Merhabalar Sayın Zierox ,Hızlı aksiyon için çok teşekkürler.Son olarak ince-orta öğütüm için CMD ayarı ortalama kaç click arası oluyor?
Merhabalar Sayın rauhweltx ,Sitede Lalesa'da 1 kg ve 250gr seçenekleri için aynı fiyatı veriyor sistem bu arada. Sepete ekleyince de değişmiyor, iki browser ve mobilden de denedim sonuç aynı gibi.
Selamlar,Merhabalar Sayın rauhweltx ,
Tekrar kontrol eder misiniz ?
TeşekkürlerMerhabalar Sayın hdyt0644,
Americano için özel olarak ayrılması gereken tek bir kahve seçkisi bulunmuyor. Çünkü Americano, temelde espresso üzerine su eklenerek hazırlanan bir içecek dolayısıyla espresso olarak kullanabildiğimiz tüm kahvelerle Americano hazırlamak mümkün olarak cevap vermemiz doğru olan.
Buradaki seçim tamamen nasıl bir fincan istediğinizle ilgili. Daha klasik, çikolata, karamel, fındık ve yoğun gövde odaklı bir Americano için Brezilya ve Kolombiya kahveleri daha uygun olacaktır.
Daha canlı, meyvemsi, floral ve aromatik bir fincan için Etiyopya kahveleri; daha kompleks, baharatlı ve uzun bitişli bir deneyim için ise Yemen kahveleri tercih edilebilir.
Americano hazırlanırken su miktarı da kahve seçimi kadar önemlidir. Fazla su eklendiğinde kahvenin aromatik yapısı zayıflar ve fincan yalnızca daha hafif değil, aynı zamanda daha silik hâle gelebilir. Bu nedenle biz Americano’yu kahvenin karakterini kaybetmeyecek bir espresso-su oranıyla hazırlamayı tercih ediyoruz.
Kısacası bütün kahveler Americano olabilir; önemli olan sizin klasik, meyvemsi, floral veya daha yoğun hangi tat profilini aradığınızdır.
Sevgiler ,
Meet Lab Coffee
Aynı sipariş ile katıldım ben de. Daha fazla almak isterdim ama fiyatlar düşündürücüalıma 2 kahveyle katıldım
Ekli dosyayı görüntüle 44270
Kahveleri zaten ucuz, bir de koli masrafı mı çıksın adamlaraKahvelerim geldi. Degass için bekleyeceğim ama ne kadar bilmiyorum. Kendi araştırmalarım sonucunda bakacağım. Bir diğer husus ise paketleme. Kahve kutuları çok güzel ve açıkçası saklama niyetindeydim ancak paketleme kaynaklı kutular deforme olmuş. Kutular yırtılmış ve bir kutu patlamış. Ben kendim geri düzelttim biraz. Patpata sarılıp gönderilmesi bence olmamış. Böylesine özenilmiş kutuların sadece patpata sarılarak gönderilmesi, kutulara gösterilen özeni baltalamış gibi biraz. Ayrı bir kolide daha özenli gönderilebilirdi diye düşünüyorum. Bu geri bildirimi yapmamdaki sebep firmanın kutulara gösterdiği, sunuma gösterdiği özeni daha önceden duymuş olmam. Bu gönderim bence yakışmamış. Notuma dikkat ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum kendilerine. Umarım sonraki alımımda bu şekilde bir paketleme deneyimi yaşamam. Heyecanımı biraz olsun baltaladı itiraf etmek gerekirse. Tekrardan teşekkürler @meetlabcoffee
Edit: Dörtlü kahve resmi geçen seneki alımda forumda bir kullanıcının eklediği resim. Ben bu şekilde bir gönderim olur sanmıştım.
