Fiyatına göre lezzetli bir kahveydi denediğimde. Taze olarak da denemenizi tavsiye ederimKendilerinin Peru El Palto çekirdeğini denemiştim. Çekirdekler elime ulaştığında 20 gün önceki kavrumdu. Paketi açınca koku yok gibiydi. Çeşitli denemeler yaptım ama beğenemedim.(amacım kötülemek değil kedi deneyimlerim.)
Tavsiyenizi dikkate alıp bir ara yeniden denemeyi düşünüyorum.Fiyatına göre lezzetli bir kahveydi denediğimde. Taze olarak da denemenizi tavsiye ederim
Kendilerinin Peru El Palto çekirdeğini denemiştim. Çekirdekler elime ulaştığında 20 gün önceki kavrumdu. Paketi açınca koku yok gibiydi. Çeşitli denemeler yaptım ama beğenemedim.(amacım kötülemek değil kedi deneyimlerim.)
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben de yeniden şans vermeyi düşünyorum.ilk siparişimde peru el palto aldım çok beğenmiştim. hatta fiyatına göre iyi geldiği için ikinci siparişimde 500 gram aldım. ancak ilk siparişimdeki notalar yok, koyu kavrum, belirtilen baldan bir o kadar uzak çekirdekti. durumu kendilerini ilettim. bir gün sonra aradılar ilgilendiler. "ilk siparişiniz city roast" olabilir, düzelteceğiz dediler. arama sonrası sipariş verdim ancak çekirdekler yine aynıydı. ayrıca çekirdeklerin bazılarında yer yer yağı dışına çıkar durumda.
belirtmek isterim ilk siparişimi çok beğenmiştim. hatta belki 750gr sonrasında bile bir şans daha verebilirim.
ben hala 3coresdan sudan rumeciyimKonu uzun zamandır ıssız kalmış, yakında alışveriş yapıp tavsiyesi olacak var mıdır?
2 3 sayfa öncesindeki tartışmaları okuyan hiçkimse bence burdan sipariş vermez. Zaten öğütülmüş kahve alıyorsunuz.Konu uzun zamandır ıssız kalmış, yakında alışveriş yapıp tavsiyesi olacak var mıdır?
Sipariş verip tüketen kişilerin yorumları gayet olumlu, neden öyle düşündünüz?2 3 sayfa öncesindeki tartışmaları okuyan hiçkimse bence burdan sipariş vermez. Zaten öğütülmüş kahve alıyorsunuz.
İsterse dünyanın en iyi kahvesini getirsin müşterisiyle bu uslupta konuşan bir işletme ile ticari ilişkim olması mümkün değil.Sipariş verip tüketen kişilerin yorumları gayet olumlu, neden öyle düşündünüz?
Ben sipariş veririm şahsen, temmuz oyumuda hatta bu firma için kullandım sitelerine bakın gayet güzel kahveler var.
ben de sipariş verip tüketenlerdenim ve benim yorumum olumsuz.Sipariş verip tüketen kişilerin yorumları gayet olumlu, neden öyle düşündünüz?
Ben sipariş veririm şahsen, temmuz oyumuda hatta bu firma için kullandım sitelerine bakın gayet güzel kahveler var.
Hangimizin sıkıntıları yok ki?Çok güzel kahveleri varmış. Kavurucuyu tanımıyorum acaba bir sıkıntısı mı var?
Baktım forumda inceledim, biraz müşteri suçlayıcı konuşmuş gibi ters cevapları var. Ama çekirdekler ve fiyatları çok cezbedici ne yapsam bilemedimHangimizin sıkıntıları yok ki?
Ters bir abiydi en son, tuhaf tartışmalara girdi bir çok kişiyle. Çok zaman geçmiş detaylarını hatırlayamadım.