• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

3Core Roastery

İşte size böyle iyi davranan birini telefondan arayıp " SEN MEHMET SEPİN MİSİN, SENİN DERDİN NE ANLAT BAKALIM " diye taciz ediyorsunuz. Kendinizi ele veriyorsunuz işte, size" buyrun gelin kahve içelim " diyen biri neden telefonda size ya da bu mesajlarla tepki versin. Telefonu açıp "SENİN DERDİN NE ANLAT BAKALIM " diye hesap soran biriyle mi konuşacaktım. Düzgünce aramış olsaydın, düzgünce konuşurdum. Bakın kendinizin itirafı, size kahve içmeyi teklif eden biri niye durup durupken sizin suratınıza telefonu kapatsız, demek ki , telefonda bir şey söylediniz ki kapattı.
Kaldı ki bir satıcı niye durup dururken bir üyeyi telefonla arar, ben sizi şimdiye kadar telefonla mı aradım. Zamanında kahve alışverişimiz oluduğu için mesajla " gelin müsait oluduğunuz kahve içip sohbet edelip " dedim. Durup dururken bir üyeyi arayıp " senin derdin ne anlat bakalım " diye hesap sormadın.
(TCK md.132/3) ve bunu yalan söylerek yaptınız. Saygılar.
@Tdsintentions Tartıştığınız üye benim forumda blokladığım tek üye, yazdığım uzun bir yazıdan istediği yeri seçip kavga etmişti benle. En son iyi günler diyip kapatmıştım konuyu, nezaketen bile iyi günler dediğini görmedikten sonra engellemiştim. Bakıyorum sayfa ikiniz arasındaki tartışmalarla dolmuş. Birisine laf anlatacağınızı düşünemiyorsanız görmezden gelin bence.
Bunu ben onun diliyle konuşarak yapacağım.

beni neden aradığını anlatamıyorsun. insanları durup dururken onlar istemeden telefonla arayamazsın bu bile ispatlar. İnsanları hafta sonu arayıp rahatsız edemezsin. Arkadaşım mısın, ailemden biri misin? Ne hakla beni arıyorsun . işte bu bile anlatıyor durumu

Bi kavurucunun telefonla bir üyeyi arayıp rahatsız etmesi " SENİN DERDİN EN ANLAT BAKALIM DEMESİ " buradan iletilmeyecek bir durum mu.
Kavurucu, sorun yaşamış bir müşterisinin mesajını forumda görüp , aramak istemiş olabilir. Burada şahsen sorun görmüyorum ama siz bunu tercih etmiyor olabilirsiniz ki bu sizin hakkınız.

Telefonda ne konuştuğunuzu maalesef bilme şansım yok.

İki kişi arasında olan bir şey var ve sadece yazışmaları okuyorum.

Kavurucu, sorun yaşamış bir müşterisinin mesajını forumda görüp , aramak istemiş olabilir. Burada şahsen sorun görmüyorum ama siz bunu tercih etmiyor olabilirsiniz ki bu sizin hakkınız.

Telefonda ne konuştuğunuzu maalesef bilme şansım yok.

İki kişi arasında olan bir şey var ve sadece yazışmaları okuyorum.
kahvesi ile sorun yaşamıyorum. koyduğu fiyatı eleştiriyorum. Bu arada bir satıcı durup dururken müşterisi izin vermeden onu arayamaz. Satın aldığı bir ürün ile ilgili en fazla mesaj atabilir. O da iletişim kurmasına izin vermişse. Beni aramana izin mi verdim? Konuşmanın başında söylüyorum , " beni ne hakla arıyıp hesap sorabiliyorsun " diye , " beni aramanı istedim mi , izin verdim mi " diye söylüyorum. Onun üzerine kapatıyorum. Çünkü o lafları duyduktan sonra konuşmak istemiyorum.

Son düzenleme:
@Tdsintentions Tartıştığınız üye benim forumda blokladığım tek üye, yazdığım uzun bir yazıdan istediği yeri seçip kavga etmişti benle. En son iyi günler diyip kapatmıştım konuyu, nezaketen bile iyi günler dediğini görmedikten sonra engellemiştim. Bakıyorum sayfa ikiniz arasındaki tartışmalarla dolmuş. Birisine laf anlatacağınızı düşünemiyorsanız görmezden gelin bence.
Evet hatırlatalım, Kungpow 'u tercih eden insanları " indirimli kahve almak istiyorsanız diye Kungpow'a oy atıyorsasınız , indirim yapmaz, forumda toplu alımda amaç indirim olmamalı " tarzında indirimli alım yapmak isteyenleri hor gören bi yorumlar yapmıştınız, onu eleştirdim. Sizle artık bu konuyu konuşmayacağım.

Yalan söylüyorsam, gizliliği ihlal etmemişim demek ki, kaldı tehdit, tacizi ifşa ileşimin gizlilğini ihlal değildir. A şahsına B, küfür ederse ve A bunu duyursursa. B , "benim küfür ettiğimi duyuruyor", iletişimin gizliliğini ihlal ediyor diyemez. Örnek olarak veriyorum.
Kayıtlar ortada bayram değil, seyran değil . Neden beni cumartesi günü durup dururken arıyorsun?
Bu konuya artık mesaj yazmacağım, derdi olan varsa da ne mesaj atsın ne de arasın, istemiyorum.
herkese selamlar ve saygılar.

