• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ağustos 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sitede Lalesa'da 1 kg ve 250gr seçenekleri için aynı fiyatı veriyor sistem bu arada. Sepete ekleyince de değişmiyor, iki browser ve mobilden de denedim sonuç aynı gibi.

Merhabalar Sayın hdyt0644,

Americano için özel olarak ayrılması gereken tek bir kahve seçkisi bulunmuyor. Çünkü Americano, temelde espresso üzerine su eklenerek hazırlanan bir içecek dolayısıyla espresso olarak kullanabildiğimiz tüm kahvelerle Americano hazırlamak mümkün olarak cevap vermemiz doğru olan.

Buradaki seçim tamamen nasıl bir fincan istediğinizle ilgili. Daha klasik, çikolata, karamel, fındık ve yoğun gövde odaklı bir Americano için Brezilya ve Kolombiya kahveleri daha uygun olacaktır.

Daha canlı, meyvemsi, floral ve aromatik bir fincan için Etiyopya kahveleri; daha kompleks, baharatlı ve uzun bitişli bir deneyim için ise Yemen kahveleri tercih edilebilir.

Americano hazırlanırken su miktarı da kahve seçimi kadar önemlidir. Fazla su eklendiğinde kahvenin aromatik yapısı zayıflar ve fincan yalnızca daha hafif değil, aynı zamanda daha silik hâle gelebilir. Bu nedenle biz Americano’yu kahvenin karakterini kaybetmeyecek bir espresso-su oranıyla hazırlamayı tercih ediyoruz.

Kısacası bütün kahveler Americano olabilir; önemli olan sizin klasik, meyvemsi, floral veya daha yoğun hangi tat profilini aradığınızdır.

Sevgiler ,
Meet Lab Coffee
Teşekkürler

alıma 2 kahveyle katıldım
1785755390690.png

Kahvelerim geldi. Degass için bekleyeceğim ama ne kadar bilmiyorum. Kendi araştırmalarım sonucunda bakacağım. Bir diğer husus ise paketleme. Kahve kutuları çok güzel ve açıkçası saklama niyetindeydim ancak paketleme kaynaklı kutular deforme olmuş. Kutular yırtılmış ve bir kutu patlamış. Ben kendim geri düzelttim biraz. Patpata sarılıp gönderilmesi bence olmamış. Böylesine özenilmiş kutuların sadece patpata sarılarak gönderilmesi, kutulara gösterilen özeni baltalamış gibi biraz. Ayrı bir kolide daha özenli gönderilebilirdi diye düşünüyorum. Bu geri bildirimi yapmamdaki sebep firmanın kutulara gösterdiği, sunuma gösterdiği özeni daha önceden duymuş olmam. Bu gönderim bence yakışmamış. Notuma dikkat ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum kendilerine. Umarım sonraki alımımda bu şekilde bir paketleme deneyimi yaşamam. Heyecanımı biraz olsun baltaladı itiraf etmek gerekirse. Tekrardan teşekkürler @meetlabcoffee

Edit: Dörtlü kahve resmi geçen seneki alımda forumda bir kullanıcının eklediği resim. Ben bu şekilde bir gönderim olur sanmıştım.

Ekli dosyalar

• Image 2026-08-04 at 15.18.20.jpeg
    Image 2026-08-04 at 15.18.20.jpeg
    90.5 KB · Görüntüleme: 133
  • 20250506_115256.jpg
    20250506_115256.jpg
    83.8 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleme:
Kahvelerim geldi. Degass için bekleyeceğim ama ne kadar bilmiyorum. Kendi araştırmalarım sonucunda bakacağım. Bir diğer husus ise paketleme. Kahve kutuları çok güzel ve açıkçası saklama niyetindeydim ancak paketleme kaynaklı kutular deforme olmuş. Kutular yırtılmış ve bir kutu patlamış. Ben kendim geri düzelttim biraz. Patpata sarılıp gönderilmesi bence olmamış. Böylesine özenilmiş kutuların sadece patpata sarılarak gönderilmesi, kutulara gösterilen özeni baltalamış gibi biraz. Ayrı bir kolide daha özenli gönderilebilirdi diye düşünüyorum. Bu geri bildirimi yapmamdaki sebep firmanın kutulara gösterdiği, sunuma gösterdiği özeni daha önceden duymuş olmam. Bu gönderim bence yakışmamış. Notuma dikkat ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum kendilerine. Umarım sonraki alımımda bu şekilde bir paketleme deneyimi yaşamam. Heyecanımı biraz olsun baltaladı itiraf etmek gerekirse. Tekrardan teşekkürler @meetlabcoffee

