• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

CoffeeNutz çoktan seçildi bile

Geçen ay nutz çıkmamasına rağmen bir deneme paketi satın aldım kendilerinden. Gerek espresso gerekse filtre performanslarından çok memnunum. Yeni gelen espresso yorumlarını da merak ediyorum açıkçası.

Topluluk nutz dedi bende merak ettiğimden nutz 1 oy benden 🤟

Bu ay oyumu Kimma'ya verdim. Daha önce denemedim ama çeşitlilik bol olunca listeme ekledim. Espresso için 8 kahveleri var 3'ü blend. Filtre içinse 10 kahveleri var ve 2 etiyopyaları direct trade.

Geri