• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Ağustos ayi benim icin en iyi toplu alımlardan biri oldu. Omer beyin katkıları, forumu aktif kullanıp şikayet edilen sorunlara çözüm bulması, demlemeyle ilgili reçeteler paylaşması benim gözümde takdir edilmesi gereken seyler. Omer bey `bir kavurucu toplu alımda nasıl davranmalı` sorusunun cevabi oldu. kendi adıma emegi gecen herkese teşekkür ediyorum.
Katılıyorum, daha çok çeşit deneyelim diye toplu alımda girilmeyecek nice toplara girdi, kayarak, uçarak :)

Ömer bey merhaba. 25787 nolu siparişim hakkında bilgi alabilir miyim acaba? Maile dönüş olmadı. Merakla bekliyorum. Birazda kahvesiz kaldım 😊

Merhaba @Metal06 Gönderiniz bugün Yurtiçi Kargo'ya teslim edildi, takip numarası: 308376141718
Sevgiler

Ağustos ayi benim icin en iyi toplu alımlardan biri oldu. Omer beyin katkıları, forumu aktif kullanıp şikayet edilen sorunlara çözüm bulması, demlemeyle ilgili reçeteler paylaşması benim gözümde takdir edilmesi gereken seyler. Omer bey `bir kavurucu toplu alımda nasıl davranmalı` sorusunun cevabi oldu. kendi adıma emegi gecen herkese teşekkür ediyorum.
Çok teşekkürler, kurulduğumuzdan beri bu şekilde olması gerektiğini düşünüyoruz ve hak ediyorsunuz.

Sayın @Ömer Aydın toplu alımı indirimli alışverişten çıkarıp adı üzerinde etkinliğe çevirdiğiniz için çok teşekkürler. Emeğinize sağlık.
Çok sevindim böyle düşündüğünüze, güzel bir etkinlik oldu gerçekten. Etkinlik demişken Coffex fuarına da herkesi bekleriz mutlaka;)

Ömer Bey ben de 25890 numaralı siparişim hakkında bilgi alabilir miyim?

Merhaba Enver Bey,
Gönderiniz dün kavrulmuş ve bugün kargoya teslim edilmiştir.
Sevgiler.

merhaba @Ömer Aydın bey #26000 nolu sipariş durumu nedir acaba

Merhaba @muhammedbrk Siparişinizdeki kahveler kavruldu ve Cold Drip ürününüz ile birlikte Salı Günü demlenip kargoya verilecek.
Saygılarımla

Değerli Arkadaşlar,

Bugün ağustos kampanyası dahilindeki son gönderilerimizi de teslim ettik. Üzerimizde tatlı ve huzurlu bir yorgunluk var, bize yaşattığınız bu huzurlu ay için sizlere çok teşekkür ediyorum, bu olmasaydı iyi bir işçiliği hak eden bu kahveleri, size, layık olduğu şekilde sunamayabilirdik.

Bu yoğun dönemde yardıma koşan arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür etmek istiyorum, son derece gönülden yardım ettiler ve özellikle başlarda yorgunluğun dur dediği inanılmaz yerlerde benimle birlikte dayandılar, haklarını ödeyemem, forumda aktifler, alfabetik olarak: Atakan (@Androge0s), Onur (@Peculiarjukebox ), Uğur (@mvscoffee) ve son gün İstanbul'dan Eren (@Haploit) bile ucundan işe girişti, hatta Uğur geçtiğimiz ay sonu ekibimize katıldı. Umarız bu güzel birliktelikler ve ortak sevdamız olan kahve; yolumuzu sizin gibi aydınlık insanlarla buluşturmaya devam eder.
Karataş açılışına az kaldı tanışmaya bekliyoruz... Kozyatağı'nda da buluşma fikirlerimiz var, buradan paylaşacağız...
Herkesi sevgiyle selamlıyorum, veda gibi oldu ama hep buralardayız.

Kahveniz bol olsun 🙏

Son düzenleme:
Geri