Bir kavurucunun degas olayına böyle yaklaşması harika. Olması gereken tutum budur.Merhabalar Sayın Dormitorenk ,
Paketlerin hepsinin altında kavrulma tarihi mevcut. Gelen bilgi kartında ise bir kahve çekirdeğinde bulunması gereken tüm bilgiler yer almakta. Degass süresi zaten olmaması gereken bir bilgi çünkü sıcaklık, rakım , paketi ne zaman açtığınız basınç tüm bu değerler degassi etkiler ve degass çok uzun süre devam eder degass süresi şu demek çok yanıltıcı bir bilgi olduğunu düşündüğümüz için eklemeyiz. Biz bir kahveyi 10. Gün beğeniriz siz 15 bazıları ise 5. Gün .
Sevgiler
Meet Lab Coffee
Cevap için teşekkürler. Benim bahsettiğim içinde çekirdeğin bulunduğu paket, ben diğer kutuyu çoktan attım bile mesela. Şu an hangi pakette hangi çekirdek var onu anlamaya çalışıyorum, bahsettiğim buydu aslında.Merhabalar Sayın Dormitorenk ,
Paketlerin hepsinin altında kavrulma tarihi mevcut. Gelen bilgi kartında ise bir kahve çekirdeğinde bulunması gereken tüm bilgiler yer almakta. Degass süresi zaten olmaması gereken bir bilgi çünkü sıcaklık, rakım , paketi ne zaman açtığınız basınç tüm bu değerler degassi etkiler ve degass çok uzun süre devam eder degass süresi şu demek çok yanıltıcı bir bilgi olduğunu düşündüğümüz için eklemeyiz. Biz bir kahveyi 10. Gün beğeniriz siz 15 bazıları ise 5. Gün .
Sevgiler
Meet Lab Coffee

Merhabalar Sayın dormitorenk ,Cevap için teşekkürler. Benim bahsettiğim içinde çekirdeğin bulunduğu paket, ben diğer kutuyu çoktan attım bile mesela. Şu an hangi pakette hangi çekirdek var onu anlamaya çalışıyorum, bahsettiğim buydu aslında.
Ekli dosyayı görüntüle 44288Ekli dosyayı görüntüle 44289
Merhabalar Sayın pipokahve ,Merhabalar espresso ve filtre kahve için çekirdek kahve alımı yapacağım, colombia artuto arango düşünüyorum iki seçenekte de aynı kahveler karşıma çıkıyor, kavrumları aynı mı espresso ve filtre kahve çekirdeklerinde onu anlayamadım. Hem cold brew hem de espresso için kahve almam lazım kısacası espresso olarak colombia artuto arango ve filte kahve olarak colombia artuto arango seçtiğimde aynı kavrumda kahve mi gelecek? @meetlabcoffee
Merhabalar Sayın Mrdawn ,Merhaba @meetlabcoffee. Kiloluk kahve fiyatları ile ilgili bir sorum var. Bazı kahvelerde 400 lira üstünde indirimli fiyat farkı olurken bazı kahvelerde 100TL gibi bir fiyat farkı var. Bunun sebebi nedir? Görsel ekliyorum örnek olsun diye. Bu bir hata mı yoksa oranlardan kaynaklı bir durum mu sizlere sormak istedim. Brazil Amora ve Arturo Arango daki fiyat farkları görseldeki gibi 100TL civarında. Diğerlerinde bu fiyat daha yüksek.
Merhabalar,Merhabalar Sayın Harpagos ,
Gel-al seçeneğini seçmeniz durumunda Campus adresimizden çekirdekleri almanız mümkün. Roastery ve Eğitim merkezi havası solumak için iyi bir seçenek olabilir.
Sevgiler ,
Meet Lab Coffee
Merhabalar Sayın hserbes ,Merhabalar,
Ürünlerin campus adresinde bekleme süreleri ne kadar olabilir? İş seyahati nedeniyle ne zaman gelip gideceğim belli değil, örneğin bir hafta beklese sorun olur mu? Kargocu kapıya atacağına campus havası solumayı tercih ederim ona göre sipariş geçeceğim.![]()
Kargo çok hızlı geldi, siparişi verdiğim günün akşamına kargo firmasına teslim edilmiş.alıma 2 kahveyle katıldım
Ekli dosyayı görüntüle 44270
Şunu soracaktım ek olarak, nitelikli kahve demlemelerinde reçetede yazan 530 um cmdde 17 clicke denk geliyor biraz ince gibi geldi bana.(pink bourbon için demleme yapacaktım) doğru mudur bu?converter ile çevirdim deMerhabalar Sayın Zierox ,
Finca Soledad kahveleri için başlangıç önerimiz ;
Sevgiler ,
- Gesha: 22–23 klik
- Sydra: 22 klik
- Typica Mejorado: 21–22 klik
Meet Lab Coffee
Merhabalar Sayın Türkkan ,Merhaba @meetlabcoffee signature serisindeki stok durumu nedir? Ayın 20 sinden sonra almayı düşünüyorum ama stok durumu kritikse ona göre düzenleme yapmam gerekecek.