• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ağustos 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Espressoda Colombia Carambolo ile Ethiopia Halo Beriti’yi deneyimleyen var ise izlenimini bizimle paylaşabilir mi?

Merhabalar Sayın Dormitorenk ,

Paketlerin hepsinin altında kavrulma tarihi mevcut. Gelen bilgi kartında ise bir kahve çekirdeğinde bulunması gereken tüm bilgiler yer almakta. Degass süresi zaten olmaması gereken bir bilgi çünkü sıcaklık, rakım , paketi ne zaman açtığınız basınç tüm bu değerler degassi etkiler ve degass çok uzun süre devam eder degass süresi şu demek çok yanıltıcı bir bilgi olduğunu düşündüğümüz için eklemeyiz. Biz bir kahveyi 10. Gün beğeniriz siz 15 bazıları ise 5. Gün .

Sevgiler
Meet Lab Coffee
Bir kavurucunun degas olayına böyle yaklaşması harika. Olması gereken tutum budur.

İyi ki bu ay meet lab'ı seçmişiz.

Colombia Carambolo ve Ethiopia Halo Beriti'de stok durumu nasıl ve espresso için tahmini degassing süreleri nedir? Alıma katılacağım ancak elimde yüksek miktarda başka kahveler bulunuyor, hem onları bayatlatmak hem burada stok kaçırmak istemiyorum 🤘

Merhabalar espresso ve filtre kahve için çekirdek kahve alımı yapacağım, colombia artuto arango düşünüyorum iki seçenekte de aynı kahveler karşıma çıkıyor, kavrumları aynı mı espresso ve filtre kahve çekirdeklerinde onu anlayamadım. Hem cold brew hem de espresso için kahve almam lazım kısacası espresso olarak colombia artuto arango ve filte kahve olarak colombia artuto arango seçtiğimde aynı kavrumda kahve mi gelecek? @meetlabcoffee

Merhabalar Sayın Dormitorenk ,

Paketlerin hepsinin altında kavrulma tarihi mevcut. Gelen bilgi kartında ise bir kahve çekirdeğinde bulunması gereken tüm bilgiler yer almakta. Degass süresi zaten olmaması gereken bir bilgi çünkü sıcaklık, rakım , paketi ne zaman açtığınız basınç tüm bu değerler degassi etkiler ve degass çok uzun süre devam eder degass süresi şu demek çok yanıltıcı bir bilgi olduğunu düşündüğümüz için eklemeyiz. Biz bir kahveyi 10. Gün beğeniriz siz 15 bazıları ise 5. Gün .

Sevgiler
Meet Lab Coffee
Cevap için teşekkürler. Benim bahsettiğim içinde çekirdeğin bulunduğu paket, ben diğer kutuyu çoktan attım bile mesela. Şu an hangi pakette hangi çekirdek var onu anlamaya çalışıyorum, bahsettiğim buydu aslında.

IMG_0960.jpgIMG_0961.jpg

Cevap için teşekkürler. Benim bahsettiğim içinde çekirdeğin bulunduğu paket, ben diğer kutuyu çoktan attım bile mesela. Şu an hangi pakette hangi çekirdek var onu anlamaya çalışıyorum, bahsettiğim buydu aslında.

Ekli dosyayı görüntüle 44288Ekli dosyayı görüntüle 44289
Merhabalar Sayın dormitorenk ,

Kahve bilgi kartlarımızı tırtıklı yapıyoruz bunun amacı tırtıklardan koparıp paket üstüne zımbalamak veya yapıştırmak için kullanımı böyle öneriyoruz sizlerde bu şekilde kullanabilirsiniz isterseniz.

Sevgiler ,
Meet Lab Coffee

Ekli dosyalar

• paket görsel 1 .jpeg
    paket görsel 1 .jpeg
    104.6 KB · Görüntüleme: 159
  • paket görsel 2.jpeg
    paket görsel 2.jpeg
    106.4 KB · Görüntüleme: 222
Merhabalar espresso ve filtre kahve için çekirdek kahve alımı yapacağım, colombia artuto arango düşünüyorum iki seçenekte de aynı kahveler karşıma çıkıyor, kavrumları aynı mı espresso ve filtre kahve çekirdeklerinde onu anlayamadım. Hem cold brew hem de espresso için kahve almam lazım kısacası espresso olarak colombia artuto arango ve filte kahve olarak colombia artuto arango seçtiğimde aynı kavrumda kahve mi gelecek? @meetlabcoffee
Merhabalar Sayın pipokahve ,