Yalan söylüyorsam, gizliliği ihlal etmemişim demek ki, kaldı tehdit, tacizi ifşa ileşimin gizlilğini ihlal değildir. A şahsına B, küfür ederse ve A bunu duyursursa. B , "benim küfür ettiğimi duyuruyor", iletişimin gizliliğini ihlal ediyor diyemez. Örnek olarak veriyorum.
Kayıtlar ortada bayram değil, seyran değil . Neden beni cumartesi günü durup dururken arıyorsun?
Bu konuya artık mesaj yazmacağım, derdi olan varsa da ne mesaj atsın ne de arasın, istemiyorum.
herkese selamlar ve saygılar.
Bilmiyordum bunu.

bende avatarımımı değiştirsem acaba.
Haddini bil kerem . İnsanlara ve müşterilerine davranışına bakılırsa avatarından önce bu karakterini değiştirmen lazım. Kahve hobim için burada benimle muhattap olabiliyorsun. Muhattap olabileceğin biri değilim. Senden hiç bir çekincem yok . Sakın bir daha beni telefonla arayıp taciz etmeye kalkma. Sakın.

Son düzenleme:
Kerem bey forumdan ayrıldı heralde, mesaj atmak istedim ama olmadı.
Espresso deneme paketi siparişi geçtim, bugün elime ulaştı. 3 paketin üstünde dünün tarihi var ancak birinde ağustos ayı yazılmış.
Daha önce alanlar acaba kavurma tarihi mi yoksa degassing mi yazılan? Bilgisi olan var mı acaba?

Espresso deneme paketi siparişi geçtim, bugün elime ulaştı. 3 paketin üstünde dünün tarihi var ancak birinde ağustos ayı yazılmış.
Daha önce alanlar acaba kavurma tarihi mi yoksa degassing mi yazılan? Bilgisi olan var mı acaba?

Yanlışlıkla Ağustos yazılmış olabilir daha önce sorduğumda kavrum tarihi olduğunu söylemişlerdi, isterseniz instagramdan sorabilirsiniz emin olmak için.

Bu kavurucunun forumdaki konuşma üslubuna şahit olup şaşkınlıkla okuduktan sonra paket üzerindeki tarihlerin tutarlı tarihler olmasını beklemezdim açıkçası

Yanlışlıkla Ağustos yazılmış olabilir daha önce sorduğumda kavrum tarihi olduğunu söylemişlerdi, isterseniz instagramdan sorabilirsiniz emin olmak için.
Yazdım instagramdan cevap bekliyorum bakalım. Kahveler cevaptan hızlı geldi :)

Chocolate sweets deneme setinden sipariş vermiştim ve deneyimlerimi buradan paylaşmış olayım :)

Kenya Mazahu
Alttan kendini belli eden asiditesi ile tam bir Kenya kahvesi. Zümrüt Karaca'nın Kenya Makwa'sındaki kırmızı orman meyveleri yerine kayısı ve şeftali konmuş hali gibi ve oldukça hoşuma gitti. Makwa'yı sevenlere rahatlıkla önerebilirim.

Honduras Ventura Family
Oldukça düz ve temiz bir kahve, aldığım zaman 250 gramının 27 lira gibi fiyatı vardı. Fazla aromatik olmayan kahve tercih edenler için güzel olabilir.

Etiyopya Musa Aba Lulesa Jemma
Bu kahveyi de gerçekten çok beğendim ve tat notlarında yer almasa da sütlü çikolata ve limon tatlarının yanında belirttikleri armut ve meyvemsi tat geliyordu ve benim için tam bir sabah kahvesi oldu.

Kavurucu için genel değerlendirmem o zamanlar 54 lira gibi bir fiyata her biri 150 gr olmak üzere toplam 450 gram bu deneme setini almıştım ve gerçekten hiç beklemediğim bir beğeni sundu. Piyasada düşük fiyata nitelikli kahve içebileceğimizi göstermesi açısından çok güzel de bir örnek olduğunu düşünüyorum.

Ankara merkezli olması sebebiyle destek olmak adına daha erken denemek istediğim bir kavurucuydu fakat başka forumlarda gördüğüm bir şey üzerine vazgeçmiştim burada da üyelerin güzel yorumları üzerine sipariş vermeye karar verdim ve siparişimden memnun kaldım. Forumda son yaşananlar ile tekrardan alışveriş yapmayı tercih edeceğimi sanmıyorum. Üyeler olarak polemik durumunda kimin haklı haksız olduğunu tam olarak göremeyebiliriz fakat bir kavurucu olarak haklı olsa da alttan alması veya durumu kendi aralarında çözmeleri gerektiğini düşünüyorum, bilgi yarışması gibi güzel bir fikirden başlayan sürecin de iyi yönetilmediği görüşündeyim. Tavsiyem müşteriler ile iletişim açısından birilerinden destek alması olur, tabii kendi kararıdır :)

Zam öncesi f/p olarak bence türkiye şartlarında en iyisi olabilecek bir kavrumhaneydi fakat iletişim süreci beni kendisinden soğuttu :(

geçtiğimiz aylarda diğer forumda X firmasının (probador olabilir)konu başlığının altına “bizden alırsanız böyle sıkıntılar yaşamazsınız” yazmasıyla gözümden düşmüştü açıkcası. her firmayı denemek istediğimden en sona bırakmıştım ama bu forumda da gördüm ki gerek kalmadı.

Geri