Edit: Dörtlü kahve resmi geçen seneki alımda forumda bir kullanıcının eklediği resim. Ben bu şekilde bir gönderim olur sanmıştım.
Kahveleri zaten ucuz, bir de koli masrafı mı çıksın adamlara 😂

Merhabalar Sayı mrdawn ,

Bir önceki senelerde kahve paketine para harcayacanıza düz gönderin daha uygun gönderin diye eleştiri almıştık. 2 li kargo paketleri extra masraf arttırıyor bunu mantıklı bulmasakta tamam demiştik ve 2 li dış pakette göndermiyoruz artık. Kahvenin seviyesinden bağımsız kutu konuşulmasını istemiyoruz. Fakat kutuya önem veriyoruz her zaman çünkü marka olarak her yıl World Of Coffee design ödüllerinde kutularımız yarışıyor bunun önemli olduğunu düşünüyoruz.Ama bu şekilde tepki alınca iptal etme kararı aldık dış kutuyu. Yeniden düşünüyor muyuz derseniz hayır extra dış kutu düşünüyor muyuz dersek yine hayır açık olmak gerekirse. Karton gramajlarımızı çok yüksek seçmemize rağmen kargocu ürünleri fırlatıyor bunun önüne geçemiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda dış kutuda fırlatmadan ötürü yırtılmıştı bu sefer de dış kutu yırtıldı diye dönüşler almaya başladık. Ne çözüm üretsek tutmadı diyebiliriz. Fakat siz benim paketim yırtıldı bunu kabul etmiyorum demekte özgürsünüz sanırız bu yapılmadığı sürece kargo firmaları umursamamaya devam edecek. Biz durumu tabiki her zaman olduğu gibi kargo şirketine bildireceğiz siparişine ulaştık. Sizin için yapabileceğimiz bir durum var ise bildiriniz lütfen.

Sevgiler ,
Meet Lab Coffee

Merhabalar Sayı mrdawn ,

Bir önceki senelerde kahve paketine para harcayacanıza düz gönderin daha uygun gönderin diye eleştiri almıştık. 2 li kargo paketleri extra masraf arttırıyor bunu mantıklı bulmasakta tamam demiştik ve 2 li dış pakette göndermiyoruz artık. Kahvenin seviyesinden bağımsız kutu konuşulmasını istemiyoruz. Fakat kutuya önem veriyoruz her zaman çünkü marka olarak her yıl World Of Coffee design ödüllerinde kutularımız yarışıyor bunun önemli olduğunu düşünüyoruz.Ama bu şekilde tepki alınca iptal etme kararı aldık dış kutuyu. Yeniden düşünüyor muyuz derseniz hayır extra dış kutu düşünüyor muyuz dersek yine hayır açık olmak gerekirse. Karton gramajlarımızı çok yüksek seçmemize rağmen kargocu ürünleri fırlatıyor bunun önüne geçemiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda dış kutuda fırlatmadan ötürü yırtılmıştı bu sefer de dış kutu yırtıldı diye dönüşler almaya başladık. Ne çözüm üretsek tutmadı diyebiliriz. Fakat siz benim paketim yırtıldı bunu kabul etmiyorum demekte özgürsünüz sanırız bu yapılmadığı sürece kargo firmaları umursamamaya devam edecek. Biz durumu tabiki her zaman olduğu gibi kargo şirketine bildireceğiz siparişine ulaştık. Sizin için yapabileceğimiz bir durum var ise bildiriniz lütfen.

Sevgiler ,
Meet Lab Coffee
Dönüşünüz için teşekkürler. Bunu ben bir geri bildirim olarak iletmek istedim. Sizlerin bu konuya özen gösterdiği bildiğim için. Ben paketi açtıktan sonra farkettim durumu zaten yoksa kargoya bu geri bildirimi yapardım muhakkak. Bence patpat ardından bir koliye koymak düşünülebilir kutuların deforme olmaması açısından. En azından diğer kutulu aldığım firmalarda bu sorunla karşılaşmamıştım koliden dolayı. Kahveler için heyecanlıyım, degass sürelerini bekliyorum. Deneme için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Tekrardan ilginiz için teşekkürler.

Merhaba, kutuların patlak gelmesine ek olarak benim de bir geri bildirimim olacak: Çekirdeklerin paketlerinde kahve ile ilgili hiçbir bilgi yok; ne isim ne kavrulma tarihi... Paketle birlikte bir bilgi kağıdı geliyor fakat kavrulma tarihi, degass süresi yerine sitede de bulunan tadım notları vs. var.
Ben açıkçası elimdeki çekirdeklerin kavrulma tarihlerini ve ne kadar beklemeleri gerektiğini merak ediyorum, nasıl öğrenebilirim? Elinize sağlık.