Sitemizde aynı kahvenin hem espresso hem de filtre kategorisinde görünmesi, iki farklı kavrum profili olduğu anlamına gelmiyor. Aynı lot ve aynı kavrum gönderiliyor; öğütüm kategorileri yalnızca kahvenin hangi demleme yöntemlerinde kullanılabileceğini göstermek amacıyla yer alıyor. 85-98 agtron arası bir range de kahve kavurduğumuz için kahveler arası kavruma göre demleme yöntemi belirlemiyoruz. Sadece damak tadınıza göre doğru kahveyi buldurmaya çabalıyoruz. Bir kahveyi ana kavrumdan önce 4 kez numune kavrum yaparız kahve çekirdeğinin bize tat profili olarak en yüksek değerleri verdiği an bizim için doğrudur. Ve bu profilden bir kahvenin tüm demleme yöntemlerinin doğru ve temiz çıkabileceğine inanıyoruz.

Colombia Arturo Arango’yu hem filtre hem de espresso olarak hazırlamak mümkün. Ancak espresso tarafında oldukça canlı ve narenciye ağırlıklı bir karakter gösterebiliyor. Biz bu profili seviyoruz fakat daha klasik ve genele hitap eden bir espresso arayanlar için asiditesi biraz yüksek kalabilir.

Bu nedenle espresso için Colombia Carambolo’yu daha uygun buluyoruz. Daha dengeli, tatlı, yuvarlak ve espresso makinesinde kontrol edilmesi daha kolay bir kahve.

Cold brew için de Carambolo oldukça iyi sonuç veriyor. Hâlihazırda kendi cold brew üretimimizde kullandığımız, soğuk demlemede tatlılığını ve temiz meyve karakterini koruyan bir kahve.

Kısacası hem espresso hem de cold brew için tek kahve almak istiyorsanız Colombia Carambolo, daha güvenli ve çok yönlü tercihimiz olur. Arturo Arango’yu ise daha canlı, narenciye ağırlıklı ve modern bir espresso ya da aromatik filtre kahve isteyenlere öneriyoruz.

Sevgiler ,
Meet Lab Coffee

Fotoğraflardan mekan güzel görünüyor, o yüzden Campus teslim seçtim :)

Birer paket 250gr
Brazil Amora
Colombia Arturo Arango
Colombia Carambolo
Ethiopia Halo Beriti

Bugün Arturo Arango'yu japanese olarak demledim. Kahvede lime ve kakao nibi notası oldukça hakim. Lime asiditesi hem çekirdekte hem de demlemede oldukça baskın. Lime notasını yumuşatan kırmızı meyvemsi bir nota ve beraberinde kakao notası ile içimi keyifli açıkçası. Dengeli bir içime sahip. Ben 1/16 olarak demledim. Bugün kavrumun ardından 8. gün. İlerleyen günlerde bir daha deneyeceğim.

Taşınma derdi bittikten sonra bugün nihayet MeetLab kahvelerinden espresso içmeye başladım, bugün ikisini denedim, önce Halo Beriti sonra Carambolo, ikisinden de 20 saniyelik 1/2.5 oranlı hızlı shotlar aldım, ikisi de oldukça meyvemsi shotlar verdi, elinize sağlık.

Ekli dosyalar

• IMG_8442.jpeg
    IMG_8442.jpeg
    232.3 KB · Görüntüleme: 157
Merhaba @meetlabcoffee. Kiloluk kahve fiyatları ile ilgili bir sorum var. Bazı kahvelerde 400 lira üstünde indirimli fiyat farkı olurken bazı kahvelerde 100TL gibi bir fiyat farkı var. Bunun sebebi nedir? Görsel ekliyorum örnek olsun diye. Bu bir hata mı yoksa oranlardan kaynaklı bir durum mu sizlere sormak istedim. Brazil Amora ve Arturo Arango daki fiyat farkları görseldeki gibi 100TL civarında. Diğerlerinde bu fiyat daha yüksek.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-08-09 230215.png
    Ekran görüntüsü 2026-08-09 230215.png
    78.3 KB · Görüntüleme: 117
Merhaba @meetlabcoffee. Kiloluk kahve fiyatları ile ilgili bir sorum var. Bazı kahvelerde 400 lira üstünde indirimli fiyat farkı olurken bazı kahvelerde 100TL gibi bir fiyat farkı var. Bunun sebebi nedir? Görsel ekliyorum örnek olsun diye. Bu bir hata mı yoksa oranlardan kaynaklı bir durum mu sizlere sormak istedim. Brazil Amora ve Arturo Arango daki fiyat farkları görseldeki gibi 100TL civarında. Diğerlerinde bu fiyat daha yüksek.
Merhabalar Sayın Mrdawn ,

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz. Görseldeki fiyatlandırma bir hata değil; kahvelerin arz ve stok durumuna göre ürün bazında oluşturduğumuz fiyat politikasından kaynaklanıyor.

