• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aeropress Demleme Tarifleri

Hocam linkteki ürünler biraz daha büyük ve deri sebebiyle daha ziyade şıklık ön planda gibi. Ben ise hem daha kompakt, hem CMD yerine q2 koyduğum için daha küçük, hem de valizin sağına soluna fütürsuzca sıkıştırabilmek için yastıklaması daha iyi bir ürün arayışındayım. Şöyle bir şey aldım fakat bir takım hesaplama hatalarımdan ötürü küçük kaldı.
Ekli dosyayı görüntüle 31431

Şimdilik ara verdim fakat yine buna benzer ama daha büyük ebatlarda bir şey almayı planlıyorum.

Bu arada belki benzer arayışta olan arkadaşlar varsa diye, aldığım ürün SLR çantası olarak geçiyor. Lens koruma amaçlı olduğu için yastıklamaları güzel oluyor diye düşünüyorum bu ürünlerin.
Minimalist olma isteğinizi anlıyorum fakat bu çanta ile sayısız kere seyahat ettim hiç sıkıntı yaşamadım. Padli olsa güzel olur tabi ama deride bayağı koruyucu diyebilirim.

Ekli dosyalar

• IMG-20240122-WA0002.jpeg
    IMG-20240122-WA0002.jpeg
    90.7 KB · Görüntüleme: 94
10-15 arası topluca şeffaf isteyen olursa firmaya bir soracağım arkadaşlar.

İsteyenler bu mesajı beğenirse sevinirim. Böylece pratik bir sayı çıkarabilirim aeropress toplu alımı için arkadaşlar.

Son düzenleme:
aeropress filtresini nereden alıyorsunuz arkadaşlar

Ters Yöntem, çift ya da tek filtre, 81 derece su
pudramsı öğütüm, 11 gram kahve 111 ml su, 31 saniye blooming toplam 121 saniyede de basın bardağa için. Hoş, hafif bir Türk Kahvesi gibi ama değil gibi de, ben sevdim.

Merhaba,
Bir gelişme oldu mu
Evet arkadaşlar atlamışım 100 liralık çok minik bir indirim gelince açıkçası size söylemek istemedim. Zaten kargo bana gelecek toplu olarak. sonra ben bir daha kargolayacağım o da 100 TL daha vereceğim kısacası değmez.

Aeropress piston ucunu değiştirmek istiyorum, nereden alabilirim? 5 yıldan fazladır kullanıyorum, artık basarken hızlı kaymalar oluyor.

Aeropress piston ucunu değiştirmek istiyorum, nereden alabilirim? 5 yıldan fazladır kullanıyorum, artık basarken hızlı kaymalar oluyor.
Geçtiğimiz yıl kağıt filtre yuvasını çöpe attığımda Mira Gıda'dan almıştım. Herhangi bir problem yaşamadım ve gelen ürünün de orijinal olduğunu düşünüyorum. Zaten Aeropress'in Türkiye Distribütörüler diye biliyorum.

Geri