Estağfurullah o sizin güzel düşünceniz afiyetler diliyorumBu arada tetrayı tetra yapan Sefer beymiş onu da anladım. Eline sağlık üstat @Sefer Dağ
Estağfurullah o sizin güzel düşünceniz afiyetler diliyorumBu arada tetrayı tetra yapan Sefer beymiş onu da anladım. Eline sağlık üstat @Sefer Dağ
Şimdiden afiyetler diliyorumpaketlerin yenilendiğini görünce toplu alımda beğendiğim kahveleri tekrar sipariş ettim. bu ayki kahve alımı için tercihimi kazanan firma yerine A4'den yana kullandım. paket zipleri konusundaki eleştirileri dikkate aldığınız için teşekkürler @Sefer Dağ
Demlemelere başladım. Hepsi çok güzel çekirdekler. A4 kahve artık her ay alım öncesi radarımdaki firmalardan biri oldu. Elinize sağlık @Sefer DağRica ederim. Etiyopya sidamo için yüksek sıcaklık tercih edebilirsiniz 94-95 arası . CMD 16-17 klik . Genelde parçalı döküş tavsiye ediyorum . Ön demleme süresini tüm kahvelerede ortalama 50sn -01:00 dakika arasında tutmanızı tavsiye ederim.
Burundi ve Marsellesa için daha kalın bir öğütüm 25-26 klik arası 92 derece lerde yapabilirsiniz.Su olarak Nesttle 5 lt bulabilirseniz Munzur su ile demleyebilirsiniz . Şimdiden afiyetler diliyorum.
Afiyetler diliyorumDemlemelere başladım. Hepsi çok güzel çekirdekler. A4 kahve artık her ay alım öncesi radarımdaki firmalardan biri oldu. Elinize sağlık @Sefer Dağ
Merhabalar,en yakın kavrulmuş kahvelerden göndereceğiz şimdiden afiyetler diliyorumMerhaba. #2271 numaralı siparişimdeki kahveleri en yeni kavrulma tarihinden gönderebilir misiniz? @Sefer Dağ
Afiyetler şekerler olsun bahar gibi kahve gerçektenEtiyopya Sidamo kahve gibi kahve. Son zamanlarda içtiğim, özlediğimiz yıkanmış Etiyopya. Uçmayan kaçmayan ama çiçek gibi kahve. Tadım notalarına bir ekstra eklersek bu çiçek buketi olurdu. Soğudukça yumuşak içime dönüşen kahve gövdesi ile asiditesi ile günün özellikle ilk saatlerinde insanı kendine getiren, akşam saatlerinde içilirse yorgunluğuna çok iyi gelecek bir kahve. Güzel kavurum için de teşekkürler. @Sefer Dağ![]()
Bir de ben kilogramlık sipariş veriyorum sizden kilogramlık paketlerde zip olmamasından dolayı sorun yaşıyorum bir kısmını vakumlayıp dondurucuya atıyorum kalan kısmını tüketmek için paketinde tutuyorum ancak valf olsa da zip olmadığı için hava alıyor. Daha önce toplu alım etkinliğinde de bu konu dile getirilmişti veya 250 gramlık bir paket yollanması hususunda tam hatırlamıyorum. Yani kilogramlık paketlerde de zip olsa veya yanına 1 adet 250 gramlık paket konulsa çok iyi olur.Bella Giana tekrar gelir mi aceba ? Whatsapptan da yazdım ama cevap verilmedi.
Merhabalar, brezilya arayışımız var yakın zamanda istediğimiz performansta bulduğumuz vakit direk ekleyeceğiz . Görüşmek üzereBella Giana tekrar gelir mi aceba ? Whatsapptan da yazdım ama cevap verilmedi.
Merhabalar, kg paketlerde maalesef zipli paketimiz yok sizinde belirttiğiniz üzere. Kendim evde kavanozlara koyarak muhafaza ediyorum . Kg alımlardaki indirim paket masrafını tek pakete düştüğü için avantajlı oluyor . Fikirleriniz bizim için her zaman değerli.Anlayışınız için teşekkür ederizBir de ben kilogramlık sipariş veriyorum sizden kilogramlık paketlerde zip olmamasından dolayı sorun yaşıyorum bir kısmını vakumlayıp dondurucuya atıyorum kalan kısmını tüketmek için paketinde tutuyorum ancak valf olsa da zip olmadığı için hava alıyor. Daha önce toplu alım etkinliğinde de bu konu dile getirilmişti veya 250 gramlık bir paket yollanması hususunda tam hatırlamıyorum. Yani kilogramlık paketlerde de zip olsa veya yanına 1 adet 250 gramlık paket konulsa çok iyi olur.

Tirebolu Sokak'taki yerinizde indirimler geçerli mi? Kargo vs ile uğraşmadan gelip almak istiyorum.Selamlar
Bu ay sonuna kadar bütün seçkimizde hatırı sayılır bir indirim yaptık. Sizleri de bilgilendirmek istedim. Yıl sonuna kadar bütün seçkimize %30 indirimle ulaşabilirsiniz.
Şu an seçkimizde olan bütün çekirdeklerin stok durumları;
- Burundi Busasa 40 paket kaldı
- Kolombiya El Mirador Dark Room 9 paket kaldı
- Kolombiya El Mirador Strawberry 25 paket kaldı
- Kostarika Finca Frailles espresso 50 paket kaldı
- Kostarika Finca Frailles filtre 50 paket kaldı
- Honduras Las delicias 50 paket kaldı
- Kostarika marsellesa filtre 20 paket kaldı
- Kostarika marsellesa espresso 7 paket kaldı
- Kolombiya Milan Nitro 29 paket kaldı
Tabi ki 23 hasat olan kahvelerde var, dirençleri yüksek, hala keyifle tükettiğimiz kahveler. Deneyip yorumlamak bize gayet keyifli geliyor.
Günlük kahve önerisi için Honduras / Burundi / Etiyopya
Her saat içilir, tatlılık yüksek, dengeli kahveler
İnfuze Strawberry var ağzı çok yormayan cinsten
Milan tam bir kokteyl tarifi gibi
Herkese iyi yıllar diliyorum![]()
Sefer abi yardımcı olur ya ben almıştım daha önceTirebolu Sokak'taki yerinizde indirimler geçerli mi? Kargo vs ile uğraşmadan gelip almak istiyorum.
Merhabalar, tabiki atölyede geçerli oluyor lakin gelmeden önce yazar iseniz yardımcı olabiliriz .Genelde tüm gün atölyede olmuyoruz.Tirebolu Sokak'taki yerinizde indirimler geçerli mi? Kargo vs ile uğraşmadan gelip almak istiyorum.