• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A4 Kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
paketlerin yenilendiğini görünce toplu alımda beğendiğim kahveleri tekrar sipariş ettim. bu ayki kahve alımı için tercihimi kazanan firma yerine A4'den yana kullandım. paket zipleri konusundaki eleştirileri dikkate aldığınız için teşekkürler @Sefer Dağ

paketlerin yenilendiğini görünce toplu alımda beğendiğim kahveleri tekrar sipariş ettim. bu ayki kahve alımı için tercihimi kazanan firma yerine A4'den yana kullandım. paket zipleri konusundaki eleştirileri dikkate aldığınız için teşekkürler @Sefer Dağ
Şimdiden afiyetler diliyorum 🌿 Sizlerden gelen geri dönüşleri elimizden geldiğince hızlıca dönüştürmeye çalışıyoruz.

Rica ederim. Etiyopya sidamo için yüksek sıcaklık tercih edebilirsiniz 94-95 arası . CMD 16-17 klik . Genelde parçalı döküş tavsiye ediyorum . Ön demleme süresini tüm kahvelerede ortalama 50sn -01:00 dakika arasında tutmanızı tavsiye ederim.
Burundi ve Marsellesa için daha kalın bir öğütüm 25-26 klik arası 92 derece lerde yapabilirsiniz.Su olarak Nesttle 5 lt bulabilirseniz Munzur su ile demleyebilirsiniz . Şimdiden afiyetler diliyorum.
Demlemelere başladım. Hepsi çok güzel çekirdekler. A4 kahve artık her ay alım öncesi radarımdaki firmalardan biri oldu. Elinize sağlık @Sefer Dağ

Etiyopya Sidamo kahve gibi kahve. Son zamanlarda içtiğim, özlediğimiz yıkanmış Etiyopya. Uçmayan kaçmayan ama çiçek gibi kahve. Tadım notalarına bir ekstra eklersek bu çiçek buketi olurdu. Soğudukça yumuşak içime dönüşen kahve gövdesi ile asiditesi ile günün özellikle ilk saatlerinde insanı kendine getiren, akşam saatlerinde içilirse yorgunluğuna çok iyi gelecek bir kahve. Güzel kavurum için de teşekkürler. @Sefer Dağ 🙏🏻☺️

Etiyopya Sidamo kahve gibi kahve. Son zamanlarda içtiğim, özlediğimiz yıkanmış Etiyopya. Uçmayan kaçmayan ama çiçek gibi kahve. Tadım notalarına bir ekstra eklersek bu çiçek buketi olurdu. Soğudukça yumuşak içime dönüşen kahve gövdesi ile asiditesi ile günün özellikle ilk saatlerinde insanı kendine getiren, akşam saatlerinde içilirse yorgunluğuna çok iyi gelecek bir kahve. Güzel kavurum için de teşekkürler. @Sefer Dağ 🙏🏻☺️
Afiyetler şekerler olsun bahar gibi kahve gerçekten 🌸🌸

Bella Giana tekrar gelir mi aceba ? Whatsapptan da yazdım ama cevap verilmedi.
Bir de ben kilogramlık sipariş veriyorum sizden kilogramlık paketlerde zip olmamasından dolayı sorun yaşıyorum bir kısmını vakumlayıp dondurucuya atıyorum kalan kısmını tüketmek için paketinde tutuyorum ancak valf olsa da zip olmadığı için hava alıyor. Daha önce toplu alım etkinliğinde de bu konu dile getirilmişti veya 250 gramlık bir paket yollanması hususunda tam hatırlamıyorum. Yani kilogramlık paketlerde de zip olsa veya yanına 1 adet 250 gramlık paket konulsa çok iyi olur.