Bazı kahvelerde elimizdeki arzın daha yüksek olması, özellikle 250 g paketlerde daha ulaşılabilir ve düşük bir fiyat sunabilmemize imkân sağlıyor. Bu durumda 250 g fiyatı zaten avantajlı bir seviyede kaldığı için, 1 kg pakete geçildiğinde oluşan toplam fiyat farkı diğer kahvelere göre daha düşük görünebiliyor.

Arzı daha sınırlı, küçük lotlu veya maliyeti daha yüksek kahvelerde ise 250 g fiyatında aynı esnekliği sağlayamadığımız için 1 kg paketlerdeki fiyat avantajı daha belirgin olabiliyor.Dolayısıyla tüm kahvelerde sabit bir oran uygulanmıyor; her kahvenin arzı, lot büyüklüğü ve maliyet dengesi kendi içinde değerlendirilerek 250 g ve 1 kg fiyatları belirleniyor.

Sevgiler ,
Meet Lab Coffee

Merhabalar Sayın Harpagos ,

Gel-al seçeneğini seçmeniz durumunda Campus adresimizden çekirdekleri almanız mümkün. Roastery ve Eğitim merkezi havası solumak için iyi bir seçenek olabilir.

Sevgiler ,
Meet Lab Coffee
Merhabalar,
Ürünlerin campus adresinde bekleme süreleri ne kadar olabilir? İş seyahati nedeniyle ne zaman gelip gideceğim belli değil, örneğin bir hafta beklese sorun olur mu? Kargocu kapıya atacağına campus havası solumayı tercih ederim ona göre sipariş geçeceğim. :)

Merhabalar,
Ürünlerin campus adresinde bekleme süreleri ne kadar olabilir? İş seyahati nedeniyle ne zaman gelip gideceğim belli değil, örneğin bir hafta beklese sorun olur mu? Kargocu kapıya atacağına campus havası solumayı tercih ederim ona göre sipariş geçeceğim. :)
Merhabalar Sayın hserbes ,

Siparişinizi geçtikten sonra iletirseniz Campuste ayıracaklardır bilgiyi geçeriz ne kadar tutmamız gerekiyorsa. Campus havası guzeldir tavsiye ederiz tabiki🙂

Sevgiler ,
Meet Lab Coffee

Merhaba @meetlabcoffee signature serisindeki stok durumu nedir? Ayın 20 sinden sonra almayı düşünüyorum ama stok durumu kritikse ona göre düzenleme yapmam gerekecek.

Kargo çok hızlı geldi, siparişi verdiğim günün akşamına kargo firmasına teslim edilmiş.

her iki kahveyi de filtre kahve makinesinde 1/16 oranla denedim.
Colombia Pink Bourbon paketi açınca direkt olarak bitter çikolata ve yoğun kakao kokuları geliyor. demledikten sonra damakta bu kakao tatları da oldukça rahat hissediliyor. sanki lindt %90 bitter çikolatayı içiyormuş gibi bir his. yoğun ve doldun bir tat. çok hoşuma gitti.

Merhabalar Sayın Zierox ,

Finca Soledad kahveleri için başlangıç önerimiz ;
  • Gesha: 22–23 klik
  • Sydra: 22 klik
  • Typica Mejorado: 21–22 klik
Sevgiler ,
Meet Lab Coffee
Şunu soracaktım ek olarak, nitelikli kahve demlemelerinde reçetede yazan 530 um cmdde 17 clicke denk geliyor biraz ince gibi geldi bana.(pink bourbon için demleme yapacaktım) doğru mudur bu?converter ile çevirdim de

Merhaba @meetlabcoffee signature serisindeki stok durumu nedir? Ayın 20 sinden sonra almayı düşünüyorum ama stok durumu kritikse ona göre düzenleme yapmam gerekecek.
Merhabalar Sayın Türkkan ,

Signature ve Competition serilerinde stok sınırlı maalesef 20 sine kadar alsanız iyi olabilir

Sevgiler ,
Meet Lab Coffee

Geri