Merhabalar Sayı mrdawn ,Kahvelerim geldi. Degass için bekleyeceğim ama ne kadar bilmiyorum. Kendi araştırmalarım sonucunda bakacağım. Bir diğer husus ise paketleme. Kahve kutuları çok güzel ve açıkçası saklama niyetindeydim ancak paketleme kaynaklı kutular deforme olmuş. Kutular yırtılmış ve bir kutu patlamış. Ben kendim geri düzelttim biraz. Patpata sarılıp gönderilmesi bence olmamış. Böylesine özenilmiş kutuların sadece patpata sarılarak gönderilmesi, kutulara gösterilen özeni baltalamış gibi biraz. Ayrı bir kolide daha özenli gönderilebilirdi diye düşünüyorum. Bu geri bildirimi yapmamdaki sebep firmanın kutulara gösterdiği, sunuma gösterdiği özeni daha önceden duymuş olmam. Bu gönderim bence yakışmamış. Notuma dikkat ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum kendilerine. Umarım sonraki alımımda bu şekilde bir paketleme deneyimi yaşamam. Heyecanımı biraz olsun baltaladı itiraf etmek gerekirse. Tekrardan teşekkürler @meetlabcoffee
Edit: Dörtlü kahve resmi geçen seneki alımda forumda bir kullanıcının eklediği resim. Ben bu şekilde bir gönderim olur sanmıştım.
Dönüşünüz için teşekkürler. Bunu ben bir geri bildirim olarak iletmek istedim. Sizlerin bu konuya özen gösterdiği bildiğim için. Ben paketi açtıktan sonra farkettim durumu zaten yoksa kargoya bu geri bildirimi yapardım muhakkak. Bence patpat ardından bir koliye koymak düşünülebilir kutuların deforme olmaması açısından. En azından diğer kutulu aldığım firmalarda bu sorunla karşılaşmamıştım koliden dolayı. Kahveler için heyecanlıyım, degass sürelerini bekliyorum. Deneme için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Tekrardan ilginiz için teşekkürler.Merhabalar Sayı mrdawn ,
Bir önceki senelerde kahve paketine para harcayacanıza düz gönderin daha uygun gönderin diye eleştiri almıştık. 2 li kargo paketleri extra masraf arttırıyor bunu mantıklı bulmasakta tamam demiştik ve 2 li dış pakette göndermiyoruz artık. Kahvenin seviyesinden bağımsız kutu konuşulmasını istemiyoruz. Fakat kutuya önem veriyoruz her zaman çünkü marka olarak her yıl World Of Coffee design ödüllerinde kutularımız yarışıyor bunun önemli olduğunu düşünüyoruz.Ama bu şekilde tepki alınca iptal etme kararı aldık dış kutuyu. Yeniden düşünüyor muyuz derseniz hayır extra dış kutu düşünüyor muyuz dersek yine hayır açık olmak gerekirse. Karton gramajlarımızı çok yüksek seçmemize rağmen kargocu ürünleri fırlatıyor bunun önüne geçemiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda dış kutuda fırlatmadan ötürü yırtılmıştı bu sefer de dış kutu yırtıldı diye dönüşler almaya başladık. Ne çözüm üretsek tutmadı diyebiliriz. Fakat siz benim paketim yırtıldı bunu kabul etmiyorum demekte özgürsünüz sanırız bu yapılmadığı sürece kargo firmaları umursamamaya devam edecek. Biz durumu tabiki her zaman olduğu gibi kargo şirketine bildireceğiz siparişine ulaştık. Sizin için yapabileceğimiz bir durum var ise bildiriniz lütfen.
Sevgiler ,
Meet Lab Coffee
Merhabalar Sayın Dormitorenk ,Merhaba, kutuların patlak gelmesine ek olarak benim de bir geri bildirimim olacak: Çekirdeklerin paketlerinde kahve ile ilgili hiçbir bilgi yok; ne isim ne kavrulma tarihi... Paketle birlikte bir bilgi kağıdı geliyor fakat kavrulma tarihi, degass süresi yerine sitede de bulunan tadım notları vs. var.
Ben açıkçası elimdeki çekirdeklerin kavrulma tarihlerini ve ne kadar beklemeleri gerektiğini merak ediyorum, nasıl öğrenebilirim? Elinize sağlık.
Merhabalar Sayın aytacfb ,merhaba, öğütme seçenekleri arasında espresso yer almıyor. neyi seçmek gerekiyor?
espresso için Colombia Carambolo söyleyeceğim, yeni aldığım Delonghi başlangıç seviyesindeki basınçlı sepetli espresso makinesi için tavsiye eder misiniz?
V60 için de Ethiopia Lalesa düşünüyorum. Colombia Pink Bourbon da hem espresso hem V60 olur herhalde.
Merhabalar Sayın togo ,Siteye giremeyen bir tek ben miyim?