• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

3Core Roastery

Kendilerinin Peru El Palto çekirdeğini denemiştim. Çekirdekler elime ulaştığında 20 gün önceki kavrumdu. Paketi açınca koku yok gibiydi. Çeşitli denemeler yaptım ama beğenemedim.(amacım kötülemek değil kedi deneyimlerim.)

Kendilerinin Peru El Palto çekirdeğini denemiştim. Çekirdekler elime ulaştığında 20 gün önceki kavrumdu. Paketi açınca koku yok gibiydi. Çeşitli denemeler yaptım ama beğenemedim.(amacım kötülemek değil kedi deneyimlerim.)
Fiyatına göre lezzetli bir kahveydi denediğimde. Taze olarak da denemenizi tavsiye ederim

ilk siparişimde peru el palto aldım çok beğenmiştim. hatta fiyatına göre iyi geldiği için ikinci siparişimde 500 gram aldım. ancak ilk siparişimdeki notalar yok, koyu kavrum, belirtilen baldan bir o kadar uzak çekirdekti. durumu kendilerini ilettim. bir gün sonra aradılar ilgilendiler. "ilk siparişiniz city roast" olabilir, düzelteceğiz dediler. arama sonrası sipariş verdim ancak çekirdekler yine aynıydı. ayrıca çekirdeklerin bazılarında yer yer yağı dışına çıkar durumda.
belirtmek isterim ilk siparişimi çok beğenmiştim. hatta belki 750gr sonrasında bile bir şans daha verebilirim.

ilk siparişimde peru el palto aldım çok beğenmiştim. hatta fiyatına göre iyi geldiği için ikinci siparişimde 500 gram aldım. ancak ilk siparişimdeki notalar yok, koyu kavrum, belirtilen baldan bir o kadar uzak çekirdekti. durumu kendilerini ilettim. bir gün sonra aradılar ilgilendiler. "ilk siparişiniz city roast" olabilir, düzelteceğiz dediler. arama sonrası sipariş verdim ancak çekirdekler yine aynıydı. ayrıca çekirdeklerin bazılarında yer yer yağı dışına çıkar durumda.
belirtmek isterim ilk siparişimi çok beğenmiştim. hatta belki 750gr sonrasında bile bir şans daha verebilirim.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben de yeniden şans vermeyi düşünyorum.

Sipariş verip tüketen kişilerin yorumları gayet olumlu, neden öyle düşündünüz?
Ben sipariş veririm şahsen, temmuz oyumuda hatta bu firma için kullandım sitelerine bakın gayet güzel kahveler var.
İsterse dünyanın en iyi kahvesini getirsin müşterisiyle bu uslupta konuşan bir işletme ile ticari ilişkim olması mümkün değil.

Zamanında forumdaki tutumundan dolayı asla tercih etmeyeceğim kavurucudur. Bırakın müşteriyi, insan ilişkileri açısından temel bir sıkıntısı var bu işletmenin.

İlk zamanlarından beri biliyorum, toplamda sanırım üç kez siparişim oldu. Son tecrübem şöyle:

Sitelerinden 3x250 gr (Brezilya Fazenda Mariano, Nikaragua Finca des Flores ve Kolombiya San Jose Alban Narino), Trendyol'dan 3x150 gr (deneme paketi) aldım. Deneme paketindeki iki kahve (Trendyol'daki görseli değiştirmemişler ama Idido mevcut pakette) diğer 3 pakettekilerle aynıymış, o yüzden bana sorup onları başkalarıyla değiştirdiler, yukarıda ismini yazdıklarıma ilaveten Burundi Kayanza Matongo, Etiyopya Idido ve Etiyopya Shakiso (bu yeni kahveymiş) geldi.

Shakiso'yu en son denedim. Ona gelene kadar diğerlerini özenli demlesem de izlenimlerimi ayrıntılı olarak not almadım, fakat hepsi de piyasa standardının üstünde, herhangi bir rahatsızlık, is kokusu, az/fazla kavrulmuşluk hissi vermedi.

Ama bu Shakiso çok başkaymış. Ağzı dolduran sulu sulu bir asiditesi var; gövdesi biraz zayıf olsa da bence bu demlemeden kaynaklanmış olabilir, şu anda aftertaste'ine dair bir ipucu vermedi. Diğerlerinin aftertaste'i çok uzun sürmüştü ki benim kahvede en çok aradığım şeylerden birisi aftertaste.

Özetle, memnunum ve tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Çok güzel kahveleri varmış. Kavurucuyu tanımıyorum acaba bir sıkıntısı mı var?

Hangimizin sıkıntıları yok ki?🥹🥹🥹
Ters bir abiydi en son, tuhaf tartışmalara girdi bir çok kişiyle. Çok zaman geçmiş detaylarını hatırlayamadım.
Baktım forumda inceledim, biraz müşteri suçlayıcı konuşmuş gibi ters cevapları var. Ama çekirdekler ve fiyatları çok cezbedici ne yapsam bilemedim 😓

Ben kendilerinden sipariş geçtim dün 2 paket, elime geçince demleyip yorum yazacaktım buraya zaten. Detayları artık gelince size aktarırım.

Geri