Bir de ben kilogramlık sipariş veriyorum sizden kilogramlık paketlerde zip olmamasından dolayı sorun yaşıyorum bir kısmını vakumlayıp dondurucuya atıyorum kalan kısmını tüketmek için paketinde tutuyorum ancak valf olsa da zip olmadığı için hava alıyor. Daha önce toplu alım etkinliğinde de bu konu dile getirilmişti veya 250 gramlık bir paket yollanması hususunda tam hatırlamıyorum. Yani kilogramlık paketlerde de zip olsa veya yanına 1 adet 250 gramlık paket konulsa çok iyi olur.
Merhabalar, kg paketlerde maalesef zipli paketimiz yok sizinde belirttiğiniz üzere. Kendim evde kavanozlara koyarak muhafaza ediyorum . Kg alımlardaki indirim paket masrafını tek pakete düştüğü için avantajlı oluyor . Fikirleriniz bizim için her zaman değerli.Anlayışınız için teşekkür ederiz 🌿

IMG_1317.jpeg
Şöyle bir kampanya yapmışlar ancak konu çok geride kalınca çekirdekler ile alakalı hiç bilgi birikmemiş. Deneyenler bizi aydınlatsa da biz de denesek biraz çekirdeklerden.
@Sefer Dağ sizin de beğenilerinizi duymak iseriz efendim
Güncelleme: tüm espresso kavrumlar 2023 hasat.

Selamlar
Bu ay sonuna kadar bütün seçkimizde hatırı sayılır bir indirim yaptık. Sizleri de bilgilendirmek istedim. Yıl sonuna kadar bütün seçkimize %30 indirimle ulaşabilirsiniz.

Şu an seçkimizde olan bütün çekirdeklerin stok durumları;
  • Burundi Busasa 40 paket kaldı
  • Kolombiya El Mirador Dark Room 9 paket kaldı
  • Kolombiya El Mirador Strawberry 25 paket kaldı
  • Kostarika Finca Frailles espresso 50 paket kaldı
  • Kostarika Finca Frailles filtre 50 paket kaldı
  • Honduras Las delicias 50 paket kaldı
  • Kostarika marsellesa filtre 20 paket kaldı
  • Kostarika marsellesa espresso 7 paket kaldı
  • Kolombiya Milan Nitro 29 paket kaldı

Tabi ki 23 hasat olan kahvelerde var, dirençleri yüksek, hala keyifle tükettiğimiz kahveler. Deneyip yorumlamak bize gayet keyifli geliyor.

Günlük kahve önerisi için Honduras / Burundi / Etiyopya

Her saat içilir, tatlılık yüksek, dengeli kahveler
İnfuze Strawberry var ağzı çok yormayan cinsten
Milan tam bir kokteyl tarifi gibi

Herkese iyi yıllar diliyorum🌸

Selamlar
Bu ay sonuna kadar bütün seçkimizde hatırı sayılır bir indirim yaptık. Sizleri de bilgilendirmek istedim. Yıl sonuna kadar bütün seçkimize %30 indirimle ulaşabilirsiniz.

Şu an seçkimizde olan bütün çekirdeklerin stok durumları;
  • Burundi Busasa 40 paket kaldı
  • Kolombiya El Mirador Dark Room 9 paket kaldı
  • Kolombiya El Mirador Strawberry 25 paket kaldı
  • Kostarika Finca Frailles espresso 50 paket kaldı
  • Kostarika Finca Frailles filtre 50 paket kaldı
  • Honduras Las delicias 50 paket kaldı
  • Kostarika marsellesa filtre 20 paket kaldı
  • Kostarika marsellesa espresso 7 paket kaldı
  • Kolombiya Milan Nitro 29 paket kaldı

Tabi ki 23 hasat olan kahvelerde var, dirençleri yüksek, hala keyifle tükettiğimiz kahveler. Deneyip yorumlamak bize gayet keyifli geliyor.

Günlük kahve önerisi için Honduras / Burundi / Etiyopya

Her saat içilir, tatlılık yüksek, dengeli kahveler
İnfuze Strawberry var ağzı çok yormayan cinsten
Milan tam bir kokteyl tarifi gibi

Herkese iyi yıllar diliyorum🌸
Tirebolu Sokak'taki yerinizde indirimler geçerli mi? Kargo vs ile uğraşmadan gelip almak istiyorum.

Kolombiya Milan Washed Nitro'yu kafelerinde denedim ve tavsiye ederim. Ciddi bir kavun kokusu ve tadı hakimdi kahvede. Meyve tatları oldukça baskın. İçimi keyifliydi.

Ben de alımı yaptım valla. Sefer Bey’i eski firmasındaki kavrumlarından bilirim. Hatta ilk tanıdığım kavurucu olabilir😂 çekirdekleri deneyince kimmiş acaba tam istediğim kahveleri seçip bulmuş diye düşünmüştüm. Kendisine güvenip A4’e de bir şans verelim 😂

Geri