veriyor) alışveriş yapmanız..
5) Adres Bilgisinde il ilçe bilgisi ve posta kodunu tam doğru veriyorsunuz. Adresin kalan kısımları, telefon numaranız(- karakteri koysanız da kızmıyor aliexpress) ve isminizi yazarken araya "-" gibi karakterler koyun(okuyan insan hala anlar ama yazılım hiç kullanılmamış bir adres gibi algılar); isminizdeki sessiz harfleri tekrarlayın (ahmettt gibi).
6) Alışverişinizi indirim kodunu kullanarak yapıp tamamlayın(kredi kartı bilgisi doğru olacak; fakat ad soyad kısmını(kart sahibi) hatalı girseniz de sorun olmuyor)..
7) Daha sonraki günlerde aliexpresse girip kargo bilgilerine bakarken de ev ağı kullanmadan yeni ip alarak bağlanın.
NOT: Bu şekilde 7 farklı elektronik alışverişi yaptım son dönemde. Hepsi sorunsuz teslim edildi. Kargo bedeli olarak 7-8$ bildirildiği için yaklaşık 16 TL vergi ödedim sadece her bir farklı mağaza alışverişi için.