• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A4 Kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Filtrede çiçek meyve hissini sevenlere en net favorim Tomas Ganamo olur.
Günlük içerim sıkılmam diyeceğim türden Burundi
Espressoya da yakışsın filtre de içeyim diyeceğim Ruanda Baho
Ben natürelciyim arkadaş diyenlere Kosta Rika
Biraz keyif yapayım diyenlere El Mirador Dark room öneririm.

burundileri sömürdüm

Filtrede çiçek meyve hissini sevenlere en net favorim Tomas Ganamo olur.
Günlük içerim sıkılmam diyeceğim türden Burundi
Espressoya da yakışsın filtre de içeyim diyeceğim Ruanda Baho
Ben natürelciyim arkadaş diyenlere Kosta Rika
Biraz keyif yapayım diyenlere El Mirador Dark room öneririm.
ruanda baho klasik anlamda bir espresso çıktısı veriyor mu? çünkü modern espresso olayını kesinlikle içemiyorum.

ruanda baho klasik anlamda bir espresso çıktısı veriyor mu? çünkü modern espresso olayını kesinlikle içemiyorum.

modern espresso değil hocam, klasiğe çok daha yakın bir çıktı alırsınız... doğrudan klasik demek istemedim çünkü, klasik denilince aklıma daha italyan espressolar ya da zincir kahveciler geliyor... kahve ve kavurma nitelikleri değirmen ayarlarken de yormuyor...

Dün Kuğulupark şubesinden Guatemala Antigua aldım. 2025 yılında denediğim fiyat performans olarak en iyi çekirdek diyebilirim. Ne çok asiditeli nede çok gövdeli tam kıvamında dengeli bir espresso.
IMG_3486.jpeg

#2476 numaralı siparişimle ben de aranızdayım. Rwanda Baho ve Honduras Las Delicias sipariş ettim. Evdeki mütevazi espresso ve filtre setup ile hanımla deneyeceğiz :)

#2476 numaralı siparişimle ben de aranızdayım. Rwanda Baho ve Honduras Las Delicias sipariş ettim. Evdeki mütevazi espresso ve filtre setup ile hanımla deneyeceğiz :)
Merhaba kahveler elimize geldi. Yeni paketler çok keyifli duruyor. Aldığım kahveler için tahmini öneri degass süreniz ve Honduras için tavsiye ettiğiniz pour-over reçetesi varsa duymak isterim. (V60,Origami,Aeropress mevcut)

Merhaba, ben de #2499 numaralı siparişle. kampanyadan yararlandım. Not kısmına ilettim fakat buradan da yazmak istedim, yetkililer siparişimde bulunan 3 paket kahveden birini degass'ı bitmiş şekilde gönderebilirse çok sevinirim.

@Sefer Dağ Selamlar Sefer bey, tavsiye edeceğiniz kahveler var mı mutlaka deneyin diyebileceğiniz

Merhaba kahveler elimize geldi. Yeni paketler çok keyifli duruyor. Aldığım kahveler için tahmini öneri degass süreniz ve Honduras için tavsiye ettiğiniz pour-over reçetesi varsa duymak isterim. (V60,Origami,Aeropress mevcut)
Merhabalar, teşekkür ediyoruz 🌿 öncelikle afiyetler diliyorum. Degass için 10-12 bekleyip eğer elinizde kalır ise 1 ayın sonunda denemenizi tavsiye ederim. Özelikle Honduras için 1 ayın sonunda baya reçel gibi fosforik asitlerin dengelenmiş halini fincanda göreceksiniz.
Demleme için ise , 1/16 oran 15/240 ml
Sıcaklık 90 derece nesttle/Abant ve bulabilir iseniz Munzur su ile denemenizi tavsiye ederim . Öğütüm olarak CMD (17klik)
Ön demleme için 40-55 sn bekleyip bir kaç döküş ile yatağı fazla yukarı kaldırmadan yapabilirsiniz.Tahmini bitiş süreleri ise 02:25-02:40 aralığında.

Geri