T
Tdsintentions
Guest
(TCK md.132/3) ve bunu yalan söylerek yaptınız. Saygılar.İşte size böyle iyi davranan birini telefondan arayıp " SEN MEHMET SEPİN MİSİN, SENİN DERDİN NE ANLAT BAKALIM " diye taciz ediyorsunuz. Kendinizi ele veriyorsunuz işte, size" buyrun gelin kahve içelim " diyen biri neden telefonda size ya da bu mesajlarla tepki versin. Telefonu açıp "SENİN DERDİN NE ANLAT BAKALIM " diye hesap soran biriyle mi konuşacaktım. Düzgünce aramış olsaydın, düzgünce konuşurdum. Bakın kendinizin itirafı, size kahve içmeyi teklif eden biri niye durup durupken sizin suratınıza telefonu kapatsız, demek ki , telefonda bir şey söylediniz ki kapattı.
Kaldı ki bir satıcı niye durup dururken bir üyeyi telefonla arar, ben sizi şimdiye kadar telefonla mı aradım. Zamanında kahve alışverişimiz oluduğu için mesajla " gelin müsait oluduğunuz kahve içip sohbet edelip " dedim. Durup dururken bir üyeyi arayıp " senin derdin ne anlat bakalım " diye hesap sormadın.
Bunu ben onun diliyle konuşarak yapacağım.@Tdsintentions Tartıştığınız üye benim forumda blokladığım tek üye, yazdığım uzun bir yazıdan istediği yeri seçip kavga etmişti benle. En son iyi günler diyip kapatmıştım konuyu, nezaketen bile iyi günler dediğini görmedikten sonra engellemiştim. Bakıyorum sayfa ikiniz arasındaki tartışmalarla dolmuş. Birisine laf anlatacağınızı düşünemiyorsanız görmezden gelin bence.