Merhabalar, şubelerimiz de Rwanda Baho kullanmaktayız yıkanmış bir kahve. Sütlü /Sade tercihlerinde sizi üzmeyecek bir kahve . Şimdiden afiyetler diliyorumMerhaba sütlü kahveler için önerdiğiniz espresso çekirdeğiniz nedir?![]()
ruanda baho klasik anlamda bir espresso çıktısı veriyor mu? çünkü modern espresso olayını kesinlikle içemiyorum.Filtrede çiçek meyve hissini sevenlere en net favorim Tomas Ganamo olur.
Günlük içerim sıkılmam diyeceğim türden Burundi
Espressoya da yakışsın filtre de içeyim diyeceğim Ruanda Baho
Ben natürelciyim arkadaş diyenlere Kosta Rika
Biraz keyif yapayım diyenlere El Mirador Dark room öneririm.
Ben denediğimde modern tarafa çok kaçtığını görmedim hocam ama yine de @Sefer Dağ daha net cevap verir.ruanda baho klasik anlamda bir espresso çıktısı veriyor mu? çünkü modern espresso olayını kesinlikle içemiyorum.
ruanda baho klasik anlamda bir espresso çıktısı veriyor mu? çünkü modern espresso olayını kesinlikle içemiyorum.
Bu çekirdeklerde degassing kaç gün? Bir de varsa her iki çekirdek için referans reçetesi alabilir miyim? Rwanda 'yı v60 olarakta denemek istiyorum. @Sefer Dağ#2460 sipariş numarasıyla Burundi ve Rwanda alarak alım yaptım. A4 ilk deneyimim olacak.
Merhabalar, msj olarak yazdım yine aklınıza birşey takılır ise yazabilirsiniz .İyi pazarlarBu çekirdeklerde degassing kaç gün? Bir de varsa her iki çekirdek için referans reçetesi alabilir miyim? Rwanda 'yı v60 olarakta denemek istiyorum. @Sefer Dağ
TeşekkürlerMerhabalar, msj olarak yazdım yine aklınıza birşey takılır ise yazabilirsiniz .İyi pazarlar![]()
Merhaba kahveler elimize geldi. Yeni paketler çok keyifli duruyor. Aldığım kahveler için tahmini öneri degass süreniz ve Honduras için tavsiye ettiğiniz pour-over reçetesi varsa duymak isterim. (V60,Origami,Aeropress mevcut)#2476 numaralı siparişimle ben de aranızdayım. Rwanda Baho ve Honduras Las Delicias sipariş ettim. Evdeki mütevazi espresso ve filtre setup ile hanımla deneyeceğiz![]()
Merhabalar, teşekkür ediyoruzMerhaba kahveler elimize geldi. Yeni paketler çok keyifli duruyor. Aldığım kahveler için tahmini öneri degass süreniz ve Honduras için tavsiye ettiğiniz pour-over reçetesi varsa duymak isterim. (V60,Origami,Aeropress mevcut)