• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

#25280 ile oldukça zorlu bir seçim sonucu Bombe Natural, Gigesa Natural, Aricha ve Refisa ile ben de kervana katıldım :)
2016-17 arasında aslında baya siparişim olmuştu buradan, hatta o zamanlar paketleri küp şeklinde küçük kartonlara koyup gönderiyorlardı, hala saklarım onları
uzun zaman olmuştu, geri dönüş için muazzam bir fırsat oldu.
yalnız eski siparişlerdeki 25, 29, 32 liraları görünce bi hüzünlenmedim değil :)

#25280 ile oldukça zorlu bir seçim sonucu Bombe Natural, Gigesa Natural, Aricha ve Refisa ile ben de kervana katıldım :)
2016-17 arasında aslında baya siparişim olmuştu buradan, hatta o zamanlar paketleri küp şeklinde küçük kartonlara koyup gönderiyorlardı, hala saklarım onları
uzun zaman olmuştu, geri dönüş için muazzam bir fırsat oldu.
yalnız eski siparişlerdeki 25, 29, 32 liraları görünce bi hüzünlenmedim değil :)
Hep beraber hüzünleniyoruz @omerates

Bu ayki siparişimden birkaç gün sonra seçim yaparken yanlışlıkla Burundi Kayanza Businde Station Honey yerine Burundi Kayanza Businde Station Naturali tercih ettiğimi fark ettim , Station Honeyide bayağı merak ediyordum, toplu alım yoğunluğu nedeniyle firmayı çokta meşgul etmek istemedim , kahveler ilk geldiğinde dikkatimi çekmemişti bugün farkettim asıl istediğim olan Bur. Ka.Station Honey gönderilmiş, meditasyonun müşterinin asıl tercihini hissettirmede bir katkısmı var bilemiyorum, müşteri memmnuniyetine başka bir boyutmu kattınız @ömer Aydın , hatadanda memnuniyet yaratıyorsunuz. Yapılan bu güzel hatadan dolayı teşekkür ederim.🙂

1628778552239.png
25039 ile alıma bu şekilde katıldım. Etiyopya sidamo damo almadığım için pişmanmıyım bilemiyorum. Bugün kargo mesajı geldi merakla bekliyorum.

Bu ayki siparişimden birkaç gün sonra seçim yaparken yanlışlıkla Burundi Kayanza Businde Station Honey yerine Burundi Kayanza Businde Station Naturali tercih ettiğimi fark ettim , Station Honeyide bayağı merak ediyordum, toplu alım yoğunluğu nedeniyle firmayı çokta meşgul etmek istemedim , kahveler ilk geldiğinde dikkatimi çekmemişti bugün farkettim asıl istediğim olan Bur. Ka.Station Honey gönderilmiş, meditasyonun müşterinin asıl tercihini hissettirmede bir katkısmı var bilemiyorum, müşteri memmnuniyetine başka bir boyutmu kattınız @ömer Aydın , hatadanda memnuniyet yaratıyorsunuz. Yapılan bu güzel hatadan dolayı teşekkür ederim.🙂
Meditasyonunuza duacıyız sayın @Eyılmaz :LOL:

O kadar çok kahve var ki şu konuyu okurken kafam dönüyor. Açık konuşayim ben kendim ne sipariş ettim onu da unuttum. 150 gramlık seçkiyi oluştururken random bastım heralde. Artık ne gelirse. Emeklerinize sağlık Ömer Bey.
Çok teşekkür ederim Muhammed Bey

Stokları güncelledim arkadaşlar, sınırlı sayıda el salvador ve geçen hafta tarihli kavrumlar eklendi...

@Ömer Aydın İyi günler Ömer Bey #25109 no'lu siparişin durumunu öğrenebilir miyim acaba? Herhangi bir kargo mesajı gelmediği için yazmak istedim :( Şimdiden teşekkür ederim:)

Geri