• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2020 Yılında İyi ki Almışım Dediğiniz Ekipman Hangisi? Kahve Masası 2020 Özel Yayını!

Merhaba,
Carter Mug’ı nereden aldınız acaba? Benim de takip ettiğim bir ürün. Seramik kaplamasını nasıl buldunuz, kahvenin tadına etki ediyor mu? Son olarak sıcak tutma performansı nasıl?
teşekkürler
Merhaba, kendi sitesinden almıştım ürünü. Seramik kaplaması iyi. İçi plastik, çelik olan termoslardan başarılı bence. Onlar kadar etkilemiyor tadını. Uzun süre bekletmeden tüketiyorum aslında. Saatlerce bekletsek nasıl olur bilmiyorum. Hoş olmaz herhalde. Süresini ölçmedim ama sıcaklık konusunda da başarılı buldum. Çabuk soğumuyor.

memnun musunuz makinadan amazon türkiyeden sipariş verildiğinde kargo ücreti almanyadan geldiği gibi mi oluyor vergi mi ekleniyor üzerine acaba?
Şu an benim aldığımdan da ucuz fiyatı kur düştüğü için , amazon şu an an en güvenilir site , aldıktan sonra 1 ay sonrasına kadar iade hakkınız var. Sepetinizi oluştururken gönderici olarak amazon olduğuna dikkat edin , kargo ve gümrük vegisi dahil fiyat oluşturacak size , ürün türk gümrüğüne geldikten sonra eskiden bir form doldurmanız gerekiyordu , artık ona da gerek duymuyorlar.DHL den bir telefon geliyor size ürününün gümrükten çekileceğini ve TC numaranızı istiyorlar. Ertesi gün elimize geçiyor. Bu benim ilk espresso makinem mokapota sitesinde Ömer beyin tavsiyesi ile öğrendim , araştırdım kullanan herkes çok memnun. 58 mm. Portafiltresi ve PID ile harika sonuçlar alıyoruz. Ayrıca süt köpürtücüyede alıştık ve her geçen gün çok daha iyi sonuçlar alıyoruz. Fiyat performansın zirvesinde bir ürün. Ben Temmuz da alanlardan ucuza aldım Aralık ta , siz benden de ucuza almış olursunuz.

1-Comandante C40
2-Moccamaster Select
3-Fellow Stag EKG

Comandante C40
Kalita 102
Hario İSD
Moccamaster Select
Timemore tartı
Sibarist Fast
Brewista Smart Kettle

Niche
Comandante