• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A4 Kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ankara Bahçelievler 7. Cadde’deki kafelerinde içtikten sonra işte bu çekirdek dediğim ve sonrasında Antalya kahve festivalinde de içtiğim Alonso Bustos kahveyi çok sevdim. @Sefer Dağ hocamın standından ayrılamadık festivalde. Sadece güzel kahve kavurmuyor, nitelikli kahveye ayrı bir boyut katıyor, demliyor ve güzel sohbet ediyor. Yüz yüze tanışmadan önce sosyal medyadan konuşuyorduk. Festivalde tanıyıp ilgilenmesi güzel sohbetiyle bizi mest etmesi bir yana çok cana yakın bir insan kendisi. A4 kahve ile çok daha iyi yerlerde olacağından şüphem yok. Festivalde aldığım Alonso Bustos kahveyi filtrede de espressoda da ayrı ayrı demledim. Çekirdek o kadar kompleks bir tat sunuyor ki demlerken ve burunda koku adeta botanik bahçesi. Floral karakter ilk yudumdan son yuduma kadar kendisini gösteriyor. Günün her saati içilecek işleme tabi tutulmamış fermente tatları geride bırakan natürel gibi natürel diyebileceğim özlenen bir doğal çekirdek. Sefer hocama ve A4 kahve ekibine bu yeni yolculukta tekrar başarılar dilerim. Emeğinize sağlık. 🙏🏻😇
Kahvenin birleştirici gücü ile ne güzel sohbetler bir okadarda güzel dostluklar ediniyor . 🤍 Daha güzel kahvelere ..

Merhaba herkese Kosta Rika El mango ve Kolombiya Alonso Bustos deneyen var mı ne düşünüyorsunuz?
Kolombiya Alonso Bustos denedim. Açık ara son zamanlarda içtiğim en keyifli kahve. Tatlı mı tatlı güzel bir natürel kolombiya.

Santa Rosa (Espresso) ve El Mango (Filtre) kahveyi sipariş verdim umarım tatmak istediğim notalar olur

Son düzenleme:
Atölyeye uğrayıp aldım;

Alonso Bustos v60 ta harika. Evde bütün çekirdekler duruyor onu tüketiyorum. Böyle kaliteli kahveler piyasada azaldı. Uçan kaçan aromalar yok ama hep ona gidiyor elim. Artık natural kahve alırken de korkuyorum. Kahve tuhaf yöntemlerle kahve olmaktan çıkıyor. Bu kahve çok güzel bir natural kolombiya.

Espresso olarak Etiyopya aldım onu da çok beğendim. Yormayan bir ciceksilik var. Espresso yorumu da çok başarılı. Espresso yorumu diye bütün aromalradan feda edilip bitter tatlara kayma yok. Diğer yandan çözmek de çok zor değil denge başarılı.

Ellerinize sağlık

Atölyeye uğrayıp aldım;

Alonso Bustos v60 ta harika. Evde bütün çekirdekler duruyor onu tüketiyorum. Böyle kaliteli kahveler piyasada azaldı. Uçan kaçan aromalar yok ama hep ona gidiyor elim. Artık natural kahve alırken de korkuyorum. Kahve tuhaf yöntemlerle kahve olmaktan çıkıyor. Bu kahve çok güzel bir natural kolombiya.

Espresso olarak Etiyopya aldım onu da çok beğendim. Yormayan bir ciceksilik var. Espresso yorumu da çok başarılı. Espresso yorumu diye bütün aromalradan feda edilip bitter tatlara kayma yok. Diğer yandan çözmek de çok zor değil denge başarılı.

Ellerinize sağlık
Afiyetler olsun bir sonraki sefere atölyede kahve içmeye bekliyorum :) 🌿

İyi kahve iyi barista olmadan olmuyor bir kez daha anladım. A4ün X şubesinde içtiğim kahve gerçekten demleme anlamında kötü bir kahveydi çalışan arkadaşların ekmeği ile oynamamak adına tarih ve şube adı vermeyeceğim.

Ankarada atmosferi güzel iyi kahve içeceğimiz yerler listesine A4ün eklenmesine sevinmiştim Sefer beyin katılımı ile keza iyi kahve ile iyi iç mekan çok nadir birleşiyor. Görünüşe göre mecbur eve sipariş edip evde içeceğiz kendilerinin kahvelerini.

İyi kahve iyi barista olmadan olmuyor bir kez daha anladım. A4ün X şubesinde içtiğim kahve gerçekten demleme anlamında kötü bir kahveydi çalışan arkadaşların ekmeği ile oynamamak adına tarih ve şube adı vermeyeceğim.

Ankarada atmosferi güzel iyi kahve içeceğimiz yerler listesine A4ün eklenmesine sevinmiştim Sefer beyin katılımı ile keza iyi kahve ile iyi iç mekan çok nadir birleşiyor. Görünüşe göre mecbur eve sipariş edip evde içeceğiz kendilerinin kahvelerini.
Yaşadığınız tecrübeye üzüldüm. Ben bahçeli şubesini denemiştim demleme güzeldi.

7. Cadde deki şubede fatih var . Eli cok lezzetli çok kibar beyefendi bi barista tavsiye ederim size ben kahvesini içtim başarılıydi
Endonezya frinsa collective #4 du çekirdek

Son düzenleme:

Ankarada atmosferi güzel iyi kahve içeceğimiz yerler listesine A4ün eklenmesine sevinmiştim Sefer beyin katılımı ile keza iyi kahve ile iyi iç mekan çok nadir birleşiyor. Görünüşe göre mecbur eve sipariş edip evde içeceğiz kendilerinin kahvele
Merhabalar, öncelikle yaşadığınız kötü deneyim için hem kendi adıma hem de firmam adına özür dileriz.Bunu telafi etmek isterim müsait olduğunuz bir zaman atölyede kahve içmeye beklerim .Her ne kadar özen gösterilse de illaki bazı şeyler tam olmayabiliyor. Yakın zamanda mutlaka bekliyorum sizi .Tekrardan kusura bakmayın 🌿

Merhabalar, öncelikle yaşadığınız kötü deneyim için hem kendi adıma hem de firmam adına özür dileriz.Bunu telafi etmek isterim müsait olduğunuz bir zaman atölyede kahve içmeye beklerim .Her ne kadar özen gösterilse de illaki bazı şeyler tam olmayabiliyor. Yakın zamanda mutlaka bekliyorum sizi .Tekrardan kusura bakmayın 🌿
Merhaba Sefer Bey, estağfurullah özürlük bir durum yok çoğu nitelikli kahve üretimi yapan kafenin böyle bir sorunu var aslında biraz durum tespitiydi. Atölyenize sizinle tanışmak için gelmek isterim mutlaka, teşekkür ederim nezaketiniz için.

Geri