• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

3Core Roastery

Bir deneme paketi aldım.Burdaki yorumlara istinaden ve elimde bir miktar kahve olmasından dolayı taze kavrum istedim.içimdeki his ya çok memmnun kalacam yada hayalkırıklığı olacakmış gibi.Umarım güzel bir deneyim olur.

geçen hafta aldığım 2 hafta önce kavrulmuş Kosta Rika Las Lajas Black Honey kahvesini bu haftasonu demlemeye başladım. şuana kadar içtiğim kahveler arasında damakta şarabımsı tadları en çok aldığım çekirdek bu oldu. moccamaster da 3/1 immersion sonrası hafif bir karıştırma ve kalanı kendi halinde drip bırakarak yaptım. bugün de öğleden sonra v60 ile deneyeceğim...
moccamaster'da yüzeysel bir karıştırma mı yaptınız? ben su akışı devam ederken yapıyorum 30. sn'de başlayıp 15 sn boyunca. ne kadar süre uyguladınız?

Bir deneme paketi aldım.Burdaki yorumlara istinaden ve elimde bir miktar kahve olmasından dolayı taze kavrum istedim.içimdeki his ya çok memmnun kalacam yada hayalkırıklığı olacakmış gibi.Umarım güzel bir deneyim olur.
Valla hocam ben burdan etiyopya seti aldigimda filtre makinesi+ hario skerton kullanıyordum.Aldiğim tadı şuan başka çekirdekler ve v60 ile alamıyorum.Bilmiyorum çekirdek farki miydi? Belki de çekirdeklerinin kavrum profili vs bendeki su ile uyuştu.Bir şeyler oldu işte sicakken damakta limon tadı birakip sogudukça tatlilaşiyordu.Ben baya sevmistim yakinda yine alip bakacagim

görünce merak ettim. black, red ve yellow honey arasında ne farklar var tam olarak?
Şu konuda konuşulmuştu,

şuan söyledikleriniz bana internette tanıştığım biriyle ilk buluşmamıza "gelecekmi gelmeyecekmi " tarzı heyecanlarımı hatırlamama neden oldu teşekkür ederim. #sodistantpast :)

şuan söyledikleriniz bana internette tanıştığım biriyle ilk buluşmamıza "gelecekmi gelmeyecekmi " tarzı heyecanlarımı hatırlamama neden oldu teşekkür ederim. #sodistantpast :)

😁 😁
Çok romantik bir yaklaşım olmuş.Daha çok buluşmaya gelecek ama ten uyumu olacak mı olmayacak mı? :ROFLMAO:

Önceki gün 3cores roastery de fiyatlar daha makul diye konuşuldu. İki gün sonra zam geldi🙂. Kostarika Las lajas olmuş 72tl.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-10-15-45-37-39.png
    Screenshot_2020-07-10-15-45-37-39.png
    264.8 KB · Görüntüleme: 41
2 gun önce almistim bugun geldi kahveler ama degirmenim yok bakamadim.Beklentim yüksek kuşkum yok ama fiyatlariniz borsa gibi hocam takip edemiyorum.Sudan rume 52 miydi dun 70 olmuş bi ara 60 oldu sanirim.Kahveleriniz güzel sizden de şüphem yok lütfen fiyatları biraz daha sabit tutmaya çalişın

2 gun önce almistim bugun geldi kahveler ama degirmenim yok bakamadim.Beklentim yüksek kuşkum yok ama fiyatlariniz borsa gibi hocam takip edemiyorum.Sudan rume 52 miydi dun 70 olmuş bi ara 60 oldu sanirim.Kahveleriniz güzel sizden de şüphem yok lütfen fiyatları biraz daha sabit tutmaya çalişın
Hiç demiyorsun %15 indirim neden bitti diye :P
64 liraydı sudan rume, indirimle 52 lira oldu. indirim bitti ve malesef zamlar geldi :(

%15 yazısı durmasına rağmen indirim bitmiş herhalde fiyat artışı ondan. :/

Konuştuğumuz 2 Gün Yaşamıyor. 3 Core Roastery'ninde Malesef Uygun olmasından kaynaklı Tercih sebebi olabilecek bir yanı kalmadı benim için malesef.

3cores roastry 87 TL lik 51 TL'ye satıyor diye övdüm, tanıtımı yaptık ne oldu, hooop 72 TL 'ye fiyatı çıkardı. olmadı @Tdsintentions 1 hafta da ne zammı oldu da 51 TL 'lik ürün 72 TL oldu. İşte arkadaşlar durum böyle, 1 hafta önce 3coresroatsry'nin Kostarika Las lajas çekirdeği, fiyat politikası hakkında , 3cores roastry'nin sayfasında bahsi geçip reklamı olunca, insanlar sipariş verince 51 TL'lik kahve hooop 72 TL 1 haftada %41 lik neye geldi. İsteyen istediği fiyata satar , ancak biz de bunları söyleriz.İşte Türkiye'de kapital, tüccarlık böyle bir şeydir, uygun ortam bulunca affetmez yapıştırır zammı. Tam da sizin kahveyi nasıl, fiyatları şişirmeden sattığınıza ilişkin sizi övüp reklamınızı yaparken, olmadı , hiç olmadı...

Son düzenleme:
Geri