• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2020 Yılında İyi ki Almışım Dediğiniz Ekipman Hangisi? Kahve Masası 2020 Özel Yayını!

teyyaredenkahve

Barista
İsim
Levent
Herkese Merhaba,

Kahve Masası'nda bu hafta sizlerin de katılımları ile 2020 Yılının En iyi Kahvelerini ve Ekipmanlarının konuşuyoruz ve soruyoruz...

2020 yılında en çok kullandığınız ya da alıp da iyi ki almışım, helali hoş olsun dediğiniz ekipman hangisi?

Kahve Masası programı için sizleri 24 Aralık Perşembe saat 21:00’da İsmail Gökcan @PepukKahve ile Levent Öncü'nün @teyyaredenkahve Instagram hesaplarına bekliyoruz.

Sözen değirmen (çok işime yaradı ve bana homojen çekirdeğin demlemeye ne kadar büyük etkisi olduğunu uygulamalı olarak gösterdi)
Ali express tartı (çok tutarlı ve stabil)
Plastik V60 ( hafif ve kolay temizlemesi sayesinde çok güzel anlaştık ayrıca sevgili kedim onu 3 kere yere attı kırılmayınca kendisi de şaşırdı)
Comandante (gönlümün efendisi en sağlam dostum)
Hario immersion (yorum yok) iyiki almışım.

bim chemex
aeropress
molent g50

bim chemex ve orjinal filtre kağıdı ikilisi

%100 timemore c2. Ben değirmenimden çok memnunum. Hem tutuşu güzel. Hem çok şık hem de kaliteli ve sağlam duruyor. Öğütüm konusunda da karşılaştırma şansım yok ama beni mutsuz etmedi. İnanın hiç öyle comandante'de gözüm yok şu an. Uzunca bir süre de olacağını sanmıyorum. 6. ayını doldurmak üzere olan değirmenim umarım bana en az birkaç yıl daha sorunsuz kullanım imkanı sunar :)

Molent G50, Cafec TH3 ve Plastik V60. Seramiğe bir şey olacak diye hep endişeleniyordum plastik ne güzel hoyratça kullanabiliyorsun. TH3 te hep beni mutlu eden kahveler verdi sağ olsun yeni çekirdek alınca önce TH3 le deniyorum sonra diğer Cafec geçiyorum. Molent'e gelince Sözenden sonra öğütüm süresinin dramatik derecede düşmesi kahve tüketimimi arttırdı.

gönlümün efendisi comandante ve cafec filtreler

Geri