Akradaşlar, Aliexpress'ten Timemore C2 almayı düşünüyorum ama gümrük vergisi konusunda endişeliyim. Eğer daha önce Aliexpress'ten alışveriş yapan varsa aldığı ürünün fiyatını ve o ürüne ne kadar gümrük vergisi ödediğini yazarsa çok mutlu olurum.
Benim hiiiiç haberim yoktu 20 dolar yazmışlar 36 lira ödedim![]()
Dolar kuru o aralar 6.75 TL civarıymış demek ki![]()
2023Evet öyleymiş galiba. Şimdi de durdum durdum amazon.com'dan aeropress sipariş ettim. Dolar üzerinden aldım ki belki dolar düşer de az öderim diye. Oo dedim doğalgaz
rezervi açıklanıyor bi 5 lira kâr ederiz artık, 10 lira zarar ettik. Süper...
Yarın $50 gibi bir fiyata alınabilir olacak. Vergi en fazla $10 olabilir. $60 güncel kurla 439₺ yapıyor. Türkiye'den almaya göre baya kar edersiniz.Akradaşlar, Aliexpress'ten Timemore C2 almayı düşünüyorum ama gümrük vergisi konusunda endişeliyim. Eğer daha önce Aliexpress'ten alışveriş yapan varsa aldığı ürünün fiyatını ve o ürüne ne kadar gümrük vergisi ödediğini yazarsa çok mutlu olurum.