Merhaba, kutuların patlak gelmesine ek olarak benim de bir geri bildirimim olacak: Çekirdeklerin paketlerinde kahve ile ilgili hiçbir bilgi yok; ne isim ne kavrulma tarihi... Paketle birlikte bir bilgi kağıdı geliyor fakat kavrulma tarihi, degass süresi yerine sitede de bulunan tadım notları vs. var.
Ben açıkçası elimdeki çekirdeklerin kavrulma tarihlerini ve ne kadar beklemeleri gerektiğini merak ediyorum, nasıl öğrenebilirim? Elinize sağlık.
Merhabalar Sayın Dormitorenk ,

Paketlerin hepsinin altında kavrulma tarihi mevcut. Gelen bilgi kartında ise bir kahve çekirdeğinde bulunması gereken tüm bilgiler yer almakta. Degass süresi zaten olmaması gereken bir bilgi çünkü sıcaklık, rakım , paketi ne zaman açtığınız basınç tüm bu değerler degassi etkiler ve degass çok uzun süre devam eder degass süresi şu demek çok yanıltıcı bir bilgi olduğunu düşündüğümüz için eklemeyiz. Biz bir kahveyi 10. Gün beğeniriz siz 15 bazıları ise 5. Gün .

Sevgiler
Meet Lab Coffee

merhaba, öğütme seçenekleri arasında espresso yer almıyor. neyi seçmek gerekiyor?
espresso için Colombia Carambolo söyleyeceğim, yeni aldığım Delonghi başlangıç seviyesindeki basınçlı sepetli espresso makinesi için tavsiye eder misiniz?
V60 için de Ethiopia Lalesa düşünüyorum. Colombia Pink Bourbon da hem espresso hem V60 olur herhalde.

merhaba, öğütme seçenekleri arasında espresso yer almıyor. neyi seçmek gerekiyor?
espresso için Colombia Carambolo söyleyeceğim, yeni aldığım Delonghi başlangıç seviyesindeki basınçlı sepetli espresso makinesi için tavsiye eder misiniz?
V60 için de Ethiopia Lalesa düşünüyorum. Colombia Pink Bourbon da hem espresso hem V60 olur herhalde.
Merhabalar Sayın aytacfb ,

Espresso öğütüm seçeneğini özellikle sabit bir seçenek olarak sunmuyoruz. Çünkü espresso öğütümü; makinenin basıncına, portafiltre ve sepet yapısına, kullanılan kahve miktarına ve reçeteye göre ayrıca kalibre edilmesi gereken çok hassas bir aralık. Aynı öğütüm bir makinede doğru çalışırken başka bir makinede suyun hiç geçmemesine veya çok hızlı akmasına neden olabiliyor.

Yeni aldığınız Delonghi’nin başlangıç seviyesindeki basınçlı sepeti için, seçeneklerimiz arasından Moka Pot öğütümü espressoya en yakın ve daha güvenli tercih olacaktır. Basınçlı sepetler, profesyonel ve basınçsız espresso sepetlerine kıyasla biraz daha kalın öğütümle çalışabildiği için bu ayar başlangıçta daha uyumlu olacaktır. Ancak makinenin modeline ve kullandığınız doza göre küçük farklılıklar oluşabileceğini belirtmek isteriz.

Colombia Carambolo’yu espresso için rahatlıkla önerebiliriz. Dengeli tatlılığı, çikolata ve meyve karakteri sayesinde başlangıç seviyesi bir espresso makinesinde de kolay ve keyifli bir sonuç verir.

Ethiopia Lalesa, V60 için daha floral, canlı ve meyvemsi bir fincan sunacaktır.

Colombia Pink Bourbon ise hem espresso hem de V60 olarak hazırlanabilir. V60’ta daha parlak, floral ve şeffaf; espresso olarak ise daha yoğun, meyvemsi ve aromatik bir karakter gösterecektir. Basınçlı sepetli makinenizde Pink Bourbon için de Moka Pot öğütümünü tercih edebilirsiniz.

Mümkün olduğunda en iyi sonuç, kahveyi çekirdek olarak alıp makine ve sepete göre taze öğüterek ayarlamakla elde edeceğimizin altını çizerek sorunuza yanıt vermeye çalıştık .

Sevgiler
Meet Lab Coffee

Geri